Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Feast4
Director del Fútbol

2016.01.14. 16:06:07

Bemásolom a facebook bejegyzésem erről:

Az egyértelmű kárörömön :lol: :lol: :lol: felül azért valamit hozzátennék.A spanyol foci hosszú évek óta uralja a nemzetközi porodot.Az utóbbi két év két spanyol BL győztes és annak aki BL-t akar nyerni valahogy felül kell kerekednije a spanyol gigaszok közül legalább az egyiken.Ezen felül érdemes megnézni a BL.-ben induló spanyol csapatok számát vagy az EL-ben az utóbb évekre jellemző Sevilla felé hegemóniát.Ez a spanyol túlsúly néha kicsit alábhagy de nem múlik el.Ez nagyon látszik.(Persze a PL a legerősebb bajnokság. #-o ) Mindegy ebbe most nem akarok belemenni.)Európa jelenlegi öt legerősebb klubja közül három de kettő egész biztosan spanyol.Mit is akarok ebből kihozni?Hogy lehet az hogy 3 spanyol topcsapat is másfél éven belül ugyanolyan büntetést kap?(Egy olyan dolog miatt amit a Chelsea számára elnéztek pár évvel korábban és most itt nem a Chelsea ellen beszélek mielött valaki félreértené.) Ami valljuk meg igen csak megrázta a Barcelonát a BL győzelem ellenére.Nyilván neg fogja rázni a Realt de gyanítom a legsúlyosabb a másik madridi csapat számára lesz.Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve de ez nekem nagyon ugy tünik ha nem tudjuk a pályán megtörni a spanyol csapatokat majd megtörjük a zöld asztalnál.Ezen felül pedig mint Barca drukker:-He-he :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
rhuni
Jugador del Barça

2016.01.14. 15:12:37

Remélem ez egy újabb ok lesz arra, hogy perez lemondjon nyáron.
Egyedül Aubameyang miatt bánom a dolgot, szerettem volna fehérben látni, és elvileg ő is szeretett volna jönni, volt egy cikk arról, hogy megígérte a nagyapjának anno.
De amúgy a létszám megvan nekünk is, atmának is, nyáron már téma volt ez a ban, szerintem számított rá mindkét klub valamilyen szinten.
BarcaPamp
Barça B

2016.01.14. 14:38:30

Egyetértek azokkal, akik azt mondják, volt ideje felkészülni a két Madridi csapatnak a szankciókra, én úgy emlékszem, hogy egy éve, de fél éve egészen biztosan folyamatosan írják a spanyol nyelvű sportlapok (Marca, AS), hogy nem fogják megúszni a büntetést. A kérdés csak a mikor volt... Ehhez képest szerintem a Barcának sokkal nagyobb meglepetés volt, és váratlanabbul érte, amikor megbüntették.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 14:36:22

Maga a rendszer sem tökéletes, de megoldás akkor mi lenne? Hiába van az hogy "kivakarjuk" őket onnan, de ezzel csúnyán megfogalmazva az van, hogy a gazdagok elmennek és kiválasztják a kis rabszolgáikat. Majd etetik és eladják tovább, vagy alapból nagy zsét szakítanak. Mindegy hogy Real, Atleticol vagy Barca vagy más, valamilyen szinten ez így nem jó. Megoldás nyilván valami hasonló lehetne, mint valami major ligában, de ez utópisztikus, mert van pár csapat, akik irányítják az egészet és nem engednek. Ebből a szempontból viszont jó hogy a Fifa próbálja letörni ezek szarvát.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.01.14. 14:34:50

Már épp ideje volt.
A Fifa egy szégyen
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.14. 14:05:55

visca el barca írta: de, nyártól. de már magyaráznak, hogy télen nem lehet senkit igazolni, nekünk meg ott volt egy teljes nyár.

#-o
nem baj, had mondják, mindig jó másra mutogatni. Ha van kiskapu használják ki, lehetőségük megvan.

