Bob_Marley írta: De kérlek mutass egy olyan jelenetsort mikor hasonlóban valaki komolyan megsérült. Én ilyet nem láttam, nem tapasztaltam, de lehet.
Azért nem láttunk,mert ilyen formában ez baromi ritka.
Vannak lábralépések, taposások bőven...de ilyen jellegű azért igen kevés, pláne úgy hogy "halott" volt a játék.
Lehet csűrni csavarni, undorító dolog volt, ez már nem a csibészség része, mint mikor kicsit meghúzzuk,rálépünk,hogy ne tudjon felugrani, kicsit odatámasztunk...ezek csibészségek, ezekkel nincs bajom, még ha a személyt akik ezeket elköveti kutyába sem nézek,mert valami fogyatékosságot kompenzálnak ezzel.
De ez túlment ezen, nézd végig, nem szimplán rálép, hanem még nehezedik,tesz egy nyomómozdulatot.
Az,hogy nem lett sérülés, az teljesen irreleváns a történések szempontjából.
Mindegy túl vagyunk rajta, majd tavasszal is megkapja a az 5-ös adagját, aztán pattoghat megint.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."