Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
noname
Llegenda del Barça

2016.01.15. 09:22:40

Párszor láttam Kovacic-ot játszani. Tény, hogy nem ügyetlen, de attól nagyon messze áll h húzóember legyen. Mi is érdeklődtünk utána. Elsősorban középpályás-cserének akartuk. Annak még lehet jó is lett volna. A játéka nekem nagyon kiforratlannak tűnt szemben pl Gündogannal. Márpedig ahhoz h fejlődjön, rendszeres játék kell és az neki nem jut a Realban.
Hosszú távon eljuthat Modric szintjére, de Modricnak volt ideje fejlődni. Ő kezdő volt a Tottenhamben évekig, mielőtt a Realba került.

Tisztában vagyok vele, hogy van némi ellentmondás: nálunk cserének jó lett volna, de a Realba nem. SR például sokkal többet játszott itt(ha nincs az a 2-3 kisebb sérülése, még többet játszik), mint Kovacic ott. Amikor valaki a Barcában jól teljesít, akkor kap lehetőséget bőven. A Realban most megint edzőcsere volt. Kétlem h Zidane majd a fiatalokkal kockáztat. Most jó 10 meccs erejéig az alapkezdőt fogjuk sztem látni minimális rotációval. Azt se feledjük, hogy nincs a kupa, így a játékpercekkel komoly gondok lesznek. Zidane biztosra megy majd és nem rotál a bajnokságban(valszeg), kupa nuku, Kovacic maximum 20 percekre számíthat, pedig neki nagyon kéne a játékperc.

Itt van SR példának: mennyit számít a játékperc. Megjött a bátorsága, kapta szezon elején a meccseket, bizonyította h érdemel játékidőt, meg is kapta, most meg ott tartunk h !5! posztra ő az első vagy 2. számú csere, Rakitic pedig egyre jobban féltheti a helyét a kezdőben. 8)
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.15. 08:57:16

Bob_Marley írta:Ljajic sokkal jobb. :D
Nem nézek Inter meccseket, de őt már direkt "felkutattam" miattad - meg azért, mert egy PSG elleni barátságos meccsükön volt 3 szép megmozdulása, és megláttam a potencált. :D De ő egyáltalán Kovacic posztján játszik? Whoscored térképeken meg squawkán csak rápillantottam, de ott egyáltalán nem a középpályán "mutatták".. Kovacic meg mondta is még, hogy a védelem előtt 1-2 sorral szeret legjobban játszani - lásd Modric. Szóval ezt az összehasonlítást annyira nem értem, Interben Kova ott játszott ahol most ő? Mert akkor nem csoda, ha nem ment neki annyira.. :D
Kovacic játszott mindenhol az interben. :D Ljajic támadó(bb) köréppályás, de nagy különbség kettejük között szerintem, hogy szinte megegyező fizikai felépítésük van, de Kovacicot elnyomták, elhagyta a labdát, míg a szerb sokkal jobban tudja kontrollálni a bogyót. Mindkettő inkább baloldalról indul és befelé cselez, de nekem gyorsabbnak is tűnik a szerb és jobban lő, veszélyesebb kapura. Kovacic játszott hátrébb, szóval ott nem volt ez elvárás, de a cipelés sem. :D Védekezésben jobb a horvát, csak az Interben ezt szerette palástolni. Olyan csapatok ellen ahol volt terület ott jó volt Kovacic, mert indítani és passzolni tud, de ha felállt védelem volt, "megették". Első évben jó volt Kovacic, de utána nem hogy előrébb, de inkább hátra fele fejlődött. Komolyan mondom belustult. :D Most lehet mondani, hogy mert gyenge volt az Inter, de Ljajic sem kezd sokszor mégis hajt. RM-ban lehet hajt Kovacic, de hogy az Interben nem fejlődött semmit az tuti. Volt 1 nagy passza meccsenként és ennyi. Ez meg nagyon kevés. Egyik legjobb cimborám még nagyobb Inter szurkoló mint én, s adok a véleményére. Ő áldotta az eget hogy ennyiért elvitte a RM. :D

