Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
No igen, a kezdeti ordenáré nagy röhögésem mostanra lecsillapodott, és tényleg, gáz lenne, ha még jól is jönnének ki ebből. Azt szeretem én is, amikor ronggyá vásárolják magukat, mert soha nem érnek vele semmit. Hm, na majd meglátjuk, de ezt tényleg nem árt fejben tartani, Zidane-nak lehet neve a tekintélyre. Mi akkor járnánk egyedül jól az egésszel, ha Ronaldo és Zidane nem bírná egymást, egy ilyen hírre most jobban várok...csababarca írta:Amúgy vicc ez az egész, a mi esetünkben sem értettem egyet, így most sem tudok.
Egyébként meg a hasznukra is válhat, legalább összeszokik jobban a banda, nem lesz megint építgetés, persze nehéz az orruknál távolabb nézni, azonnal kell Pogba,Ázárd,Gündogan, Deheá, anyámkínja.
Feast4 írta:Bemásolom a facebook bejegyzésem erről:

visca el barca írta: de, nyártól. de már magyaráznak, hogy télen nem lehet senkit igazolni, nekünk meg ott volt egy teljes nyár.
Aha, azt hiszem megint egy másik fórumról idézel. Most már kezd leesni.visca el barca írta:[
de, nyártól. de már magyaráznak, hogy télen nem lehet senkit igazolni, nekünk meg ott volt egy teljes nyár.

visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra
Ezeket ti hol ovlassátok?recrea írta:Jelenleg, h Zidane vissza akarja hozni, már Morata visszaigazolása is remek ötlet![]()
Naigen..Mert ugye mennyivel jobb ha otthagyják a gettokban éhen halni őket Afrikában,Dél-Amerikában stb, ahelyett hogy a Világ legjobb utánpótlásbázisaiba kerülnek, ahol valóra válthatják az álmaikat, és emellé még alapfokú oktatást is kapnak, ami nem elhanyagolható..palesz77 írta:Én is pont ezt akartam írni, hogy én reménykedek benne, hogy most az eltiltások hatására végre átalakítják a szabályokat, mert itt a gyerekekkel csesznek ki a legjobban.. Gondolj bele, hogy Bacában játszhatsz, erre jön a FIFA, és megmondja, hogy veled rosszul bántak, menj szépen haza.. Biztos értékelnéd a fáradozásaikat. Úgyhogy remélem ez elindít valamit majd.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy szerintem vicc az egész eltiltósdi, pláne ilyenekért, meg állítólag a fiatalok érdekeit nézik (persze eltiltják őket is a meccsektől)...
Mondjuk ha nekünk járt, akkor a többieknek is, de attol függetlenül elég gáz.
Legalább megint lesz mire fogniuk az elkövetkező 2 évet...most minden klappol, nem kerülhették volna el, h focizni is kellene az eredményekhez.visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra
de, nyártól. de már magyaráznak, hogy télen nem lehet senkit igazolni, nekünk meg ott volt egy teljes nyár.csababarca írta:??visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra
Ez rájuk nyártól érvényes nem?
Mikor kellett volna közölni velük, 10 éve?

Hol olvastad? Én nem láttam még semmilyen közleményt ?visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra

??visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra
Erre csak annyit mondanék, hogy a Realnak és az Atletinek is volt több, mint egy éve, hogy felkészüljön az elkerülhetetlenre.visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra

Én is pont ezt akartam írni, hogy én reménykedek benne, hogy most az eltiltások hatására végre átalakítják a szabályokat, mert itt a gyerekekkel csesznek ki a legjobban.. Gondolj bele, hogy Bacában játszhatsz, erre jön a FIFA, és megmondja, hogy veled rosszul bántak, menj szépen haza.. Biztos értékelnéd a fáradozásaikat. Úgyhogy remélem ez elindít valamit majd.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy szerintem vicc az egész eltiltósdi, pláne ilyenekért, meg állítólag a fiatalok érdekeit nézik (persze eltiltják őket is a meccsektől)...
Mondjuk ha nekünk járt, akkor a többieknek is, de attol függetlenül elég gáz.
Vagy valakiket 200 millióért..visca el barca írta:akkor perez még most igazol gyorsan vkit 200 milláért

Zidane nem jöhet ki rosszul ebből aaz edzőcseréből. Ha nem javul a játék, akkor is Benitezt fogják okolni, jön a szöveg, hogy a spanyol elcseszett mindent ezt egy fél év alatt nem lehet orvosolni, ha pedig javulnak akkor ő lesz az Isten, nyomába sem ér egy edző sem, minden az ő érdeme stb.mess2009 írta: Zidane-nak még szerencséje is lehet: a Madridnál olyan mennyiségben zabálják fel az edzőket, hogy mostanra szinte betelt ez a pohárami azt jelentheti, hogy ...na uraim itt az ideje, hogy más bűnbakot keressünk.
Zidane-nak még szerencséje is lehet: a Madridnál olyan mennyiségben zabálják fel az edzőket, hogy mostanra szinte betelt ez a pohárMessiNeymarSuarez írta:Ancelotti: "Tudom, hogy a mi munkánkat a sporteredmények határozzák meg. Azt is tudom, hogy az edzők munkája mindig vitatéma. De most nagyon nehezen tudom megérteni az elnök döntését. Még csak fél éve irányította (Benítez) a csapatot. Ez a döntés felvet egy érdekes kérdést: mindig az edzőé a felelősség? Biztosan mindig az edző a hibás? Mindenki vonja le a saját következtetéseit."
Ő is kifakadt, nem véletlen...
Kíváncsi vagyok mit fog Zidane alkotni, egyenlőre láthatóan hajtja a csapatot a tudat hogy Zidane van a padon, de valószínű ez a különböző széthúzásokat nem szüntette meg, csak ideiglenesen eltakarja, kíváncsi vagyok mi lesz a reakciója Zidane-nak ha balhék lesznek az öltözőben, meg hogy ha nem megy a csapat "sztárjainak" a játék akkor padra rakja-e őket, és hogy mennyire fogják tűrni.
Bírom, hogy odaát sokan már lassan azt is bemagyarázzák, hogy zöldebb a fű és kékebb az ég, meg a labda is jobban megy mióta Zidane az edző
Kíváncsi vagyok rá, hogy ha Zidane-nal se lesznek sikeresek, akkor kit fognak okolni (persze Perezt)
Most is lehet őt okolni, nyilvánvaló, hogy ő a legnagyobb kór a csapatnál.MessiNeymarSuarez írta:Ancelotti:
Kíváncsi vagyok rá, hogy ha Zidane-nal se lesznek sikeresek, akkor kit fognak okolni (persze Perezt)