A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
eimenis1212 írta:"a hullámvölgyben lévő" Suarez adott egy gyönyörű gólpasszt Messinek, a támadások nagy részében benne van, remekül mozog üresbe, és az üreskapus helyzet megcsinálása is neki köszönhető... Lássunk tovább az orrunknál! Ez a "hullámvölgyes" Suarez is mérföldkövekkel veri a legjobb Alexisünket vagy Pedronkat
Fogunk még hinteni, annyira nem kell futni. Meg nem a real vagyunk, hogy megerőszakoljunk minden nálunk gyengébbet, főleg nem olyat, aki nem szolgált rá.Yokozuna írta:Megint visszavettünk a tempóból, nem tudom miért.
Mert nem ez az a meccs, ahol végig 100-on kell pörögni. Amőgy is nagyon gyors tempójú meccs. Meddig lehet azt bírni szted?Yokozuna írta:Megint visszavettünk a tempóból, nem tudom miért.
Remélem most ellövöldözi az ilyen húzásait, aztán majd tavasszal csúnyán bűntetcsababarca írta:Szeretnén azt hinni, hogy üres kapura nem akarja berúgni, nagyon szeretném.
De ez már rendesen ciki, nekem ég a pofám.
Mindegy, inkább most csinálja ezt mint majd tavasszal.
Azért az a hullámvölgy se rossz.palesz77 írta:Suarez..Elmondhato, hogy hullamvolgyben van, hal istennek a tobbiek javareszt porognek, szoval nem olyan feltuno, majd marciusra kapja ossze magat az a lenyeg.