Naigen..Mert ugye mennyivel jobb ha otthagyják a gettokban éhen halni őket Afrikában,Dél-Amerikában stb, ahelyett hogy a Világ legjobb utánpótlásbázisaiba kerülnek, ahol valóra válthatják az álmaikat, és emellé még alapfokú oktatást is kapnak, ami nem elhanyagolható..palesz77 írta:Én is pont ezt akartam írni, hogy én reménykedek benne, hogy most az eltiltások hatására végre átalakítják a szabályokat, mert itt a gyerekekkel csesznek ki a legjobban.. Gondolj bele, hogy Bacában játszhatsz, erre jön a FIFA, és megmondja, hogy veled rosszul bántak, menj szépen haza.. Biztos értékelnéd a fáradozásaikat. Úgyhogy remélem ez elindít valamit majd.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy szerintem vicc az egész eltiltósdi, pláne ilyenekért, meg állítólag a fiatalok érdekeit nézik (persze eltiltják őket is a meccsektől)...
Mondjuk ha nekünk járt, akkor a többieknek is, de attol függetlenül elég gáz.
Persze utána eltiltják a fiatalokat is, véletlenül se játszhassanak pedig annyira szerettek volna a klub mezében...
La liga hungary szerint:
"FRISS: Nem véletlenül ma jelentették be a két madridi csapat eltiltását! A FIFA főtitkárát, Jerome Valckét tegnap rúgták ki. Nagy valószínűséggel korrupció miatt. A szankciót eddig ő késleltette, és valószínűleg tette volna még egy jó ideig."
Persze érdemes fenttartásokkal kezelni.