Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Normandia
Director del Fútbol

2016.01.16. 09:30:51

palesz77 írta: Szerintem szimplán primitívség van itt a háttérben, de aztán lehet tévedek. De sokaknak az állatok csak valami kellékek, nem érző lények, ezért nem is gond a bántalmazásuk. Ami szerintem teljességgel elfogadhatatlan, de hát ki vagyok én, hogy ítélkezzek.
Egyet értek. Fel sem fogják mit tesznek, szerintük ez teljesen rendben van. Éppen ezért kell büntetni, hogy ráébredjenek tettük következményére, mert valszeg a súllyára nem fognak. Nem feltétlenül a két idióta a hibás, hanem a közeg, ami, aki(k) ìgy neveli őket.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.16. 01:03:26

messideco írta:
Nero. írta:Az ilyen félembereket egy normális világban nyilvánosan keresztre feszítenék, dehát lesz majd belőle 2 év felfüggesztett.
Azért itt is álljunk meg egy szóra... Egy kutyáért keresztrefeszítés? Ok?
Valamelyik filmben, talán a Shop stopban mondta egyik szereplő, hogy semmi baja ha embereket ölnek, de ha kutyákat, azt nem bírja nézni... Most akkor melyik a komolyabb?

Félreértés ne essék, nem védem egyáltalán ezt a senkiházit, de akkor is sarkított vélemény. Szerintem ott már nagyon súlyos pszichiátriai betegség van a háttér mögött, annak is aki nyilvános helyre feltölti.

Visszatérve az első bekezdésre: nem védem az állatkínzókat, csak van egy határ a büntetéseknél is. Béke :)
Direkt írtam utánna, hogy nem vagyok különösebben kutya, macska, papagáj stb. rajongó. Mondjuk a keresztre feszítés talán tényleg durva lenne, de egy ilyen idióta ha kijönne a börtönből utána ugyanolyan lenne, nemhiszem hogy sok hasznára lenne a társadalomnak. Mondjuk nálam a bolti lopás is kézlevágással kezdődne, de lehet hogy én vagyok csak egy kicsit borult. Abban viszont biztos vagyok hogy ha ilyen komoly ítéletek születnének akkor sokkal nagyobb rend lenne a világban. Ami azért nem lenne rossz valljuk be pláne ezekben az időkben. :roll:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.16. 00:48:44

messideco írta:Szerintem ott már nagyon súlyos pszichiátriai betegség van a háttér mögött, annak is aki nyilvános helyre feltölti.
Szerintem szimplán primitívség van itt a háttérben, de aztán lehet tévedek. De sokaknak az állatok csak valami kellékek, nem érző lények, ezért nem is gond a bántalmazásuk. Ami szerintem teljességgel elfogadhatatlan, de hát ki vagyok én, hogy ítélkezzek.
messideco
Presidente del Barça

2016.01.16. 00:42:01

Nero. írta:Az ilyen félembereket egy normális világban nyilvánosan keresztre feszítenék, dehát lesz majd belőle 2 év felfüggesztett.
Azért itt is álljunk meg egy szóra... Egy kutyáért keresztrefeszítés? Ok?
Valamelyik filmben, talán a Shop stopban mondta egyik szereplő, hogy semmi baja ha embereket ölnek, de ha kutyákat, azt nem bírja nézni... Most akkor melyik a komolyabb?

Félreértés ne essék, nem védem egyáltalán ezt a senkiházit, de akkor is sarkított vélemény. Szerintem ott már nagyon súlyos pszichiátriai betegség van a háttér mögött, annak is aki nyilvános helyre feltölti.

Visszatérve az első bekezdésre: nem védem az állatkínzókat, csak van egy határ a büntetéseknél is. Béke :)
Kép
"And my heart will leave you never."
zola8787
Director del Fútbol

2016.01.15. 14:30:17

Nero. írta:És ugye kitudja, hogy még hány ilyen eset történik nap mint nap, amiről nem tudunk és nem kap ekkor felhajtást a médiától.
A sztori lényegében annyi, hogy két majdnem 17 éves srác egy kiskutyát kivittek két falu közé és ott az egyik videózta, a másik kegyetlen módon megölte. A videózó gyereké volt valószínűleg a kutya, ugyanis egy teljesen hasonló (valószínűleg ugyanazt) kiskutyát láttak a facebook-ján. Természetesen mindketten törölték magukat face-ről, de a szemfülesek gyorsan lementették a képeiket, adataikat.