Bob_Marley írta:Nyilván hogy ez nem releváns és nevetséges is, de pl Ffifaban Pace 81 Acceleration 84 Sprint Speed 78. Ez szerintem azért átlagos sebesség, De egyértelműen ez nem releváns, max irányadó.
Értem én, hogy statot akarsz keresni, de azért erre nem számítottam.. :mrgreen: James 78-as mindháromban Fifában amúgy, most direkt megnéztem, ahhoz képest mintha 2 másik sportág embereit nézném, amikor megindulásokról van szó. Szóval ez tényleg nem túl jó alap.. :D Fociban amúgy nem sűrűn lehet olyan statot találni, ami tényleg elég pontosan mutatja a képet, a Fifa meg aztán bőven nem ilyen, szóval ezzel próbálkozni is felesleges szeirntem. :D
[/quote]Jó hát írtam is hogy nevetséges, de más nem jutott eszembe. :D

Casemiro nem egy atomfizikus mellette viszont a fizikai ereje lenyűgöző és a passzkészsége is jó. Leteszi, megbízható, jó a lövőtechnikája messziről is veszélyes és tud ő is nyomni kiugratásokat. Ha letámadják zavarba tud jönni, de azokat is megtudja oldani olykor. Játékot remekül tudja olvasni, belép a passzsávba, érzi hova fordul le a támadó, közbe lép a csápjaival. :D Jól forgatja a játékot és látja az üres területeket. Nem elég labdabiztos és ezért lassabbnak tűnik, de ez szerintem még fejleszthető. Nem mondom hogy top-top lesz, de nagyon jó alapanyag szerintem. (kisbetű, lábjegyzet stb, de szerintem Kroosnál jobb játékos)
Kép
Kép
Kép
rhuni
Jugador del Barça

2016.01.15. 08:25:52

Benzema már így is túl van terhelve, normális alternatívája meg nincs.
Rengetegszer volt lecserélve idén, mindegy hogy játszott. Meg ugye a kupakizárás miatt eleve nem szabadna nálunk fáradtságról beszélni.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.15. 00:21:34

Kiváncsi vagyok mit lép a Real. Marcelo mögé kell valaki, mert a brazil elég sérülékeny és a teljesítménye is hullámzó, de leginkább egy komoly centerre van szükségük mert Benzema már így is túl van terhelve, normális alternatívája meg nincs. Perezt ismerve lesz itt téli rekordigazolás. :roll: Főleg, hogy megint csak divatjátékosokról hallani. Pogba, Aubameyang stb, bár ez nekünk csak jó. :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.15. 00:01:16

rhuni írta:Kovacic komolyan le van nézve azért ...
Ezzel egyetértek, szerintem ügyes gyerek Kovacic. Alapból már aki ilyen passzra képes, rossz ember nem lehet.. :D De komolyra fordítva, tényleg nekem is úgy tűnik, hogy ő még azok közé tartozik, akik hajtanak is a Realban, és nem félnek ütközni sem. Modrichoz hasonló hozzáállása volt a meccseken - aki szintén hajtott -, csak még lámpalázas, nem szokta meg a környezetet, nyilván nem alkotott még maradandót, csak villantott a tehetségéből, amiből azért van bőven szerintem.