Amúgy vicc ez az egész, a mi esetünkben sem értettem egyet, így most sem tudok.
Egyébként meg a hasznukra is válhat, legalább összeszokik jobban a banda, nem lesz megint építgetés, persze nehéz az orruknál távolabb nézni, azonnal kell Pogba,Ázárd,Gündogan, Deheá, anyámkínja.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 14:04:09

visca el barca írta:[

de, nyártól. de már magyaráznak, hogy télen nem lehet senkit igazolni, nekünk meg ott volt egy teljes nyár.
Aha, azt hiszem megint egy másik fórumról idézel. Most már kezd leesni. :D Nem releváns az, kíváncsi vagyok a két klub milyen közleményt ad ki. Felebezni biztos fognak.

Egyébként meg a Tico és a RM is vásárolt fiatalokat, szerintem fel voltak ők erre készülve. Nem hiába van kölcsönben pár játékosuk.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.14. 14:03:29

visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra :lol:
recrea írta:Jelenleg, h Zidane vissza akarja hozni, már Morata visszaigazolása is remek ötlet :D
Ezeket ti hol ovlassátok? :D FB, vagy NSO komment részleg? :D Sehol nem találkoztam még ilyen véleményekkel, csak azért kérdezem.. :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.14. 14:00:38

palesz77 írta:
MessiNeymarSuarez írta:Amúgy szerintem vicc az egész eltiltósdi, pláne ilyenekért, meg állítólag a fiatalok érdekeit nézik (persze eltiltják őket is a meccsektől)...
Mondjuk ha nekünk járt, akkor a többieknek is, de attol függetlenül elég gáz.
Én is pont ezt akartam írni, hogy én reménykedek benne, hogy most az eltiltások hatására végre átalakítják a szabályokat, mert itt a gyerekekkel csesznek ki a legjobban.. Gondolj bele, hogy Bacában játszhatsz, erre jön a FIFA, és megmondja, hogy veled rosszul bántak, menj szépen haza.. Biztos értékelnéd a fáradozásaikat. Úgyhogy remélem ez elindít valamit majd.
Naigen..Mert ugye mennyivel jobb ha otthagyják a gettokban éhen halni őket Afrikában,Dél-Amerikában stb, ahelyett hogy a Világ legjobb utánpótlásbázisaiba kerülnek, ahol valóra válthatják az álmaikat, és emellé még alapfokú oktatást is kapnak, ami nem elhanyagolható..
Persze utána eltiltják a fiatalokat is, véletlenül se játszhassanak pedig annyira szerettek volna a klub mezében...

La liga hungary szerint:
"FRISS: Nem véletlenül ma jelentették be a két madridi csapat eltiltását! A FIFA főtitkárát, Jerome Valckét tegnap rúgták ki. Nagy valószínűséggel korrupció miatt. A szankciót eddig ő késleltette, és valószínűleg tette volna még egy jó ideig."

Persze érdemes fenttartásokkal kezelni.
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.14. 14:00:17

visca el barca írta:amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra :lol:
Legalább megint lesz mire fogniuk az elkövetkező 2 évet...most minden klappol, nem kerülhették volna el, h focizni is kellene az eredményekhez.

Jelenleg, h Zidane vissza akarja hozni, már Morata visszaigazolása is remek ötlet :D A büntivel meg indokolt is lesz a dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.01.14. 14:01:17-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.14. 13:58:39

csababarca írta:
??
Ez rájuk nyártól érvényes nem?
Mikor kellett volna közölni velük, 10 éve?
de, nyártól. de már magyaráznak, hogy télen nem lehet senkit igazolni, nekünk meg ott volt egy teljes nyár.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 13:55:58

Hol olvastad? Én nem láttam még semmilyen közleményt ?
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.14. 13:55:17

??
Ez rájuk nyártól érvényes nem?
Mikor kellett volna közölni velük, 10 éve?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
geridoss
Director del Fútbol

2016.01.14. 13:54:19

Erre csak annyit mondanék, hogy a Realnak és az Atletinek is volt több, mint egy éve, hogy felkészüljön az elkerülhetetlenre. :D :mrgreen:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.14. 13:51:16

amugy már megy a duma, hogy velünk anno kivételeztek, mert előre közölték és fel tudtunk készülni a banra :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.14. 13:49:07