Az anyja az alpolgármester és képzeljétek el, emellett ilyen női aktivista is, akik az erőszak ellen tüntetnek. Szerintetek????
Ja és mit mond az anya? Hogy a kiskutyát elütötték és már úgyis meghalt volna, pont arra járt a 2 gyerek és inkább megölték, hogy ne szenvedjen. Hihetetlen, hogy a mai világban ezt még KI KELL VIZSGÁLNI. Az a vicc, hogy a normális borsodi emberek ránéznek ezekre a seggfejekre és 1000-ből 999 azt mondja, hogy ezek menőzésből öltek.

Ma reggel Balázsék a Morning show-ban beszéltek erről és szereztek egy statisztikát: haznákban évente kb 300 ilyen eset történik és ebből 8 MAXIMUM 10 ember van letöltendőt.

Elképesztő. Ja és faceboon-on a rokonság miket ír ki? Hogy a rák egye ki a tüdőnket, mi verjük a nyálunkat egy kutyán, hogy szííííjuk le őket, stb...

Természetesen nem fog kapni semmit ez a fiatalkorú, de nagyon remélem, hogy azok az emberek akik a meccsek alatt - előtt - után szeretnek verekedni, meglátogatják ezt a semmirekellőt!

Ja azt elfelejtettem leírni, hogy ugye sok tv-s kiment fogatni és a szomszéd nénik ilyeneket mondtak, hogy ez a család néha átmegy hozzájuk fát lopni, az egyik a fűnyíróját is elvitte és a rendőrök már ki sem jönnek, mert nem tudnak mit kezdeni velük, nincs bizonyíték. Ebben a faluban nem élnek 300-nál többen és már több állatkínzásról folyt eljárás, senki sem kapott még semmit.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.15. 13:05:37

nzxtpo írta:
zola8787 írta:
Ki mit adna ennek az "embernek"? A vicc ebben, hogy valószínűleg semmit sem fog kapni, ugyanis nincs priusza és 17 éves, azaz fiatalkorú.
Én inkább el sem indítom a videót, de már ugye eleve büntetendő ilyet csinálni, de az hogy még le is videózza azt jelenti nekem, hogy büszke rá, így még jobban büntetném. Az, hogy milyen származású szerintem teljesen mindegy, itt az a lényeg, hogy a fater polgármester... A legjobb ügyvédek úgy tudják csűrni-csavarni a dolgokat, hogy egyrészt ha kell évekig elhúznak egyértelmű ügyeket (saját tapasztalat, pont egy falusi polgármester ellen), vagy csak szimplán kiharcolni a lehető legenyhébb büntetést, adott esetben egy kis felfüggesztett, pénzbírság.
Sajnos ez így van, az állatkínzást "ellehet tusolni". Én is elítélem nem arról van szó, de úgy tudom jogilag ez nem számít súlyos bűncselekménynek. Így felfüggesztett vagy pénzbírság az általános. De javítsatok ki ha rosszul tudom. Szerencsére még nem volt dolgom a bírósággal, de régebbi felkapott média ügyek kapcsán ilyenekre emlékszem.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.15. 12:45:06

zola8787 írta:
Ki mit adna ennek az "embernek"? A vicc ebben, hogy valószínűleg semmit sem fog kapni, ugyanis nincs priusza és 17 éves, azaz fiatalkorú.
Én inkább el sem indítom a videót, de már ugye eleve büntetendő ilyet csinálni, de az hogy még le is videózza azt jelenti nekem, hogy büszke rá, így még jobban büntetném. Az, hogy milyen származású szerintem teljesen mindegy, itt az a lényeg, hogy a fater polgármester... A legjobb ügyvédek úgy tudják csűrni-csavarni a dolgokat, hogy egyrészt ha kell évekig elhúznak egyértelmű ügyeket (saját tapasztalat, pont egy falusi polgármester ellen), vagy csak szimplán kiharcolni a lehető legenyhébb büntetést, adott esetben egy kis felfüggesztett, pénzbírság.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.15. 12:03:44

