Az egyértelmű kárörömön

visca el barca írta: de, nyártól. de már magyaráznak, hogy télen nem lehet senkit igazolni, nekünk meg ott volt egy teljes nyár.
Aha, azt hiszem megint egy másik fórumról idézel. Most már kezd leesni.visca el barca írta:[
de, nyártól. de már magyaráznak, hogy télen nem lehet senkit igazolni, nekünk meg ott volt egy teljes nyár.
visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra
Ezeket ti hol ovlassátok?recrea írta:Jelenleg, h Zidane vissza akarja hozni, már Morata visszaigazolása is remek ötlet![]()
Naigen..Mert ugye mennyivel jobb ha otthagyják a gettokban éhen halni őket Afrikában,Dél-Amerikában stb, ahelyett hogy a Világ legjobb utánpótlásbázisaiba kerülnek, ahol valóra válthatják az álmaikat, és emellé még alapfokú oktatást is kapnak, ami nem elhanyagolható..palesz77 írta:Én is pont ezt akartam írni, hogy én reménykedek benne, hogy most az eltiltások hatására végre átalakítják a szabályokat, mert itt a gyerekekkel csesznek ki a legjobban.. Gondolj bele, hogy Bacában játszhatsz, erre jön a FIFA, és megmondja, hogy veled rosszul bántak, menj szépen haza.. Biztos értékelnéd a fáradozásaikat. Úgyhogy remélem ez elindít valamit majd.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy szerintem vicc az egész eltiltósdi, pláne ilyenekért, meg állítólag a fiatalok érdekeit nézik (persze eltiltják őket is a meccsektől)...
Mondjuk ha nekünk járt, akkor a többieknek is, de attol függetlenül elég gáz.
Legalább megint lesz mire fogniuk az elkövetkező 2 évet...most minden klappol, nem kerülhették volna el, h focizni is kellene az eredményekhez.visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra
de, nyártól. de már magyaráznak, hogy télen nem lehet senkit igazolni, nekünk meg ott volt egy teljes nyár.csababarca írta:??visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra
Ez rájuk nyártól érvényes nem?
Mikor kellett volna közölni velük, 10 éve?
Hol olvastad? Én nem láttam még semmilyen közleményt ?visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra
??visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra
Erre csak annyit mondanék, hogy a Realnak és az Atletinek is volt több, mint egy éve, hogy felkészüljön az elkerülhetetlenre.visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra
Én is pont ezt akartam írni, hogy én reménykedek benne, hogy most az eltiltások hatására végre átalakítják a szabályokat, mert itt a gyerekekkel csesznek ki a legjobban.. Gondolj bele, hogy Bacában játszhatsz, erre jön a FIFA, és megmondja, hogy veled rosszul bántak, menj szépen haza.. Biztos értékelnéd a fáradozásaikat. Úgyhogy remélem ez elindít valamit majd.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy szerintem vicc az egész eltiltósdi, pláne ilyenekért, meg állítólag a fiatalok érdekeit nézik (persze eltiltják őket is a meccsektől)...
Mondjuk ha nekünk járt, akkor a többieknek is, de attol függetlenül elég gáz.
Vagy valakiket 200 millióért..visca el barca írta:akkor perez még most igazol gyorsan vkit 200 milláért
Zidane nem jöhet ki rosszul ebből aaz edzőcseréből. Ha nem javul a játék, akkor is Benitezt fogják okolni, jön a szöveg, hogy a spanyol elcseszett mindent ezt egy fél év alatt nem lehet orvosolni, ha pedig javulnak akkor ő lesz az Isten, nyomába sem ér egy edző sem, minden az ő érdeme stb.mess2009 írta: Zidane-nak még szerencséje is lehet: a Madridnál olyan mennyiségben zabálják fel az edzőket, hogy mostanra szinte betelt ez a pohárami azt jelentheti, hogy ...na uraim itt az ideje, hogy más bűnbakot keressünk.
Zidane-nak még szerencséje is lehet: a Madridnál olyan mennyiségben zabálják fel az edzőket, hogy mostanra szinte betelt ez a pohárMessiNeymarSuarez írta:Ancelotti: "Tudom, hogy a mi munkánkat a sporteredmények határozzák meg. Azt is tudom, hogy az edzők munkája mindig vitatéma. De most nagyon nehezen tudom megérteni az elnök döntését. Még csak fél éve irányította (Benítez) a csapatot. Ez a döntés felvet egy érdekes kérdést: mindig az edzőé a felelősség? Biztosan mindig az edző a hibás? Mindenki vonja le a saját következtetéseit."
Ő is kifakadt, nem véletlen...
Kíváncsi vagyok mit fog Zidane alkotni, egyenlőre láthatóan hajtja a csapatot a tudat hogy Zidane van a padon, de valószínű ez a különböző széthúzásokat nem szüntette meg, csak ideiglenesen eltakarja, kíváncsi vagyok mi lesz a reakciója Zidane-nak ha balhék lesznek az öltözőben, meg hogy ha nem megy a csapat "sztárjainak" a játék akkor padra rakja-e őket, és hogy mennyire fogják tűrni.
Bírom, hogy odaát sokan már lassan azt is bemagyarázzák, hogy zöldebb a fű és kékebb az ég, meg a labda is jobban megy mióta Zidane az edző
Kíváncsi vagyok rá, hogy ha Zidane-nal se lesznek sikeresek, akkor kit fognak okolni (persze Perezt)
Most is lehet őt okolni, nyilvánvaló, hogy ő a legnagyobb kór a csapatnál.MessiNeymarSuarez írta:Ancelotti:
Kíváncsi vagyok rá, hogy ha Zidane-nal se lesznek sikeresek, akkor kit fognak okolni (persze Perezt)