MessiNeymarSuarez írta:Amúgy szerintem vicc az egész eltiltósdi, pláne ilyenekért, meg állítólag a fiatalok érdekeit nézik (persze eltiltják őket is a meccsektől)...
Én is pont ezt akartam írni, hogy én reménykedek benne, hogy most az eltiltások hatására végre átalakítják a szabályokat, mert itt a gyerekekkel csesznek ki a legjobban.. Gondolj bele, hogy Bacában játszhatsz, erre jön a FIFA, és megmondja, hogy veled rosszul bántak, menj szépen haza.. Biztos értékelnéd a fáradozásaikat. Úgyhogy remélem ez elindít valamit majd.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.01.14. 13:48:57

One of the illegal signings that caused Real Madrid to be banned was Luca Zidane - son of current coach Zinedine. (onda cero)

Amúgy szerintem mindkét csapat viszonylag jól fel van készülve a tilalomra (bő keret, sok fiatallal - ez főleg az Atléticóra igaz), de nem lennék meglepve, ha ők is a CAS-hoz fordulnának majd.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.14. 13:47:15

visca el barca írta:akkor perez még most igazol gyorsan vkit 200 milláért :lol:
Vagy valakiket 200 millióért.. :lol:

Amúgy szerintem vicc az egész eltiltósdi, pláne ilyenekért, meg állítólag a fiatalok érdekeit nézik (persze eltiltják őket is a meccsektől)...
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.14. 13:43:04

akkor perez még most igazol gyorsan vkit 200 milláért :lol:
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.14. 13:38:48

HIVATALOS! A REAL MADRIDOT ÉS AZ ATLETICO MADRIDOT KIZÁRTÁK 2 átigazolási szezonra!

http://m.fifa.com/governance/news/y=201 ... 55486.html" target="_blank
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.11. 15:13:41

mess2009 írta: Zidane-nak még szerencséje is lehet: a Madridnál olyan mennyiségben zabálják fel az edzőket, hogy mostanra szinte betelt ez a pohár :!: ami azt jelentheti, hogy ...na uraim itt az ideje, hogy más bűnbakot keressünk.
Zidane nem jöhet ki rosszul ebből aaz edzőcseréből. Ha nem javul a játék, akkor is Benitezt fogják okolni, jön a szöveg, hogy a spanyol elcseszett mindent ezt egy fél év alatt nem lehet orvosolni, ha pedig javulnak akkor ő lesz az Isten, nyomába sem ér egy edző sem, minden az ő érdeme stb.

Ezt a tekintély dolgot is túlspilázzák. Nem tartom valószínűnek, hogy ha olyat mond a portugálnak ami neki nem tetszik behúzná fülét farkát és beállna a sorba. És nem ő az egyetlen. Isco vagy James sem tartozik ebbe a kategóriába. Szerintem magasról tesznek rá, kivéve ha ezzel tartósan a kezdőbe kerülhetnek vagy ott játszhatnak, ahol akarnak. Egy Ancelottira jobban fel lehet nézni, játékos pályafutás ide vagy oda. Ennyi erővel meggyőzhetnék Raúlt, hogy tegye le az edzői vizsgát, ha valakire hát rá felnézhetnek.
Lehet, hogy javul a játékuk vagy eredményesebbek lesznek a közeljövőben, az ellenfelek ehhez adottak. Ha Benitezt nem küldik el, most megmenthették volna az ellenfelek a seggét. A rangadókról is annyit, hogy odaát már a Roma is az lesz, ami kb. Depor szint. Ez úgyis a BL következő körében derül ki. Az olaszok oda-vissza lesznek verve ez biztos, nem szint. A mi X-ünk sem volt reális. Majd ha minket jól elpi...nak akkor lehet valamiről beszélni.

