2016.01.15. 19:56:26
Én azon a véleményen vagyok, hogy a spanyol foci hegemóniáját akarják megtörni ezzel az eltiltással. Már a Barca eltiltásakor sem gondoltam azt, mint sokan, hogy Perez keze van a dologban. Akkor azt sejtettem, hogy a Barcát akarják visszavetni, mert tartósan túl jó. Aztán mikor jött a 2 madridi alakulatról a pletyka, akkor tuti biztos voltam, hogy el fogják őket meszelni.
Továbbra is tartom, hogy ez a szabály teljesen életszerűtlen. Nem tudom, hogy ki gondolta azt, hogy ez a szabály jó így?! Gondoljunk bele...van egy brazil kisgyerek. Felfigyel rá valamelyik nagy csapat. Akkor nem az a logikus, hogy megnézik, leigazolják, és ha oké, akkor segítünk a családnak is, települjenek át, adunk munkát...Nem. Itt a családnak azelőtt kell döntést hoznia, és átköltözni Európába, mielőtt bármi konkrétum lenne a gyerek leigazolása kapcsán. Végül is a szülők így vakon lennének kénytelenek átköltözni egy másik kontinensre másik nagy városába, ahol lehet igen hamar el is utasítják a gyereket. Na most melyik a gyerek érdeke? Az, hogy elvigye egy nagy klub, neveljen belőle jó játékost, áthozza a szüleit, adjon nekik munkát feltehetően egy jobb környezetben, mint ahonnan jönnek? Esetleg az, hogy adjanak el mindent, hagyjanak hátra mindenkit, ruccanjanak át Európába ki tudja melyik városba, és próbáljanak szállást, munkát keresni, valamint a gyereket benyomatni valamelyik akadémiára? Ha nem jön be, akkor végül is csak néhány hajléktalannal több....Komolyan vicces
Amúgy szerintem a Real nem fog rosszul kijönni a dologból. Így legalább nagyobb lesz a türelem Zizuval szemben, és nem igazol rá Perez olyanokat, akit nem is kér. Egy év alatt meg a kialakított és begyakorolt játékrendszerben majd látják, hogy hava kell ember, és akkor posztra vesznek, nem hegyre halmot.