Interről nem tudok nyilatkozni, egyedül a Real ellen láttam meccsét, akkor nagyon tetszett, meg is jegyeztem magamnak külön. Modric is anno amúgy le volt nézve, aztán csak kinőtte magát. Kovacicban is jó az alap, Realban hozzáállásával se láttam problémát, még lehet belőle valaki - ha mást nem max SR féle 12. ember szerep.
Bob_Marley írta:Ljajic sokkal jobb. :D
Nem nézek Inter meccseket, de őt már direkt "felkutattam" miattad - meg azért, mert egy PSG elleni barátságos meccsükön volt 3 szép megmozdulása, és megláttam a potencált. :D De ő egyáltalán Kovacic posztján játszik? Whoscored térképeken meg squawkán csak rápillantottam, de ott egyáltalán nem a középpályán "mutatták".. Kovacic meg mondta is még, hogy a védelem előtt 1-2 sorral szeret legjobban játszani - lásd Modric. Szóval ezt az összehasonlítást annyira nem értem, Interben Kova ott játszott ahol most ő? Mert akkor nem csoda, ha nem ment neki annyira.. :D
noname írta: de nézzünk körül: Ronaldo kezdeni fog mindig, James kezdeni fog mindig, Bale kezdeni fog mindig(3 támadó játékos, aki védelemről nem is hallott), hasonlóan a világbajnok Kroos is kezdeni fog pedig Rakitic még a rosszabb meccsein is 100x hasznosabb.
Ez meg szintén elég túlzó számomra, főleg hogy egyes részei még nem is igazak. James rengetegszer nem játszott idén amikor betehették volna, Bale meg az utóbbi néhány meccsen javulgat, már védekezik is - múltkor saját 16-osnál is szerelt pl -, a Rakitices rész meg szintén enyhén túlzó - nekünk jobban kell a horvát munkája, tisztában vagyok vele. Mondjuk azzal se értek egyet, hogy most a Realnak rosszul jön a ban, mert cserélni kéne a keret jó részét, és 1,5 év múlva már kiöregednek páran, szóval nem csoda, ha ezt sem osztom.. :D
Bob_Marley írta:Mondjuk én nem csodálom hogy nyomatta, mert nagyon agilis, sok labdát szerez. Bárkivel felveszi a versenyt fizikálisan és mellette le is tudja osztogatni a labdákat. Kifejezetten erős keresztlabdákban. Ilyen dinamó típusú játékosra mindig nagy szükség van. Sokkal többet látok benne személy szerint mint Kovacicben.
Tényleg ügyes gyerek, de nekem egyelőre úgy tűnik, hogy nem lesz sosem top. Fejben lassabb a többieknél, nem egy labdakihozatal akadt már meg rajta emiatt, ami top csapatok ellen komoly nyomásnál mégjobban kijöhet. Persze van rá némi esély, hogy ez változni fog, akkor tényleg marha jó középpályás lesz, de emiatt szerintem egy teljesen fullos Realba nem férne be. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz kezdő természetesen, de nálam olyan embernek tűnik, mint Rakitic. Rendkívül hasznos lehet a mezőnymunkája, de egy Yaya féle ember - Citys csúcs Yaya -, aki emellett támadni is tud a legmagasabb szinten, simán kiszoríthatná - ettől függetlenül náluk jobb kiegészítő embert elképzelni se nagyon lehetne. (Jöhetnek a támadások ezért.. :lol: )
Bob_Marley írta:Nyilván hogy ez nem releváns és nevetséges is, de pl Ffifaban Pace 81 Acceleration 84 Sprint Speed 78. Ez szerintem azért átlagos sebesség, De egyértelműen ez nem releváns, max irányadó.
Értem én, hogy statot akarsz keresni, de azért erre nem számítottam.. :mrgreen: James 78-as mindháromban Fifában amúgy, most direkt megnéztem, ahhoz képest mintha 2 másik sportág embereit nézném, amikor megindulásokról van szó. Szóval ez tényleg nem túl jó alap.. :D Fociban amúgy nem sűrűn lehet olyan statot találni, ami tényleg elég pontosan mutatja a képet, a Fifa meg aztán bőven nem ilyen, szóval ezzel próbálkozni is felesleges szeirntem. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 23:33:05

TripleH írta:
Bob_Marley írta:Mondjuk ezt alátámasztani és megcáfolni sem lehet mert se stat nincs rá se semmi, de én azt vettem észre, hogy ő csak is labdával szeret futni. Labda nélkül lébecol.

Nyilván hogy ez nem releváns és nevetséges is, de pl Ffifaban Pace 81 Acceleration 84 Sprint Speed 78. Ez szerintem azért átlagos sebesség, De egyértelműen ez nem releváns, max irányadó.
A fifában maximum a top játékosok sebessége az amit úgy ahogy belőnek, 50%a meg marhaság (ha nem keveset írtam), egyébként meg Casemiro semmivel nem jobb kovánál amit láttam mind2ből a madridban, annyi, hogy Casemiro-t 10x jobban nyomatta Benítez.
Mondjuk én nem csodálom hogy nyomatta, mert nagyon agilis, sok labdát szerez. Bárkivel felveszi a versenyt fizikálisan és mellette le is tudja osztogatni a labdákat. Kifejezetten erős keresztlabdákban. Ilyen dinamó típusú játékosra mindig nagy szükség van. Sokkal többet látok benne személy szerint mint Kovacicben.

Adatok pedig még irányadónak sem jók ezek szerint, marad az eye test, ami viszont szubjektív.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.14. 23:18:20

Bob_Marley írta:Mondjuk ezt alátámasztani és megcáfolni sem lehet mert se stat nincs rá se semmi, de én azt vettem észre, hogy ő csak is labdával szeret futni. Labda nélkül lébecol.

