Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is pont tőle félteném, csak illusztrálni akartam, hogy múltkor is ellenük sérült le, meg nem is nagyon ment neki a játék. De meglátjuk, remélem ha játszik rámcáfol, és megmutatja hogy megy neki durvább csapatok ellen is.TripleH írta: Dioptol nem kell tartania az max a lelátóról nézi a meccset.
Dioptol nem kell tartania az max a lelátóról nézi a meccset.brownieheaven írta: Adnám, bár én SR-t pihentetném, neki eddig nem nagyon feküdtek a rugdosódó ellenfelek, legutóbb is pont asszem Diop miatt kellett kihagynia.
Szerintem Suarez nem akar nyomni egy cheryshevet.Nero. írta:Stegen,Vidal-Bartra-Vermaelen,Mathieu-Sergi Robi-Arda-Rakitic-Munir-Sandro-Suarez. Én ezt dobnám fel de szerintem Enrique továbbra se mer pihentetni az MSNből.![]()
Adnám, bár én SR-t pihentetném, neki eddig nem nagyon feküdtek a rugdosódó ellenfelek, legutóbb is pont asszem Diop miatt kellett kihagynia.noname írta: TS
Vidal-Vermaelen-Masch-Mathieu
Sergi-SR-Rakitic
Arda-Sandro-Neymar
Talán.
Douglast sem igazán értem, h miért van még itt, ahelyett, h olyan csapatba igazolna, ahol játszik és a fizuját sem kellene fizetni.Messias2 írta:Official: 18 players called up for Espanyol game, Suarez suspended, Bravo, Douglas, Alba and Sandro not included
Úgy sejtem, napokban távozik Sandro...
Én se értek vele egyet, de ez vanBob_Marley írta:Ezzel én rohadtul nem értek egyet, mert nem ő csinálta a spanyol viaszt.recrea írta:Messi annyit és akkor játszik, amikor akar. Márpedig akar. Én 90 percet jósolok neki.Atletico ellen is letették, szóval van remény.
Ezzel én rohadtul nem értek egyet, mert nem ő csinálta a spanyol viaszt.recrea írta:Messi annyit és akkor játszik, amikor akar. Márpedig akar. Én 90 percet jósolok neki.
Attól, hogy utaztak a gálára, edzettek normálisan a többiekkel a héten. Szóval ha ki is marad valaki a kezdőből az nem a gála miatt lesz. Amúgy szerintem is jobb lenne pihentetni pár embert, tartalékosabb csapatnak is meg kéne ezt oldani. De szinte kizárt, hogy a teljes MSN nélkül futunk ki a pályára.Bob_Marley írta:Akik szerintem utaztak a gálára azok nem lesznek ott. Gondolok itt Alvesre, Neymarra, Messire. Vidal kezd, előre Munirék mehetnek, ha innen kiesünk akkor amúgy is mindegy hogy pl Alves vagy más kezdett volna. Oké, hogy volt már ilyen a focitörténelemben, Getafe pl, de 4:1 akkora előny, hogy ezt elszórakozni művészet.
Messi szerintem ennek ellenére lesz. Neymar amúgy is bizonytalan lett volna, Lucho sem hiszem, hogy kockáztatta volna, hogy egy szinte lefutott párhurcon feleslegesen szétrúgják. Előre mehet Arda, Munir meg akit akar. Sandrot is el tudom képzelni.Bob_Marley írta:Akik szerintem utaztak a gálára azok nem lesznek ott. Gondolok itt Alvesre, Neymarra, Messire. Vidal kezd, előre Munirék mehetnek, ha innen kiesünk akkor amúgy is mindegy hogy pl Alves vagy más kezdett volna. Oké, hogy volt már ilyen a focitörténelemben, Getafe pl, de 4:1 akkora előny, hogy ezt elszórakozni művészet.
Kizárt dolog, h egyikük se kezdjen a hármasból, Messiben biztos vagyok, h beteszi magátBob_Marley írta:Akik szerintem utaztak a gálára azok nem lesznek ott. Gondolok itt Alvesre, Neymarra, Messire. Vidal kezd, előre Munirék mehetnek, ha innen kiesünk akkor amúgy is mindegy hogy pl Alves vagy más kezdett volna. Oké, hogy volt már ilyen a focitörténelemben, Getafe pl, de 4:1 akkora előny, hogy ezt elszórakozni művészet.
Ja de, ráadásul a fellebezésünket is elutasították. Hát, akkor menjen Messi.recrea írta:Suarez nincs eltiltva? Vagy lemaradtam valamiről?
Na ez új infoi volt, köszi. Én is totál úgy emlékeztem, hogy a nyolcaddöntőtől már ágak vannak.BarcafanTomee írta:Január 15-én fogják kisorsolni az ágakat.
A cikk végén is írja:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=17196" target="_blank