Bob_Marley írta:
És elolvastam, értelmeztem. Engem meg az érdekel, hogy nyertünk vagy sem. Igen nyertünk, nem éreztem őket extrém durvának (leírtam miért, példákat is felhoztam), innentől engem nem érdekel, hogy rugdosódtak. Senki nem sérült meg, rúgtunk négyet. Te meg ekézed a másik csapatot, hogy éppen nem kedvedre játszik. Én meg ezzel rohadtul nem értek egyet.

Meg hogy csak ellenünk van így stb. De azért általánosítasz, hogy gyenge technikájú emberek. Meg patkányok meg társai. Továbbra sem erkölcsi kérdés a futball, mindenki úgy próbál nyerni ahogy tud és amit enged a bíró.
Befejeztem, mert sehova nem vezet ez.
aláírás: egy tuskó.

Felesleges ez az ironizálás, nem erről szól az egész. A lényeg, hogy vannak olyan meccsek, nem is kevés, ahol az ellenfél tördeli a játékot, agresszívan védekezik, persze ez sem szép, és nem túl szimpatikus, de olykor belefér.
Az pedig amiket felhoztál, hogy szándékosan mellbe taposnak, meg serdülő meccsen mi volt, az már egy kicsit más kávéház, de ennek ellenére azt mondom, hogy az már nem futball. Lehet, hogy neked az, de akkor gyökeresen ellentétes nézeteink vannak erről a sportról.
És igen, több sérülésveszélyes belépő is volt, amiben a legnagyobb gond, hogy szándékosak voltak, és ezért nevezem ezt patkányságnak. Sok komolyabb sérülés adódik elkésett belépőkből, de ez tényleg benne van a fociban. Nem kell messzire menni, ott volt Rafinha esete. De az inkább egy szerencsétlen eset volt. Ilyenek vannak. És mi lett az eredménye. Egy egész szezont ki kell hagyni, amikor egyre ígéretesebb lett, felnőtt válogatottban játszott. De hasonlókra direkt játszani az szerinted normális? Ezek az emberek ebből élnek, és ha egy pár hónapos felépülésből visszatérnek ki tudja milyen szinten.
Itt szerintem az a probléma, hogy más elképzelésünk van erről a sportról. Csak ebben szezonban is volt pár meccs, ahol keményebb volt az ellenfél, de nem alattomos módon, és ez a különbség.
Félre ne érts ne azt mondom, hogy az a követendő példa, hogy épp hogy hozzád érnek és fetrengj a földöm, de van egy határ. Pepe ámokfutásába se sérült bele senki, és valószínű, hogy Casquero-nak sem okozott álmatlan éjszakát, de belefér?
Az meg, hogy ezzel meccs után el is büszkélkednek no comment kategória. Ha azt nyilatkozza valaki egy 4:1-es vereség után, hogy tökéletesen sikerült amit akartunk, szerintem mindent elmond.