Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehet, hogy csak a gálára veszi fel.BarcafanTomee írta:Igen épp most láttam én is egy képet, a Barca delegációról. Ezek szerint a koronás remekmű csak beugratás volt, vagy lecserélték.
Úgy tűnik beugratásBarcafanTomee írta:Igen épp most láttam én is egy képet, a Barca delegációról. Ezek szerint a koronás remekmű csak beugratás volt, vagy lecserélték.
Egy teljesen sima fekete öltöny van most rajta. A Dolche Gabana mar halistennek nem a szponzoraBarcafanTomee írta:Öltönytéma:
2010 óta van egy zsíros szerződése a Dolce & Gabbana-val, és amit kap azt gondolom fel kell vennie. Az olaszok meg biztos úgy vannak vele, hogy adjunk rá minél rondábbat, az annál nagyobb reklám lesz.
Szörnyű, csak azt nem értem miért nem mondja Messi azt, hogy valami normális göncöt adjanak rá.MQuCsabi írta:Nekem csak egy kérdésem van, ha MEssi ebben megy, akkor, Ha Dani esetleg elkíséri, mit kap magára?
Jól van.visca el barca írta:jó, mondjuk az, hogy Te milyen cukrot veszel, a kutyát nem érdekli, őt meg millióan fogják élőben látni. feel the diferrenceBob_Marley írta:Ez picit szőrszálhasogatás, hogy korona meg hogy RM. Valahogy pl egyszer sem jutott eszembe, hogy pl veszek Koronás cukrot és azt bárhogyan is összekapcsoljam a RM-dal pedig még fehér is.Na ez is hasonló, ráadásul elég sok spanyol csapatnak van korona a címerében.
Szerintem sokkal jobb mint az eddigi öltönyökcsababarca írta:Nem mindegy?Nero. írta:Elvileg holnap ebben a szettben megy az aranybogyóért. Hát ez valami vicc, hogy nem lehet normálisan felöltözni. Most ezen fog röhögni mindenki. Komolyan mondom ezt még a mi cigányaink se vennék fel.![]()
Szerintem ez már hozzátartozik Messihez, és tudatosan "ruházzák fel" ilyen csodákkal.
Legalább lesz min csámcsogni a fanyalgóknak, ha már a bogyó jogosságába idén nem tudnak belekötni.
jó, mondjuk az, hogy Te milyen cukrot veszel, a kutyát nem érdekli, őt meg millióan fogják élőben látni. feel the diferrenceBob_Marley írta:Ez picit szőrszálhasogatás, hogy korona meg hogy RM. Valahogy pl egyszer sem jutott eszembe, hogy pl veszek Koronás cukrot és azt bárhogyan is összekapcsoljam a RM-dal pedig még fehér is.Na ez is hasonló, ráadásul elég sok spanyol csapatnak van korona a címerében.
Főleg, hogy még az egyik korona nagyjából hasonlít is a Real címerén láthatóra. De szerintem a D&G ezekkel a dolgokkal tisztában sincs..visca el barca írta:amellett h undorító, egy barcás játékosra csak nem kell kellene ráadni egy olyan öltönyt ami tele van koronával (ugye a balett a királyi csapat)
Ez az eddigi ruháit is felülmúlja ami azért nagy szóNero. írta:Elvileg holnap ebben a szettben megy az aranybogyóért. Hát ez valami vicc, hogy nem lehet normálisan felöltözni. Most ezen fog röhögni mindenki. Komolyan mondom ezt még a mi cigányaink se vennék fel.
Nem mindegy?Nero. írta:Elvileg holnap ebben a szettben megy az aranybogyóért. Hát ez valami vicc, hogy nem lehet normálisan felöltözni. Most ezen fog röhögni mindenki. Komolyan mondom ezt még a mi cigányaink se vennék fel.
Messi valóban nem = Barcelona. De Messi nélkül a Barcelona, amit az utóbbi bő 10 évben megismertél nem lenne. Messi nélkül az utóbbi aranybetűs évtizednek csak a nyomai lennének. Sokkal kevesebb kupa, stb. Ellenben Messi ha 16 évesen ment volna pl Fabregassal, akkor ha nem is ilyen sikeres (de az is lehet), de hasonló karriert futott volna be. Nem feltétlenül az Arsenalban, hanem az épp aktuális leggazdagabb, legnagyobb klubban, mivel az Arsenal úgysem tudta volna megtartani.tothnandor1 írta:Messi nem = egy játékos!!! Ez a lényeg, és ez annak a tévedésnek az alapja, amely szerint "van az a pénz". Mert NINCS AZ A PÉNZ. Messi egy "intézmény" egy csoda, igaz, nem ő maga a Barca, ám ott nőtt fel, ott lett zseni és részben ettől is, maga a klub is azzá lett. Éppen ezért nincs az az elnök aki merné megkockáztatni akár az eladás gondolatát is, mert az 80.000 szocio nem csupán őt szedné szét, talán még a stadiont is...Bob_Marley írta: Ez kicsit degradáló így sokunkra nézve, de ha így gondolod akkor oké.Te ezek szerint ismered, én meg azt mondom neked, hogy a futballvilágban lehetne sorolni a példákat, hogy de bizony van az a pénz. És ez alól ha fáj ha nem, Messi sem kivétel. Ő egy játékos és nem maga a Barcelona.