CR szobra egy kis messivel fűszerezve.

Kovacic játszott mindenhol az interben.Nem nézek Inter meccseket, de őt már direkt "felkutattam" miattad - meg azért, mert egy PSG elleni barátságos meccsükön volt 3 szép megmozdulása, és megláttam a potencált.Bob_Marley írta:Ljajic sokkal jobb.De ő egyáltalán Kovacic posztján játszik? Whoscored térképeken meg squawkán csak rápillantottam, de ott egyáltalán nem a középpályán "mutatták".. Kovacic meg mondta is még, hogy a védelem előtt 1-2 sorral szeret legjobban játszani - lásd Modric. Szóval ezt az összehasonlítást annyira nem értem, Interben Kova ott játszott ahol most ő? Mert akkor nem csoda, ha nem ment neki annyira..
![]()
[/quote]Jó hát írtam is hogy nevetséges, de más nem jutott eszembe.Értem én, hogy statot akarsz keresni, de azért erre nem számítottam..Bob_Marley írta:Nyilván hogy ez nem releváns és nevetséges is, de pl Ffifaban Pace 81 Acceleration 84 Sprint Speed 78. Ez szerintem azért átlagos sebesség, De egyértelműen ez nem releváns, max irányadó.James 78-as mindháromban Fifában amúgy, most direkt megnéztem, ahhoz képest mintha 2 másik sportág embereit nézném, amikor megindulásokról van szó. Szóval ez tényleg nem túl jó alap..
Fociban amúgy nem sűrűn lehet olyan statot találni, ami tényleg elég pontosan mutatja a képet, a Fifa meg aztán bőven nem ilyen, szóval ezzel próbálkozni is felesleges szeirntem.
Rengetegszer volt lecserélve idén, mindegy hogy játszott. Meg ugye a kupakizárás miatt eleve nem szabadna nálunk fáradtságról beszélni.Benzema már így is túl van terhelve, normális alternatívája meg nincs.
Ezzel egyetértek, szerintem ügyes gyerek Kovacic. Alapból már aki ilyen passzra képes, rossz ember nem lehet..rhuni írta:Kovacic komolyan le van nézve azért ...
Nem nézek Inter meccseket, de őt már direkt "felkutattam" miattad - meg azért, mert egy PSG elleni barátságos meccsükön volt 3 szép megmozdulása, és megláttam a potencált.Bob_Marley írta:Ljajic sokkal jobb.
Ez meg szintén elég túlzó számomra, főleg hogy egyes részei még nem is igazak. James rengetegszer nem játszott idén amikor betehették volna, Bale meg az utóbbi néhány meccsen javulgat, már védekezik is - múltkor saját 16-osnál is szerelt pl -, a Rakitices rész meg szintén enyhén túlzó - nekünk jobban kell a horvát munkája, tisztában vagyok vele. Mondjuk azzal se értek egyet, hogy most a Realnak rosszul jön a ban, mert cserélni kéne a keret jó részét, és 1,5 év múlva már kiöregednek páran, szóval nem csoda, ha ezt sem osztom..noname írta: de nézzünk körül: Ronaldo kezdeni fog mindig, James kezdeni fog mindig, Bale kezdeni fog mindig(3 támadó játékos, aki védelemről nem is hallott), hasonlóan a világbajnok Kroos is kezdeni fog pedig Rakitic még a rosszabb meccsein is 100x hasznosabb.
Tényleg ügyes gyerek, de nekem egyelőre úgy tűnik, hogy nem lesz sosem top. Fejben lassabb a többieknél, nem egy labdakihozatal akadt már meg rajta emiatt, ami top csapatok ellen komoly nyomásnál mégjobban kijöhet. Persze van rá némi esély, hogy ez változni fog, akkor tényleg marha jó középpályás lesz, de emiatt szerintem egy teljesen fullos Realba nem férne be. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz kezdő természetesen, de nálam olyan embernek tűnik, mint Rakitic. Rendkívül hasznos lehet a mezőnymunkája, de egy Yaya féle ember - Citys csúcs Yaya -, aki emellett támadni is tud a legmagasabb szinten, simán kiszoríthatná - ettől függetlenül náluk jobb kiegészítő embert elképzelni se nagyon lehetne. (Jöhetnek a támadások ezért..Bob_Marley írta:Mondjuk én nem csodálom hogy nyomatta, mert nagyon agilis, sok labdát szerez. Bárkivel felveszi a versenyt fizikálisan és mellette le is tudja osztogatni a labdákat. Kifejezetten erős keresztlabdákban. Ilyen dinamó típusú játékosra mindig nagy szükség van. Sokkal többet látok benne személy szerint mint Kovacicben.
Értem én, hogy statot akarsz keresni, de azért erre nem számítottam..Bob_Marley írta:Nyilván hogy ez nem releváns és nevetséges is, de pl Ffifaban Pace 81 Acceleration 84 Sprint Speed 78. Ez szerintem azért átlagos sebesség, De egyértelműen ez nem releváns, max irányadó.
Mondjuk én nem csodálom hogy nyomatta, mert nagyon agilis, sok labdát szerez. Bárkivel felveszi a versenyt fizikálisan és mellette le is tudja osztogatni a labdákat. Kifejezetten erős keresztlabdákban. Ilyen dinamó típusú játékosra mindig nagy szükség van. Sokkal többet látok benne személy szerint mint Kovacicben.TripleH írta:A fifában maximum a top játékosok sebessége az amit úgy ahogy belőnek, 50%a meg marhaság (ha nem keveset írtam), egyébként meg Casemiro semmivel nem jobb kovánál amit láttam mind2ből a madridban, annyi, hogy Casemiro-t 10x jobban nyomatta Benítez.Bob_Marley írta:Mondjuk ezt alátámasztani és megcáfolni sem lehet mert se stat nincs rá se semmi, de én azt vettem észre, hogy ő csak is labdával szeret futni. Labda nélkül lébecol.
Nyilván hogy ez nem releváns és nevetséges is, de pl Ffifaban Pace 81 Acceleration 84 Sprint Speed 78. Ez szerintem azért átlagos sebesség, De egyértelműen ez nem releváns, max irányadó.
A fifában maximum a top játékosok sebessége az amit úgy ahogy belőnek, 50%a meg marhaság (ha nem keveset írtam), egyébként meg Casemiro semmivel nem jobb kovánál amit láttam mind2ből a madridban, annyi, hogy Casemiro-t 10x jobban nyomatta Benítez.Bob_Marley írta:Mondjuk ezt alátámasztani és megcáfolni sem lehet mert se stat nincs rá se semmi, de én azt vettem észre, hogy ő csak is labdával szeret futni. Labda nélkül lébecol.
Nyilván hogy ez nem releváns és nevetséges is, de pl Ffifaban Pace 81 Acceleration 84 Sprint Speed 78. Ez szerintem azért átlagos sebesség, De egyértelműen ez nem releváns, max irányadó.
Na ez pont nem igaz rá. Jelenleg nem is tudnék olyant mondani a csapatunkból akinek olyan kezdősebessége van mint Kovacicnak.Átlagos sebesség
Kovacic már mindenhol játszott az Interben és igazán nem tudott kiemelkedni sőt, padra is szorult már. Én egyáltalán nem sajnálom, hogy elment, mert sok pénz kapott érte az Inter és abból a pénzből jött Perisic, Telles, Melo, Ljajic stb. És már szinte csak nagyapáink emlékeznek arra mikor állt ilyen jól az Inter.rhuni írta:Kovacic komolyan le van nézve azért, persze nem mondom hogy berobbant, de idén kb. Carvajal mellett ő az egyetlen aki a belét is kiteszi a pályán. Képességei pedig megvannak szerintem, a rutin, a magabiztosság még hiányzik. Kroos és Isco amíg rá voltak feszülve az edzőkérdésre a horvát szépen tette a dolgát, ezért is lenne minden meccsen kezdő nálam, na meg mert elfogult vagyok.
