A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
De, ha nyerünk, akkor a celta-Atleti győztese jön...MessiNeymarSuarez írta:Ha jól tudom nincsenek ágak idén( nem tudom miért, tavaly már ha jol emlékszem decemberben eldőltek az ágak, és hogy a 2 főágon egy ágra került az Atleti-Real-Barca hármas.Nero. írta:Főleg, hogy tavaly is ez volt ugye Villarreal, Elche.Ágak vannak vagy megint sorsolnak?
így néz ki:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 0883_o.png" target="_blank
(igen, figyeltem a linkre)
Celta- Atleti azért elég kemény lesz
Ezek után a Vale jön, ha továbbmegyünk?BarcaPamp írta:A Copa del Rey negyeddöntőjének a sorsolása egyébként:
Athletic Bilbao - BARCELONA
Valencia - Las Palmas
Sevilla - Mirandés
Celta Vigo - Atlético Madrid
Elfogadnék megint egy San Mames-i 2-5-öt a javunkra, mint tavaly, igaz hogy az bajnokságban volt de nem bajnzxtpo írta:Bajnokságban mindenképpen győzni kell, annyit buktunk mostanában, elég volt.
Kupában viszont jó lenne megint eldönteni az első meccsen a lényegi kérdéseket, hogy a második meccsen szóhoz juthassanak a hanyagolt játékosok, a kulcsjátékosok pedig pihenhessenek, április-májusban nagyon sokat fog számítani a frissesség, hiába volt unalmas a visszavágó, kellenek ezek is nagyon.
Nálam ez 75%-25% a Barcelonának. Két meccsből kettő kellene rosszul elsüljön hogy ne jussunk tovább. Nem rossz a Bilbao, de láttam őket a Sevilla ellen és nem tettek rám mély benyomást, hogy sportszerűen fogalmazzak.Kubla9 írta:Kaphattunk volna nehezebb de könnyebb ellenfelet is. Nincs ezzel a sorsolással semmi gond. 60-40 a továbbjutás nekünk.

Szerintem is, nagyjából Espanyol szint, mindig bucira verjük őket....kivéve, mikor kapunk tőlük egy négyest, de ezen most elegánsan továbblépekvisca el barca írta:elnézve az idei teljesítményüket, vhogy nehezen tudom elképzelni, hogy még1x megfirkáljanak minket.
év elején harapósak voltak, mi tompák, ilyen most nem lesz.

Ha jól tudom nincsenek ágak idén( nem tudom miért, tavaly már ha jol emlékszem decemberben eldőltek az ágak, és hogy a 2 főágon egy ágra került az Atleti-Real-Barca hármas.Nero. írta:Főleg, hogy tavaly is ez volt ugye Villarreal, Elche.Ágak vannak vagy megint sorsolnak?
Az is igazBarcafanTomee írta:Nem örülök a Bilbaónak, hasonló hangulatú meccsek lesznek mint az Espanyol ellen. Láttuk a kupa döntőkben is. Hétvégén ütni kell őket a bajnokságban, az a prioritás.
Jobban jártunk mintha az Atleticóval játszottunk volna háromszor januárban.
Remélem, most a bajnoki 3 pont azért jönni fog!!!MessiNeymarSuarez írta:Nem is kell ide sorsolás, nézzük kivel játszunk a következő Kupaforduló előtt (persze ha tovább jutunk) a Bajnokságban, és meg is van az ellenfélNero. írta:Bilbao.. Mekkora viccMegint 10 napon belül 3 meccs ugyanazzal a csapattal istenem...
![]()
Celta Vigo- Atletico..Kemény lesz
Nem is kell ide sorsolás, nézzük kivel játszunk a következő Kupaforduló előtt (persze ha tovább jutunk) a Bajnokságban, és meg is van az ellenfélNero. írta:Bilbao.. Mekkora viccMegint 10 napon belül 3 meccs ugyanazzal a csapattal istenem...
2 meccsen bárkinél jobbak vagyunk, főleg most. Az a bilbao(?) elleni 4-0 most nem lényeges, akkor még nagyon szezon elején voltunk.nzxtpo írta:Én az Atlecio,Bilbao,Sevilla hármast azért ha egy mód van rá elkerülném, persze az összeset ütni kell, ha esetleg úgy adódik, de jobb lenne akkor fogadni őket/valamelyiket amikor kicsit jobb formában van a csapat.

Ők se finomkodnának és valóban okoztak nekünk mostanában gondot. Én is azért a könnyebb utat választanám, de ha ennyire akarnak minket akkor hajrá.nzxtpo írta:Én az Atlecio,Bilbao,Sevilla hármast azért ha egy mód van rá elkerülném, persze az összeset ütni kell, ha esetleg úgy adódik, de jobb lenne akkor fogadni őket/valamelyiket amikor kicsit jobb formában van a csapat.

Rég elfogadtam, hogy máshogy látja valaki de túlzások voltak, ítélkezések voltak. Azokat meg nem fogadom el, bocs.visca el barca írta:a tegnapi meccs jó jelölt lesz jövőre az év szavazásán az 'év legrosszabb meccsére'
mikor lesz a sorsolás?
légyszi ne kezdjétek már el megint ezt az értelmetlen vitát.
Bob, te meg fogadd el, ha 100 emberből 99 azt mondja, h az espanyol egy sunyi alattomos, tapló paraszt csapat akkor az. nyeld le, lapozzál.

Nagyon remélem, hogy az évünk legrosszabb meccsén nyerünk.visca el barca írta:a tegnapi meccs jó jelölt lesz jövőre az év szavazásán az 'év legrosszabb meccsére'
Holnapvisca el barca írta:mikor lesz a sorsolás?
Én nagyon adom, azt amit előtted leírt Bob.visca el barca írta:légyszi ne kezdjétek már el megint ezt az értelmetlen vitát.
Bob, te meg fogadd el, ha 100 emberből 99 azt mondja, h az espanyol egy sunyi alattomos, tapló paraszt csapat akkor az. nyeld le, lapozzál.