Az ilyen félembereket egy normális világban nyilvánosan keresztre feszítenék, dehát lesz majd belőle 2 év felfüggesztett. És ugye kitudja, hogy még hány ilyen eset történik nap mint nap, amiről nem tudunk és nem kap ekkor felhajtást a médiától. Én nem vagyok komolyabban rákkatanva a kutyákra, macskákra stb. de minimum fegyházzal büntetném az állatkínzást. Ritka primitív dolog és magyarázat sincs rá. [-(
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
zola8787
Director del Fútbol

2016.01.15. 11:56:27

Hallottatok a deteki alpolgármester fiáról? Hogy megölt egy kiskutyát és egy haverja felvette videóra?

Leadta a tv2-ben a tények, a mokka, az rtl-n a híradó, ma reggel a morning show, lesz majd a fókuszban is azt hiszem, magyar hírességek kezdenek kiállni amellett, hogy a gyilkos kapjon büntetést. Azért is érdekel most ez a téma, mert nagyon szeretem az állatokat, illetve egy nagyon közeli ismerősöm (inkább nem írom le, hogy milyen ismerős, de nagyon közeli) deteki. Elítélik a csávót, csak ugye nem merik nyíltan kimondani, mert az elkövető nem napbarnított...

Alfahíren meg lehet nézni a videót, én nem bírtam csak az elején amikor felemeli a husángot és elordítja magát, hogy "KINYÍÍÍRLAAAAK".

Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 15:19:31

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:Ezt meg meg se hallottam. :D Mármint hogy feladod. Olyan nincs hogy valahogy ne lenne. :D Nem hiszem el hogy nincs szükség töri tanárra. Vagy valami lótifuti valami szakot nem tudsz még megcsinálni? Valami egy éves képzést valamiből, hogy tudj faktot tartani, vagy valami. Akkor biztos előrébb lehetne jutni. Olyan nincs hogy 5 év alatt ne kapjál helyet.
nem fogok lótifuti szakot megcsinálni újabb 4 év alatt, hogy utána kereshessek havi. annyit a mekiben is lehet keresni.

egyszakosként nem fognak felvenni, mert nem tudok annyi órát tartani amennyit kellene. még szakkörrel, meg mással sem.

ez van, igazából fel sem akartam hozni a témát, mert csak felidegesít. így is van elég bajom :D

kiszálltam
Én segíteni szerettem volna, mielőtt félre érted te is. :D Nekem a középsulis info tanárom sima OKJ-s infot végzett el (nem hiszem hogy 2 évnél több volt) és úgy volt történelem-info tanár. Valami megoldás biztos hogy kell legyen. El ne kezdjünk itt depressziózni nekem. :D Punnany-Mosoly. :wink:
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.14. 15:14:54

Bob_Marley írta:Ezt meg meg se hallottam. :D Mármint hogy feladod. Olyan nincs hogy valahogy ne lenne. :D Nem hiszem el hogy nincs szükség töri tanárra. Vagy valami lótifuti valami szakot nem tudsz még megcsinálni? Valami egy éves képzést valamiből, hogy tudj faktot tartani, vagy valami. Akkor biztos előrébb lehetne jutni. Olyan nincs hogy 5 év alatt ne kapjál helyet.
nem fogok lótifuti szakot megcsinálni újabb 4 év alatt, hogy utána kereshessek havi. annyit a mekiben is lehet keresni.

egyszakosként nem fognak felvenni, mert nem tudok annyi órát tartani amennyit kellene. még szakkörrel, meg mással sem.

ez van, igazából fel sem akartam hozni a témát, mert csak felidegesít. így is van elég bajom :D

kiszálltam
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 14:44:11

csababarca írta:
Bob_Marley írta:Elolvastam figyelmesen, azért is írtam hogy boldog lehetsz, mert csinálod, de mégis megjegyzed. Akkor nem értem miért jegyzed meg. Meg miért taknyok? Ha nem érdekel, akkor éreztetés se kéne érdekeljen.

Mostanit nem ismerem, de régen is volt ellentét mérnök és közgáz között. Én mindig jót nevettem ezeken. :D Az meg pont hogy általánosítás, hogy nagyarcúak. BME-n is voltak nagyarcúak anno nálunk, s Corvinuson is voltak.

Semmiért nem taknyok, nem megyek bele. Felesleges.
Sétálj egyszer be a Fővám téri Corvinus épületbe, aztán talán megérted mire célzok.
Nap mint nap megyek arra fele. :D Tényleg felesleges, ha ez nem volt általánosítás akkor nem tudom mi az. Megbélyegzés, hogy taknyok stb. Kollégám lánya BGF-re jár ott is vannak nagyarcú emberek.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.14. 14:32:53

Bob_Marley írta:Elolvastam figyelmesen, azért is írtam hogy boldog lehetsz, mert csinálod, de mégis megjegyzed. Akkor nem értem miért jegyzed meg. Meg miért taknyok? Ha nem érdekel, akkor éreztetés se kéne érdekeljen.

Mostanit nem ismerem, de régen is volt ellentét mérnök és közgáz között. Én mindig jót nevettem ezeken. :D Az meg pont hogy általánosítás, hogy nagyarcúak. BME-n is voltak nagyarcúak anno nálunk, s Corvinuson is voltak.

Semmiért nem taknyok, nem megyek bele. Felesleges.
Sétálj egyszer be a Fővám téri Corvinus épületbe, aztán talán megérted mire célzok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.01.14. 14:20:56

Nem is vág teljesen a témába, csak már régóta próbálom megfogalmazni, és most ugye egyetem téma van :D
Az egész egyetemi rendszer szép lassan tönkremegy, semmit sem fog érni az oklevél. Minden boldog-boldogtalan tanulni megy, hogy ne kelljen kétkezi munkát végezni, nyílnak folyamatosan a nevetségesebbnél nevetségesebb szakok, ahova nagyjából elég bejárni. Lassan 1 diploma semmit sem fog érni, le lesz magasról tojva, épp azért, mert más befejez 13 tánciskolát,és lehet, hogy épp ezért ő fogja kapni a munkát. Persze ez általánosítás, mégis felcsesz az egész dolog. Kik fogják pl. a buszt hajtani? Aki nem jár egyetemre az megy külföldre. Bezzeg régen mi volt? A legtehetségesebbek mentek tovább, közülük kirostálódott fele, a maradék meg el volt ismerve. Most ki kap elismerést 1 diploma után? most kb. ilyen társadalmi megbecsülést a doktori képzés után lehet elérni.

Nincs mit szépíteni, [auto_cenzúra] a rendszer

Nem célzok senkire, ezt már régóta le akartam írni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 14:09:14

Elolvastam figyelmesen, azért is írtam hogy boldog lehetsz, mert csinálod, de mégis megjegyzed. Akkor nem értem miért jegyzed meg. Meg miért taknyok? Ha nem érdekel, akkor éreztetés se kéne érdekeljen.

Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.14. 14:00:25

Bob_Marley írta:Mondjuk nem értem miért másoknak kéne megfelelnie. Leírod a lényeget, hogy szereted ezt csinálni onnantól már boldog ember lehetsz és kit érdekelnek mások? Sokan rohadtul nem szeretik azt csinálni amit éppen csinálnak. A többi meg általánosítás. :D Nincs összefüggés az ember mivolta és hogy hova járt egyetemre között.
Ha elolvastad figyelmesen, leírtam,hogy nem érdekel, mert én nem érzem nullának azt amit tanulok, meg amit csinálni fogok.
Azt nem szeretem, hogy ezt próbálják éreztetni velem, ilyen taknyok. Én tisztában vagyok magammal teljesen, nem érdekel más véleménye, ezért szokott az ilyen lepörögni rólam, és inkább nem is szólok rá semmit.

