Már nem egy realos ismerősömmel beszéltem h ők is számíthatnak eltiltásra. Ezúton megjegyzem, hogy hihetetlen mértékű néphülyítés megy a real szurkolók esetében. Egyszerűen semmiről sem tudnak. Az összes piszkos ügyet elássák jó mélyre. Mondok pár példát: Di Stefano igazolás, illegális kormányzati pénzek, amikkel a város segítette a madridot régebben(gyakorlatilag ingatlancsalás), Perez választási manipulációi. Semmiről, még csak nem is hallottak. Ugyanez volt itt is. Az össze Barca rajongó tudta h mi a helyzet és azt is tudták, hogy a Real és az Atletico pont ugyanazt a szabálysértést követte el, csak kevesebb játékos esetében(hiszen kisebb létszámú az ifinevelde). Az is egyértelmű volt h valaki a háttérből manipulálja az eseményeket és csak amiatt nincs még eltiltva Ronaldo színi társulata.
Ehhez képest, ahányszor ilyesmi szóba jött, legyen az real-fórum vagy realos ismerős, kb mintha elfelejtették volna a magyar nyelvet. Mi nem tudunk ilyesmiről, marhaság, miről beszél ez, stb.
Egyszerűen még nem találkoztam olyan Barca szurkolóval, aki annyira tagadásban éljen, mint egy átlag realos.
Istenem, de megérdemlik. Nekik sztem nagyon betesz ez majd. Kulcsposztokon fognak kiöregedni szép lassan a játékosaik: Ramos, Pepe, Modric, Ronaldo, mind felett lesznek, mire lejár a transzferban.
Nekünk sikerült húzni az időt nyárig annak idején, de azért, mert 2 transzferszezon között jött a hír. A Realnak nem tudom meglesz-e ez a luxus. Jogi szempontból nem számít, hogy téli vagy nyári igazolásszezon, vagyis ha a tilalom csak nyártól lép érvénybe, akkor még van most több mint 2 hetük igazolni, vagyis nincs minek halasszák a dolgot.
Hatalmas marhaság a spanyol törvény, de már nagyon vártam h legalább jogi szempontból igazság legyen és kapja meg a Real is az eltiltást.
Ebből ők jól nem fognak kijönni, annyi szent. Nálunk tudta az edző h Suarez(és Rakitic) a hiányzó láncszem és csak Xavi volt, aki kiöregedett közbe. Maximum Alves posztja volt még probléma, de ő meg összekapta magát. A Realnál nem hiányzó láncszem van, hanem pont a kiöregedés veszélye jön majd. Modric elég sérülékeny és 31-32 évesen igen könnyen utolérhetik a sérülések. Ramos is lassan vissza fog esni, Pepe meg konkrétan kiöregszik addigra. Ronaldo már maximum közepes, 2 év múlva már kiscsapatok ellen sem szerez majd gólokat, nem hogy nagy meccsen. Azt se felejtsük el, hogy amíg a Barcánál olyanok voltak gyengébb formába, akik vérbeli Barcások: Pique, Xavi, Ini, Messi és el lehetett tőlük várni azt h összekapják idővel magukat, addig a Real zsoldosbrigádjánál kétlem h pl az igen sótlan zsoldos Kroos sokkal jobb lesz, mint most.
Amúgy az Atletico nagyon nem fogja megszenvedni a dolgot, hiszen épp most fiatalították meg alaposan a keretet. Maximum középcsatár poszton lehetnek gondjaik.
Utólag is: