mess2009 írta:akkor jöjjön a második félidő. túl az ünnepeken, túl az aranylabdán, túl a transzfer tilalmon, azt mondhatnám nincs is más dolguk csak hozni a meccseket...
az első ami ide kívánkozik, hogy nem állunk rosszul. sem a tabellán, sem úgy összességében. lehet e akkor bizakodni? igen mindenképpen, sőt ! bizakodni lehet leginkább.... ha mégis valami hiányérzetről akarnék szót ejteni , az a
bizonyosság. az, hogy egyetlen papírforma meccsnek sem tudok úgy nekiülni, hogy ez sima ügy lesz. hogy ilyen nincs is? lehet, de ha olyan meccseken szórunk pontokat, ahol az erőviszonyok ezt nem indokolják és ez ismétlődik is..!? nos akkor elvész a bizonyosság.
nem nagy ügy. van aki erősebben hisz, ő legfeljebb nagyobbat téved...
egy szó mint száz: ebben szeretnék némi fejlődést az idény második felére, hogy ne kelljen egy tizenötödik elleni meccs előtt is ..."--a fociban minden lehetséges..." szlogeneket mormolni, vagy netán a meccs után bosszankodva idézgetni.
Baromi népszerűtlen leszek az indoklásommal, de ugyan ezt érzem én is. Néztem valamelyik nap a tavaszi menetelésünkről egy videót, és az volt az érzésem, hogy akkoriban nem barna gatyával ültem le még egy PSG meccs elé sem. Most meg... És ugyan ez az érzés volt bennem abban a 2 hónapban, amikor Messi nem játszott...Akkor úgy mentünk át mindenkin, mint egy úthenger. Sose gondoltam volna, hogy egy El Clasico előtt 1 hétig azon parázok, hogy jaj csak Messi ne kezdjen ... Korábban meg simán raktam volna a házat meg kocsit arra, hogy kikapunk.
Úgy érzem, hogy mióta visszatért, azóta nem játszunk olyan gördülékenyen, szépen és veszélyesen, mint abban a 2 hónapban. Akkor mindenki passzolt mindenkinek, Alves látott mást is a pályán, nem csak a Bolhát, és úgy mentünk át a védelmeken, mint kés a vajon. Most meg mintha körülményesek, tompák lennénk és ugye megint mindenki Messit keresi a labdákkal.
Ezekről kéne leszokni, mint ahogy szerintem az tapasztalható volt tavasszal is. Ezt az egy hónapot valahogy át kell vészelni, mert ez a Bilbao-Bilbao-Malaga-Bilbao-AtMa 2 hét nagyon kemény lesz. Most azt mondanám, hogy a 3 bajnoki legyen meg, akár a kupa rovására is. Azt tavaly megnyertük, már nincs versenyben a Real, így engem annyira nem is izgat, hogy megnyerjük-e vagy sem. 5-6 kupás szezonunk idén úgyse lesz, mert egymás után kétszer ez lehetetlen (még nekünk is

), akkor legalább a két legfontosabb sorozat legyen meg.