Nem általánosítás egyébként, a corvinusosok híresen nagyarcúak, most ezzel leállhatsz vitatkozni,de szerintem nem vagy benne a mostani egyetemista életben, ha igen bocs. De ez mindenhol tapasztalható, írtam tisztelet a kivételnek, de elég kevés van. Egy felsőbbrendű érzetet próbálnak sugározni magukból azok a diákok, persze sikertelenül,és nevetség tárgyává válnak legtöbbször.
Én 2010 óta vagyok a felsőoktatásban kisebb megszakítással, erről az időszakról tudok és merek beszélni ebben a témában. Lehet előtte nem így volt, vagy később sem lesz így. De én ezt tapasztalom, és akárkivel beszélek ezt hallom. Sőt Corvinusos ismerőseim is belemondják az ember képébe hogy ők többek :lol: Szóval nincs igazán miről beszélni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 13:44:53

Mondjuk nem értem miért másoknak kéne megfelelnie. Leírod a lényeget, hogy szereted ezt csinálni onnantól már boldog ember lehetsz és kit érdekelnek mások? Sokan rohadtul nem szeretik azt csinálni amit éppen csinálnak. A többi meg általánosítás. :D Nincs összefüggés az ember mivolta és hogy hova járt egyetemre között.
akarnék én tanítani, csak egyszakos tanárként sehova nem vesznek fel. 5 éve próbálkozom, de lassan feladom.
Ezt meg meg se hallottam. :D Mármint hogy feladod. Olyan nincs hogy valahogy ne lenne. :D Nem hiszem el hogy nincs szükség töri tanárra. Vagy valami lótifuti valami szakot nem tudsz még megcsinálni? Valami egy éves képzést valamiből, hogy tudj faktot tartani, vagy valami. Akkor biztos előrébb lehetne jutni. Olyan nincs hogy 5 év alatt ne kapjál helyet.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.14. 13:42:53

visca el barca írta:akarnék én tanítani, csak egyszakos tanárként sehova nem vesznek fel. 5 éve próbálkozom, de lassan feladom.
Lehet valami kamu tanárképes szakot kéne ledarálnod, etika, pedagógia...mint én. :mrgreen:
Bár ahol fogok tanítani, ott csak törit fogok valószínűleg.
Ha meg BP-n, akkor ott van jónéhány suli ahol van pedagógia tantárgy.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.14. 13:39:43

akarnék én tanítani, csak egyszakos tanárként sehova nem vesznek fel. 5 éve próbálkozom, de lassan feladom.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.14. 13:23:33

Hát a mester akkor ér valamit ha tanítani akarnál.
Én akarok, helyem is megvan, csak el kell végeznem :mrgreen:

Arcoskodás érdekes kérdés, én ezt nem is szakra, inkább egyetemre bontanám le. Pl a Corvinusosok (közgáz része) azt hiszik hogy máris ők uralják a világot, magas ló, nagyképűség, apuci farvízén evezve...itt is tisztelet a kívételnek, de 5 percet nehéz eltöltenem ezek társaságában.
Mérnökök legalább tudom hogy szívnak eleget, náluk jobban megértem a dolgot, van építő,építész,villamos,gépészmérnök ismerősöm, nem kívánom senkinek azt a mennyiségű gép-íróasztal előtt görnyedést.

Mindegy, sose lesz menő csillivilli felvágós munkám, meg nem fogok öltönyben járni kamuaktatáskával dolgozni, de ettől nem fogom magam rosszul érezni. Csak amikor ezt akarják ezek a 21-22 éves lelencek éreztetni,akkor nem szánnám pofánverni őket.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.14. 12:52:43

egerben a tanárképzőn nyomta a törit. én is gondolkodtam a mesteren, de rájöttem h nem ér annyit az egész. így sem megyek vele semmire.. teljesen feleslegesnek tartom :(
Kép
rhuni
Jugador del Barça

2016.01.13. 20:49:16

Hát, tudod, ezzel nehéz felvágni, minek mondogassam, nincs semmi hangzatos "menedzser" név benne...nem is ér semmit
Menedzser még egy dolog, de a mérnökisek arcoskodása nálam túltesz mindenen.
Ezt élőben és online felületen is elég sokat tapasztaltam. Páran úgy beszélnek a tt hallgatókról mintha utolsó analfabéták lennének, magukat meg akkorára tartják mintha ők tervezték volna a world trade centert vagy a greenpeace igazgatói lennének, közben meg a legtöbbjük semmit nem tett le az asztalra. Persze tisztelet a kivételnek.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.13. 19:10:17

visca el barca írta:+
csaba, nem is tudtam h te is töris vagy :D
Hát, tudod, ezzel nehéz felvágni, minek mondogassam, nincs semmi hangzatos "menedzser" név benne...nem is ér semmit =D>

Te hol végezted?
Nekem elte-n van sima töri, pázmányon nyomtam töritanár+pedagógiát, és most mesterezek töri-pedből a pázmányon. (elég bonyi rendszerben csináltam, de hát szívattak...)

Ma voltam pont Küzdelem a nemzetállamokért vizsgán, eleve késett 40 percet a tanár (volt dékán), aztán szinte végigbeszélte, nyomtam egy két nevet neki, meg évszámot, meg párhuzamot, aztán Jeles, viszonlátás. :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.13. 18:55:47

Mihu írta:Két hét múlva államvizsgázok. Hagy ne mondjam, hogy mennyire be vagyok csokizva 0-24ben :D

Aki túl van már rajta, azoktól kérdezném, hogy mennyire kell tőle félni? Mennyire tartják olyan felfogásban, hogy ha már idáig eljutottál, akkor úgyis átrugdosunk? Vagy az ellenkezője is előfordul?

Esetleg volt-e olyan, akinek valamelyik tárgy egyesre sikerült? Mert hallottam olyat, hogy ha a többi meglett, akkor úgy csinálták, hogy jó legyen ... :D Mennyire igaz ez?
csaba, nem is tudtam h te is töris vagy :D

nálunk a töri szak nagyon gagyi volt. a 4 év alatt halálra szívattak minket, millió pótvizsga, stb stb, olyan követelményszint volt h hihetetlen. államvizsgára megkaptam azt a két palit, akiknél a 4 év alatt kb 10x kellett pótvizsgáznom, gyűlöltem őket. aztán a vizsga napján közölték h ne fossunk, csak egy laza kötetlen beszélgetés lesz. aha, mondom valószínű. és tényleg az volt. elég hárdkór tételbe húztam bele (nem is az h nehéz, hanem nagyon sok mindent magába foglalt) de kb ilyen általános iskolás szinten zajlott az egész beszélgetés :D . a 2 tanítás módszertanból meg olyan tételeket húztam, amiről egyik tanárnak sem volt fogalma, kb 5 mondatot mondtam mindkettőnél, aztán közölték, hogy beszélgessünk inkább másról :lol: sima 5ös lett mindkettő

a másik szakon viszont nagyon durvák voltak. a 4 év alatt is, meg az államvizsgán is. a titkárnő nagy spanom volt, ő is bent volt, aztán még reggel megbeszéltem vele, hogy milyen sorrendben rakja ki a tételeket, meg is csinálta. elsőnek mentem be, bejött, azt húztam amit akartam. a-tól z-ig elmondtam mindent, de tényleg vagy egy fél óráig pofáztam nekik (nem rizsáztam, csak a tömör lényeg) és nagyon durván, nagy duzzogva adtak kettest. a másik húzást nem tudtam elcsalni, de ott meg szerencsém volt, mert elég könnyűt húztam, de dettó ez volt. tök jól elmondok mindent erre kettes :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.13. 18:32:43

Gamenek. :D
KATT

A Facebook példájánál maradva: egy 2015-ös kutatás rámutatott, hogy Mark Zuckerberg virtuális birodalma elsősorban az átlagosnál alacsonyabb önbizalommal rendelkező emberek körében népszerű. Sőt minél többet használják az oldalt, annál több pozitív ingerre lesz szükségük ahhoz, hogy jól érezzék magukat.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése