Megvertük a Pacerst, igazi szajhák csapata ez.

Kikapnak a Netstől meg a Lakerstől, de verik a Pacerst......
https://www.youtube.com/watch?v=yl6fs5a5e18
kanty írta:Amúgy a mai top SF listára leszek nagyon kíváncsi. Azért itt - is - lehetnek érdekességek.
Bird 1. a többi smafu.
veb írta
Jó volt, hogy így összeszedted, én csak fél füllel hallottam a dolgokat. Chargersről meg a Raidersről is régóta mondogatták. Kíváncsian várhatjuk mi lesz, LA akkor Raiders, valahogy ez így összefonódott.
Amúgy meg mit rinyálnak, Frisco, Oakland, San Diego, LA is mind Kalifornia.

És azért nem óriási távolságok vannak köztük.
szerk: megvan a lista, hát......
1. LeBron James, 2. Larry Bird, 3. Julius Erving, 4. Kevin Durant, 5. Elgin Baylor, 6. Scottie Pippen, 7. John Havlicek, 8. Rick Barry, 9. James Worthy, 10. Dominique Wilkins
Még Jamest valahogy beveszi a gyomrom, de hogy Durant mi a francot keres a negyedik helyen azt nem értem.
All-time lista, az hogy mit hoz a jövő franc se tudja. Ezzel az erővel lehetne rajta Leonard is....Sőt Leonard még bajnok is volt, Finals MVP. Pippen is nálam picit előrébb lenne, Havlicek szintén. Egész egyszerűen Durant annyira kilóg, hogy hihetetlen. Nincs vele bajom, meg remek játékos, de all-time listán nincs helye MÉG. Havlicek nyert 8 bajnoki címet pl, oké hogy kevesebb csapat meg más világ, de nem egy szint nálam a kettő. Plusz pl az egyik legsikeresebb franchise pontrekordere. Durant meg vlolt MVP meg pontbajnok.
Mi lesz a következő? Cousins előzi Garnettet?

Vagy Howard Russellt?