Két különböző stílus, Kovacic az Interbe egyszerűen nem volt kompatibilis.Kovacicban egyetértek, mert az a csávó semmit nem fejlődött az Interben. És baromi jó is volt hogy eladták. Ljajic sokkal jobb.![]()
Amúgy még a horvát válogatottban is érdekes amit a jelenlegi edző nyomat, a top szintű kp-sok mellett megy az ívelgetés, a legnagyobb erősségüket egyszerűen nem használják.
Két különböző stílus, Kovacic az Interbe egyszerűen nem volt kompatibilis.Kovacicban egyetértek, mert az a csávó semmit nem fejlődött az Interben. És baromi jó is volt hogy eladták. Ljajic sokkal jobb.![]()
Asensioról jókat lehetett olvasni, Vallejo utánpótlás válogatott focista. Lucast ismerjük.visca el barca írta:igen, ezekkel a játékosokkal valószínűleg felveszik majd a versenyt velünkBob_Marley írta:Én sem gondolom, hogy erre ne lettek volna felkészülve, kölcsönben van Lucas, Vallejo, Asensio és vannak még fiatal játékosaik. Casemiro, Kovacic stb.
igen, ezekkel a játékosokkal valószínűleg felveszik majd a versenyt velünkBob_Marley írta:Én sem gondolom, hogy erre ne lettek volna felkészülve, kölcsönben van Lucas, Vallejo, Asensio és vannak még fiatal játékosaik. Casemiro, Kovacic stb.
Mondjuk ha Pogbat megveszik akkor olyat szakíthat a Juve, hogy csak na. Minden klub óriási hendikeppel fog tudni tárgyalni. Nyilvánvaló, hogy most bármennyit lehet mondani, ha a RM vagy Tico kényszerhelyzetben van és igazolni akar akkor kifizetik.noname írta:Szurkolok amúgy Pereznek h vigye el gyorsan Pogbát és Hazardot, a jelenkor két legtúlsztároltabb játékosát.![]()
Legalább a Juve is kapna annyi pénzt, hogy a következő 2-3 évben hasonlóan könnyűszerrel kiüssék a Realt a BL-ből.
Az,hogy sok embert rajtakapnak adócsaláson,az nem azt jelenti,hogy a többi nem csal.Piquenbauer írta: Egyébként ezt leszámítva azért érdekelne, hogy csak spanyolban vétenek a fiatalkorúak leigazolása terén? Pl egy City, MU, Chelsea vagy Arsenal mindent jól csinál?
Ezek a csapatok tudják, hogy úgysem tudnak sztárokat kinevelni, szóval szerintem tojnak az utánpótlásra, inkább milliókért igazolnak a nagybaPiquenbauer írta: Egyébként ezt leszámítva azért érdekelne, hogy csak spanyolban vétenek a fiatalkorúak leigazolása terén? Pl egy City, MU, Chelsea vagy Arsenal mindent jól csinál?
Az a poén h mindkét szülő állást kell kapjon, hogy legális legyen.palesz77 írta:Hát meg könyörgöm, a mi eltiltásunk óta szó van róla, az, hogy a homokba dugják a fejüket, még ne mentség.. Bőven fel tudtak - volna? - készülni, ha akartak. Nem a semmiből jött ez omst, pár hónapja is újra felröppent már a hír.
Az mondjuk szintén vicc, hogy Zidane fia az egyik oka az eltiltásnak. Az öreg nem dönthetett úgy, hogy elmegy Madridba anélkül, hogy állást kapna, és ott oktattatja a fiait, ahol elég szép karriert befutott? Javítsatok ha valamit rosszul tudok, de számomra ez azért röhejes.
Én azt is kétlem, h ilyenkor nem súgnak nekik, h "gond lesz gyerekek, meg fognak titeket büntetni". Nem hiszem, h egyszer csak megy a fax, h el vagytok tiltva....várjunk csak, lehet ez volt a gond....megint a fránya faxgép.palesz77 írta:Hát meg könyörgöm, a mi eltiltásunk óta szó van róla, az, hogy a homokba dugják a fejüket, még ne mentség.. Bőven fel tudtak - volna? - készülni, ha akartak. Nem a semmiből jött ez omst, pár hónapja is újra felröppent már a hír.