Az egész ott fog eldőlni, hogy Perez hagyja-e dolgozni. Valószínűleg most engedni fogja, elég edzőt bekorlátozott, a népszerűsége is nagyban megcsappant, ezzel szerezhet egy pirospontot.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2016.01.11. 08:29:24

MessiNeymarSuarez írta:Ancelotti: "Tudom, hogy a mi munkánkat a sporteredmények határozzák meg. Azt is tudom, hogy az edzők munkája mindig vitatéma. De most nagyon nehezen tudom megérteni az elnök döntését. Még csak fél éve irányította (Benítez) a csapatot. Ez a döntés felvet egy érdekes kérdést: mindig az edzőé a felelősség? Biztosan mindig az edző a hibás? Mindenki vonja le a saját következtetéseit."

Ő is kifakadt, nem véletlen...

Kíváncsi vagyok mit fog Zidane alkotni, egyenlőre láthatóan hajtja a csapatot a tudat hogy Zidane van a padon, de valószínű ez a különböző széthúzásokat nem szüntette meg, csak ideiglenesen eltakarja, kíváncsi vagyok mi lesz a reakciója Zidane-nak ha balhék lesznek az öltözőben, meg hogy ha nem megy a csapat "sztárjainak" a játék akkor padra rakja-e őket, és hogy mennyire fogják tűrni.

Bírom, hogy odaát sokan már lassan azt is bemagyarázzák, hogy zöldebb a fű és kékebb az ég, meg a labda is jobban megy mióta Zidane az edző :lol:
Kíváncsi vagyok rá, hogy ha Zidane-nal se lesznek sikeresek, akkor kit fognak okolni (persze Perezt)
Zidane-nak még szerencséje is lehet: a Madridnál olyan mennyiségben zabálják fel az edzőket, hogy mostanra szinte betelt ez a pohár :!: ami azt jelentheti, hogy ...na uraim itt az ideje, hogy más bűnbakot keressünk.
prowned
Barça C

2016.01.11. 00:42:04

MessiNeymarSuarez írta:Ancelotti:
Kíváncsi vagyok rá, hogy ha Zidane-nal se lesznek sikeresek, akkor kit fognak okolni (persze Perezt)
Most is lehet őt okolni, nyilvánvaló, hogy ő a legnagyobb kór a csapatnál.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.10. 22:48:38

Ancelotti: "Tudom, hogy a mi munkánkat a sporteredmények határozzák meg. Azt is tudom, hogy az edzők munkája mindig vitatéma. De most nagyon nehezen tudom megérteni az elnök döntését. Még csak fél éve irányította (Benítez) a csapatot. Ez a döntés felvet egy érdekes kérdést: mindig az edzőé a felelősség? Biztosan mindig az edző a hibás? Mindenki vonja le a saját következtetéseit."

Ő is kifakadt, nem véletlen...

Kíváncsi vagyok mit fog Zidane alkotni, egyenlőre láthatóan hajtja a csapatot a tudat hogy Zidane van a padon, de valószínű ez a különböző széthúzásokat nem szüntette meg, csak ideiglenesen eltakarja, kíváncsi vagyok mi lesz a reakciója Zidane-nak ha balhék lesznek az öltözőben, meg hogy ha nem megy a csapat "sztárjainak" a játék akkor padra rakja-e őket, és hogy mennyire fogják tűrni.

Bírom, hogy odaát sokan már lassan azt is bemagyarázzák, hogy zöldebb a fű és kékebb az ég, meg a labda is jobban megy mióta Zidane az edző :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.10. 17:36:49

Kicsit megvédve Modricot, ő azon kevesek közé tartozott (Bale, Pepe, Modric, Arbeloa, Caravajal Casemiro.) aki megköszönte Benitez munkáját és üzent neki rögtön a távozása után.

Viszont ezt nagyon mellélőtte, s ráadásul mint lejjebb írták is, nagy különbség ezek szerint nem is volt. Ilyet nyilatkozni nem lehet.

Mindenhol így szerepel, szóval nem félrefordításról van szó. Arra akart szerintem utalni, hogy ha veszít valaki, akkor mindig az edző a hibás és őt küldik el, csak nagyon rossz volt a megfogalmazás. És még oda is szúr, hogy lehetett látni a különbséget.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése