Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
zola8787 írta:https://media.giphy.com/media/26Calo3K7 ... /giphy.gif

Ha kapni fog, akkor aligha a forgatása miatt kap majd.noname írta:Megérdemli a realizmusáért a tiszteletet a The revenant, de nehogy már ezért Oscart kapjon.
Szerinted láttam az Avatart?zola8787 írta:Ennél a filmnél nem tudok olyan alkotást mondani, amit érdemesebb moziban nézni, még az Avatart sem.Bob_Marley írta: A visszatérőt nem láttam, nem is izgat megmondom őszintén

A Sráckort én sem szerettem, de a legkevésbé sem sajnálom tőle a díjakat. 12 éven keresztül készítették, ilyen művészi értéket nem sok film képvisel, az Akadémiának meg nem a közönségfilmeket kell díjaznia, hanem az ilyen alkotásokat. A mainstream filmeknek az MTV meg hasonlók osztogatják a szobrokat...noname írta:Pont az ilyenek miatt lettek túlsztárolva olyan filmek, mint a számomra nézhetetlen Boyhood. Oscart kapni a koncepcióra.![]()
Tisztában vagyok a Mad Max forgatásával. Több tényező miatt csúsztak egy csomót pl. az ausztrál sivatagban sem készíthették az esős idő miatt. A járműveket is felépítették, több mint 100-at stb. A maga nemében elképesztő teljesítmény, de Inarrituéké is bőven megsüvegelendő:noname írta:Mellesleg a Mad Max-ben túlnyomórészt nem CGI effektek vannak, tehát ameddig a The revenantba annyi volt az embert próbáló h ne nyelje le a földet Di Caprio, addig a Mad Max kaszkadőrcsapata heteket edzett 1-1 pár perces jelenethez.
Hasonlóan a The hateful eight se greenscreen előtt lett forgatva.
azért ez erős, ne viccelj már. egyedül a medve volt cgi, meg egy csorda állat azt hiszem, ennyi.noname írta: Mellesleg a Mad Max-ben túlnyomórészt nem CGI effektek vannak, tehát ameddig a The revenantba annyi volt az embert próbáló h ne nyelje le a földet Di Caprio, addig a Mad Max kaszkadőrcsapata heteket edzett 1-1 pár perces jelenethez.

Pont az ilyenek miatt lettek túlsztárolva olyan filmek, mint a számomra nézhetetlen Boyhood. Oscart kapni a koncepcióra.danianevem írta: Ráadásul már csak a koncepció (valódi helyszínek, természetes fények és embert próbáló forgatási körülmények) miatt megérdemli a sok jelölést, mert még a Mad Max elkészítése is jóval egyszerűbb volt.
Ennél a filmnél nem tudok olyan alkotást mondani, amit érdemesebb moziban nézni, még az Avatart sem.Bob_Marley írta: A visszatérőt nem láttam, nem is izgat megmondom őszintén

Ha a The revenant röhejesen túlértékelt, akkor a Max Max micsoda?noname írta:A The revenant röhejesen túlértékelt. Idei filmek közül nálam a Mad max, a SW és a The hateful Eight is magasan veri. A The big short-ot pedig még meg se néztem. Remélem kap Di Caprio egyet végre és annyi.
Amúgy pozitív meglepetés Stallone jelölése. Megérdemli, hiszen az új Rocky/Rambo filmek kimondottan jók lettek, de meglepett.
Nem az. Nagy vászonra készítették, ott tökéletesen működik. Ráadásul már csak a koncepció (valódi helyszínek, természetes fények és embert próbáló forgatási körülmények) miatt megérdemli a sok jelölést, mert még a Mad Max elkészítése is jóval egyszerűbb volt. Inarrituék eszméletlen elköteleződésről tettek tanúbizonyságot, az Akadémiának az ilyet is illik értékelni. Más kérdés, hogy én a díjak szempontjából is 5-6 szobor várományosának tartom, részint, mert remek film, részint meg szimplán nem volt normális kihívója.noname írta:A The revenant röhejesen túlértékelt.

Decemberben meg jön a Ubisoft stúdiótól (Prince of Persia, 2010) az Assasin's Creed Fassbenderrel. A Blizzard pedig saját stúdiót alapított Nick van Dyke-kal, szóval jönni fognak onnan is a filmek. Először a Call of Duty , ami lehet, hogy trilógia lesz. Utána úgy néz ki a Starcraft, de ez még bizonytalan, plusz a CoD sikerétől is függ.P.U.Y.O.L. írta:Engem meggyőztél!!!Tim írta:Sejtem hogy nagyjából hány embert fog érdekelni,de csak azért is :
Lesz Deadwood-film! Előtte persze nézzétek meg a sorozatot. Ilyesmire számíthat aki nem ismeri:https://www.youtube.com/watch?v=bTWNBYFQ2LU![]()
Más: bár én nem igazán játszottam vele, de szeretem az ilyen filmeket, úgyhogy nálam ez várós lesz: World of Warcraft
Engem meggyőztél!!!Tim írta:Sejtem hogy nagyjából hány embert fog érdekelni,de csak azért is :
Lesz Deadwood-film! Előtte persze nézzétek meg a sorozatot. Ilyesmire számíthat aki nem ismeri:https://www.youtube.com/watch?v=bTWNBYFQ2LU