Nyilván hogy ez nem releváns és nevetséges is, de pl Ffifaban Pace 81 Acceleration 84 Sprint Speed 78. Ez szerintem azért átlagos sebesség, De egyértelműen ez nem releváns, max irányadó.
A fifában maximum a top játékosok sebessége az amit úgy ahogy belőnek, 50%a meg marhaság (ha nem keveset írtam), egyébként meg Casemiro semmivel nem jobb kovánál amit láttam mind2ből a madridban, annyi, hogy Casemiro-t 10x jobban nyomatta Benítez.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 23:01:38

Mondjuk ezt alátámasztani és megcáfolni sem lehet mert se stat nincs rá se semmi, de én azt vettem észre, hogy ő csak is labdával szeret futni. Labda nélkül lébecol.

Kép
Kép
Kép
rhuni
Jugador del Barça

2016.01.14. 22:53:30

Átlagos sebesség
Na ez pont nem igaz rá. Jelenleg nem is tudnék olyant mondani a csapatunkból akinek olyan kezdősebessége van mint Kovacicnak.
Amúgy ja, az Interes teljesítménnyel kapcsolatban egyetértek. Sok Inter meccset néztem kizárólag miatta, de tavaly ilyenkor már én is lemondtam róla. A távozása viszont borítékolható volt, mert nem találta a helyét az Interben és kérői is voltak. Tavaly nyáron azt mondtam, hogy Anglia lenne a legjobb neki mondjuk egy Liverpool, United vagy Spurs, aztán jött a meglepcsi. Interes önmagához képest bőven fejlődött, bár tény, hogy nem volt nehéz ez és jobb társakkal a zsuga is könnyebben megy. Játékpercek kellenének neki, főleg, hogy Isco idén duplanulla, a kettejük hozzáállását össze sem lehet hasonlítani.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 22:01:49

rhuni írta:Kovacic komolyan le van nézve azért, persze nem mondom hogy berobbant, de idén kb. Carvajal mellett ő az egyetlen aki a belét is kiteszi a pályán. Képességei pedig megvannak szerintem, a rutin, a magabiztosság még hiányzik. Kroos és Isco amíg rá voltak feszülve az edzőkérdésre a horvát szépen tette a dolgát, ezért is lenne minden meccsen kezdő nálam, na meg mert elfogult vagyok. :mrgreen:
Kovacicban egyetértek, mert az a csávó semmit nem fejlődött az Interben. És baromi jó is volt hogy eladták. Ljajic sokkal jobb. :D
Két különböző stílus, Kovacic az Interbe egyszerűen nem volt kompatibilis.
Amúgy még a horvát válogatottban is érdekes amit a jelenlegi edző nyomat, a top szintű kp-sok mellett megy az ívelgetés, a legnagyobb erősségüket egyszerűen nem használják.
Kovacic már mindenhol játszott az Interben és igazán nem tudott kiemelkedni sőt, padra is szorult már. Én egyáltalán nem sajnálom, hogy elment, mert sok pénz kapott érte az Inter és abból a pénzből jött Perisic, Telles, Melo, Ljajic stb. És már szinte csak nagyapáink emlékeznek arra mikor állt ilyen jól az Inter. :D

Casemiro sokkal jobb igazolás volt a Rm-nak mint Kovacic. Nem mondom hogy nem lehet belőle jó focista, de én amit láttam tőle az Interben attól nem estem hasra. Átlagos sebesség, rossz megoldások választása. Remekül passzol, de fizikai korlátai miatt védekezésben bőven kéne még fejlődnie. És az Interben rohadtul kezdett belustulni. Nem csinált semmit, várta hogy majd passzoljanak neki és ő meg majd huh ad egy gólpasszt. Mai szinten ez kevés. RM-ben nem tudom mit alkot, mert én ritkán látom őket, de speciel Kovacic akkor sem játszik. :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.01.14. 21:42:45

Vallejo meg Asensio igenis elég komoly tehetség szerintem, érdemes számolni velük. Nekik például kifejezetten jól jöhet a mostani helyzet. Vallejóról a spanyol futball több szakértője is írta már, hogy jelenleg a legnagyobb tehetség a hispán középhátvédek közül, Asensio pedig elég korrekt játékos már most is, ha okosan próbálják meg beépíteni a Madridba, és képes lesz folyamatosan tovább fejlődni, szvsz könnyen világklasszis válhat belőle.

Én arra leszek kíváncsi, hogy például Ronaldo sorsa mi lesz abban az esetben, ha a Realnak nem sikerül elérnie, hogy a tilalmat eltöröljék/elhalasszák, és így nyáron nem regisztrálhatnak új játékosokat. Jelenleg szerintem fél lábbal már kint van Madridból a portugál, de nem lennék meglepve, ha a fent említett esetben mégiscsak meggyőznék, hogy maradjon még egy kicsit.
rhuni
Jugador del Barça

2016.01.14. 21:22:33

Kovacic komolyan le van nézve azért, persze nem mondom hogy berobbant, de idén kb. Carvajal mellett ő az egyetlen aki a belét is kiteszi a pályán. Képességei pedig megvannak szerintem, a rutin, a magabiztosság még hiányzik. Kroos és Isco amíg rá voltak feszülve az edzőkérdésre a horvát szépen tette a dolgát, ezért is lenne minden meccsen kezdő nálam, na meg mert elfogult vagyok. :mrgreen:
Kovacicban egyetértek, mert az a csávó semmit nem fejlődött az Interben. És baromi jó is volt hogy eladták. Ljajic sokkal jobb. :D
Két különböző stílus, Kovacic az Interbe egyszerűen nem volt kompatibilis.
Amúgy még a horvát válogatottban is érdekes amit a jelenlegi edző nyomat, a top szintű kp-sok mellett megy az ívelgetés, a legnagyobb erősségüket egyszerűen nem használják.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 21:00:43

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:Én sem gondolom, hogy erre ne lettek volna felkészülve, kölcsönben van Lucas, Vallejo, Asensio és vannak még fiatal játékosaik. Casemiro, Kovacic stb.
igen, ezekkel a játékosokkal valószínűleg felveszik majd a versenyt velünk :lol:
Asensioról jókat lehetett olvasni, Vallejo utánpótlás válogatott focista. Lucast ismerjük. :D De nem a nevek döntik el a dolgokat és mélységre ez segítség lehet nekik. És ahogy pl egy Casemior milyen nagy erősítés volt úgy lehet hogy Vallejo lesz az új Varane. Félre értés elkerülése végett nem azt mondom az lesz, de vettek tehetséges játékosokat, akiket máshol játszatnak és pont ilyen nehéz időkre visszatudják hozni.
Ne nevekben meg ilyenekben gondolkozzunk, mert lsd Rakitic mekkora erősítés volt nekünk pl. És Mathieu fejesei a Rm meg Celta ellen is azt hiszem számított valamit. :D

Ja meg lehet Odregaard fut be. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.01.14. 20:55:22

Majd Danilo. :twisted:
Casemirot csak azért hozták, mert minden más vkp jelöltről lemaradtak. Danilo, Kovacic duó alighanem azért jött, mert mi is érdeklődtünk.
Asensio meg pont akkora paraszt, mint Pepe vagy Arbeloa, ezt megmutatta a katalán derbin.

Az se véletlen h Kovacic-ot simán elengedte az Inter. :wink:

A saját nevelésű fiataljaik pedig vagy akiket fiatalon vettek és kikölcsönöztek. Mikor vált be olyan nekik utoljára? :lol: Ha tényleg minden igazolás, de minden bejön nekik, még akkor is rosszul állnak több poszton is.

UI: Meg lehetne oldani a dolgot. Igazából ha szereznének egy valamire való vkp-t, aki szükség szerint középső védőt is tud játszani, továbbá Ronaldot szépen kezdenék kiépíteni a csapatból, még működne is a dolog, de nézzünk körül: Ronaldo kezdeni fog mindig, James kezdeni fog mindig, Bale kezdeni fog mindig(3 támadó játékos, aki védelemről nem is hallott), hasonlóan a világbajnok Kroos is kezdeni fog pedig Rakitic még a rosszabb meccsein is 100x hasznosabb.
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.14. 20:47:20

Bob_Marley írta:Én sem gondolom, hogy erre ne lettek volna felkészülve, kölcsönben van Lucas, Vallejo, Asensio és vannak még fiatal játékosaik. Casemiro, Kovacic stb.
igen, ezekkel a játékosokkal valószínűleg felveszik majd a versenyt velünk :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 20:45:45

noname írta:Szurkolok amúgy Pereznek h vigye el gyorsan Pogbát és Hazardot, a jelenkor két legtúlsztároltabb játékosát. :twisted:
Legalább a Juve is kapna annyi pénzt, hogy a következő 2-3 évben hasonlóan könnyűszerrel kiüssék a Realt a BL-ből.
Mondjuk ha Pogbat megveszik akkor olyat szakíthat a Juve, hogy csak na. Minden klub óriási hendikeppel fog tudni tárgyalni. Nyilvánvaló, hogy most bármennyit lehet mondani, ha a RM vagy Tico kényszerhelyzetben van és igazolni akar akkor kifizetik.

Mellesleg pont ma emelték fel Griezmann árát 100 millióra, még reggel olvastam talán a Marcan.Szóval ez is talán arra enged következtetni, hogy az Atletico és a Rm is már megkapta a fülest, meg már régóta levegőben volt a büntetés.
RM-nél viszont annyiból lesz érdekes, hogy ott szerintem már egy kisebbfajta robbantásnak meg kellett volna történnie, mert tartom hogy nagy a széthúzás. Nem a játékosok korával vagy minőségével lehet ott a gond, hanem hogy be tudnak-e állni a sorba. Ez a büntetés összekovácsolhatja őket, de pont beszéltük is hogy mi van ha becsúszik pár gyengébb eredmény. Sajtó kit akar elküldeni? :D XY hogy fogja viselni, hogy a szép fenekét le kell tegye a padra (Isco. pl..) stb stb. Ronaldo-Bale "belviszályt" is kényszerből rendezniük kell. Szóval itt belső gondok lehetnek bőven szerintem.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2016.01.14. 20:40:28

Piquenbauer írta: Egyébként ezt leszámítva azért érdekelne, hogy csak spanyolban vétenek a fiatalkorúak leigazolása terén? Pl egy City, MU, Chelsea vagy Arsenal mindent jól csinál?
Az,hogy sok embert rajtakapnak adócsaláson,az nem azt jelenti,hogy a többi nem csal.
Biztosan egy Arsenal is trükközik,hiszen az utóbbi 10 évben az igazolt játékosaik átlagban nagycsoportosak. Csak vagy jól csinálják vagy nem böki a szemét senkinek.
zola8787
Director del Fútbol

2016.01.14. 20:35:54

Piquenbauer írta: Egyébként ezt leszámítva azért érdekelne, hogy csak spanyolban vétenek a fiatalkorúak leigazolása terén? Pl egy City, MU, Chelsea vagy Arsenal mindent jól csinál?
Ezek a csapatok tudják, hogy úgysem tudnak sztárokat kinevelni, szóval szerintem tojnak az utánpótlásra, inkább milliókért igazolnak a nagyba :mrgreen:
noname
Llegenda del Barça

2016.01.14. 20:25:30

Szurkolok amúgy Pereznek h vigye el gyorsan Pogbát és Hazardot, a jelenkor két legtúlsztároltabb játékosát. :twisted:
Legalább a Juve is kapna annyi pénzt, hogy a következő 2-3 évben hasonlóan könnyűszerrel kiüssék a Realt a BL-ből.
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 19:20:14

Kárörömöt nem tartom helyesnek, inkább afelé hajlok mint recrea. Így is úgyis le kell őket verni, azt jóccakát. :D Nekünk ettől nem lesz jobb, hogy megdöglik a szomszéd tehene is.

Én sem gondolom, hogy erre ne lettek volna felkészülve, kölcsönben van Lucas, Vallejo, Asensio és vannak még fiatal játékosaik. Casemiro, Kovacic stb.

De az csavarna egyet a dolgokon, ha pl Benzemat lecsuknák közben. :D Hozzáteszem, úgyis fog menni a felebezés, újratárgyalás stb, nyáron még fognak tudni igazolni szerintem Madridban mindkét csapatnál.
Kép
Kép
Kép
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2016.01.14. 18:43:00

A legszebb öröm a káröröm, ez nálam most hatványozottan igaz. Nagyon örülök, hogy elmeszelték őket is (igaz az Atléticot sajnálom), szerintem nagyon rosszul fognak kijönni ebből a másfél évből...

Egyébként ezt leszámítva azért érdekelne, hogy csak spanyolban vétenek a fiatalkorúak leigazolása terén? Pl egy City, MU, Chelsea vagy Arsenal mindent jól csinál?
noname
Llegenda del Barça

2016.01.14. 18:41:16

palesz77 írta:Hát meg könyörgöm, a mi eltiltásunk óta szó van róla, az, hogy a homokba dugják a fejüket, még ne mentség.. Bőven fel tudtak - volna? - készülni, ha akartak. Nem a semmiből jött ez omst, pár hónapja is újra felröppent már a hír.

Az mondjuk szintén vicc, hogy Zidane fia az egyik oka az eltiltásnak. Az öreg nem dönthetett úgy, hogy elmegy Madridba anélkül, hogy állást kapna, és ott oktattatja a fiait, ahol elég szép karriert befutott? Javítsatok ha valamit rosszul tudok, de számomra ez azért röhejes.
Az a poén h mindkét szülő állást kell kapjon, hogy legális legyen. :lol:

Nem volt olyan ember ezen a fórumon, aki ne tudta volna h a Real pont ugyanazokat a kihágásokat követte el. Még statisztika is volt fent, hogy melyik nagy klub hány ifi esetében járt el "törvénytelenül". Kb kétharmad annyi esete volt a Realnak, mint nekünk. Pont emiatt is gondoltam h Perez keze lehet a dologban, hiszen 2(3) csapat ugyanazt csinálja, mégis az egyiket büntetik, a másikat nem. Szóval ha nem a Real manipulációja miatt tiltottak el minket, akkor tudhatták, hogy rájuk is hasonló büntetés vár. Akármilyen amatőr hibákat vétenek(Cserisev :arrow: :D ), milliónyi ember pontosan tudta h őket is el kell tiltani.

Vagy talán abba reménykedtek h a talpnyalóik a fifánál majd falaznak nekik a végtelenségig?
Azért a Barcának is elég komoly jogi team-je van. Szerintem a mi ügyvédeink sem tétlenkedtek.
A Fifa egy szégyen
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.14. 18:14:19

palesz77 írta:Hát meg könyörgöm, a mi eltiltásunk óta szó van róla, az, hogy a homokba dugják a fejüket, még ne mentség.. Bőven fel tudtak - volna? - készülni, ha akartak. Nem a semmiből jött ez omst, pár hónapja is újra felröppent már a hír.
Én azt is kétlem, h ilyenkor nem súgnak nekik, h "gond lesz gyerekek, meg fognak titeket büntetni". Nem hiszem, h egyszer csak megy a fax, h el vagytok tiltva....várjunk csak, lehet ez volt a gond....megint a fránya faxgép.
Fel voltak erre készülve, max nem kommunikálták.

Nekem amúgy teljesen mindegy a dolog, verjük meg őket így is, úgy is. Állományban meg jók jövőre is.
daffy
Madridista

2016.01.14. 18:11:31

Lényegtelen,hogy mi az oka ennek (nocsak,még a végén kiderül,hogy nem Perez volt a tiétek mögött sem?!)
Egyet nagyon szeretnék. Flo papa bicskája törjön bele.
Olyan nagyon rosszul nem áll a csapat. A védelem kibírja,még Coentrao-t vissza is lehet hozni.
A kp-ra vannak emberek,oda is visszajöhet Lucas Silva vagy akár Asensio is.
A támadó hármas meg adott,alternatíva lehet akár James,akár Isco.
Tiszteletet parancsoló,érdemlő edző van,hagyni kéne dolgozni. Láthatjuk Pep esetében,hogy ezen a szinten a pedagógia hasonlóan fontos,mint az edzői képzettség.
Nem vagyok szomorú. És ki tudja meddig lehet elhúzni a fellebbezésekkel.
Feast4
Director del Fútbol

2016.01.14. 18:09:31

Igazából szerintem most annyira nincsennek igazolási kényszerben. Annyi, hogy a nagy megújjúlás amit igértek elmarad, de egy év nem sok láttuk és azért jó a keret. Modric, Pepe még bőven kibírnak egy de akár két három évet is. Ramos se gáz ha azt nézzük. Annyi, hogy ezt a CR-bale vitát nem tudják most eldönteni.
A gond inkább az Atleticonál lesz. Nagyobb részt a bevételek jelentős részét az átigazolásokból hozzák össze. Ha most nem tudják a kulcsembereket megtartani a későbbiekben az baj lehet (ha elveszítik a BL. helyet). De majd meglátjuk, végülis van idő. És nem hiszem, hogy bármelyik vezetőséget a meglepetés erejével érte volna ami történt.
Kép
Válasz küldése