Bob_Marley írta:Ljajic sokkal jobb.

Nem nézek Inter meccseket, de őt már direkt "felkutattam" miattad - meg azért, mert egy PSG elleni barátságos meccsükön volt 3 szép megmozdulása, és megláttam a potencált.

De ő egyáltalán Kovacic posztján játszik? Whoscored térképeken meg squawkán csak rápillantottam, de ott egyáltalán nem a középpályán "mutatták".. Kovacic meg mondta is még, hogy a védelem előtt 1-2 sorral szeret legjobban játszani - lásd Modric. Szóval ezt az összehasonlítást annyira nem értem, Interben Kova ott játszott ahol most ő? Mert akkor nem csoda, ha nem ment neki annyira..
Kovacic játszott mindenhol az interben.

Ljajic támadó(bb) köréppályás, de nagy különbség kettejük között szerintem, hogy szinte megegyező fizikai felépítésük van, de Kovacicot elnyomták, elhagyta a labdát, míg a szerb sokkal jobban tudja kontrollálni a bogyót. Mindkettő inkább baloldalról indul és befelé cselez, de nekem gyorsabbnak is tűnik a szerb és jobban lő, veszélyesebb kapura. Kovacic játszott hátrébb, szóval ott nem volt ez elvárás, de a cipelés sem.

Védekezésben jobb a horvát, csak az Interben ezt szerette palástolni. Olyan csapatok ellen ahol volt terület ott jó volt Kovacic, mert indítani és passzolni tud, de ha felállt védelem volt, "megették". Első évben jó volt Kovacic, de utána nem hogy előrébb, de inkább hátra fele fejlődött. Komolyan mondom belustult.

Most lehet mondani, hogy mert gyenge volt az Inter, de Ljajic sem kezd sokszor mégis hajt. RM-ban lehet hajt Kovacic, de hogy az Interben nem fejlődött semmit az tuti. Volt 1 nagy passza meccsenként és ennyi. Ez meg nagyon kevés. Egyik legjobb cimborám még nagyobb Inter szurkoló mint én, s adok a véleményére. Ő áldotta az eget hogy ennyiért elvitte a RM.
Bob_Marley írta:Nyilván hogy ez nem releváns és nevetséges is, de pl Ffifaban Pace 81 Acceleration 84 Sprint Speed 78. Ez szerintem azért átlagos sebesség, De egyértelműen ez nem releváns, max irányadó.
Értem én, hogy statot akarsz keresni, de azért erre nem számítottam..

James 78-as mindháromban Fifában amúgy, most direkt megnéztem, ahhoz képest mintha 2 másik sportág embereit nézném, amikor megindulásokról van szó. Szóval ez tényleg nem túl jó alap..

Fociban amúgy nem sűrűn lehet olyan statot találni, ami tényleg elég pontosan mutatja a képet, a Fifa meg aztán bőven nem ilyen, szóval ezzel próbálkozni is felesleges szeirntem.

[/quote]Jó hát írtam is hogy nevetséges, de más nem jutott eszembe.
Casemiro nem egy atomfizikus mellette viszont a fizikai ereje lenyűgöző és a passzkészsége is jó. Leteszi, megbízható, jó a lövőtechnikája messziről is veszélyes és tud ő is nyomni kiugratásokat. Ha letámadják zavarba tud jönni, de azokat is megtudja oldani olykor. Játékot remekül tudja olvasni, belép a passzsávba, érzi hova fordul le a támadó, közbe lép a csápjaival.

Jól forgatja a játékot és látja az üres területeket. Nem elég labdabiztos és ezért lassabbnak tűnik, de ez szerintem még fejleszthető. Nem mondom hogy top-top lesz, de nagyon jó alapanyag szerintem. (kisbetű, lábjegyzet stb, de szerintem Kroosnál jobb játékos)