Európai játékospiac
-
- aka Game90
Chelsea are reportedly closing in on a deal to sign Alexandre Pato. His agent is in London. (Source: ESPN)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szidtam itt Patot, de úgy tűnik rám cáfolt, és kellemes meglepetést okoz. Visszautasította a kínai ajánlatot, pedig évi 13 milliót kereshetett volna, és most lehet megy a Poolba. Mondjuk ennek a forrása elég megkérdőjelezhető, de az már pozitív, hogy nem ment el csak a pénzért Ázsiába - legalábbis eddig úgy néz ki.
Ma már ez a kettő a tehetség és a munka is kell hozzá, hogy sikeresek legyenek. A nagy tehetségekből semmi se lesz, munka nélkül. Talán ezért is esett vissza a dél-amerikai labdrarúgás (brazil) mert ma már a játékosok, sokkal képzettebbek mint korábban.kanty írta:Hát én sem sajnálom, mert azért bőven jó életük van az említett játékosoknak. Viszont az élményt sajnálom, amit nem kaptunk meg amiatt, hogy esetenként a pénzt választották, vagy hogy az agyukat szétbulizták.
Én mindig a tehetséges játékosokat, embereket imádtam - azokat, akik ösztönből képesek kiemelkedőt nyújtani. Nyilván a munkát is hozzáteszik minden esetben, de hozzál közelebb áll egy játékos, aki tehetséges, mint aki munkával érte el ugyanazt. Nyilván emberileg az utóbbit tartom előbbre, de látványra az előbbi nekem - a legtöbb esetben - többet nyújt, jobban szórakoztat - és én a sportot szórakozásért nézem.
Azért iszonyatos munka és lemondás és komprumisszum van minden profi szerződés mögött. Sok játékos még gyerekként elhagyja az otthonát, idegen országba megy játszani. Máskérdés, hogy ez megtérül, de ott van benne a munka.
Ronaldinho a valaha volt legjobb játékos, mégis lassan már nem is emlékszünk rá. Volt 4-5 jó éve
A portugál Ronaldonak, pedig már van olyan 10, és sorra döntögetik a rekordokat Messivel.
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Jól tudom, hogy a kispados gúnyolódása óta nem lépett pályára? Ha ez tényleg így van, és Benítez megorrolt rá, akkor vagy kivárja amíg menesztik, vagy már télen lelép, hiszen kérője akad nem is egy.palesz77 írta:Egyes hirek szerint Isco menne a Realbol, a Juve le is csapna ra, es a Madrid pedig Gundogant venne meg ha a kis spanyol tavozik. Lehet nem jarnanak rosszul ezzel a cserevel, es Iscora is raferne a kornyezetvaltozas.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én néző szempontból is többre értékelem azt, akin a küzdést látom. Mert mint írtam a sport nekem erről szól, s nézőként is ezt tudom igazán megbecsülni. Csinálja adott játékos, amit rábíznak és próbálja maximálisan betartani, amit kérnek tőle.kanty írta:Te totál elterelted más irányba. Én a néző szempontjából írtam azt, amit, hogy számomra mi a fontos. Nem arra vonatkozóan, hogy egy sportolónak mi a feladata, mitől több vagy kevesebb, mint a társai.Bob_Marley írta:
És szerintem meg a sport pont erről szól, hogy saját magad teljesítőképességének határát akarod átlépni. Nem az hogy xy ügyes nem ügyes, esetleg szórakoztat, hanem ott van 22 ember a pályán. Nem számít te szegény vagy, gazdag vagy, fekete, sárga, fehér vagy bármi hanem hogy kihozd magadból a maximumot. Ez a sport lényege, hogy saját magadat győzd le elsősorban.

- palesz77
Egyes hirek szerint Isco menne a Realbol, a Juve le is csapna ra, es a Madrid pedig Gundogant venne meg ha a kis spanyol tavozik. Lehet nem jarnanak rosszul ezzel a cserevel, es Iscora is raferne a kornyezetvaltozas.
Lehet felreertheto voltam, ennyire gondoltam en is.kanty írta:Viszont az élményt sajnálom, amit nem kaptunk meg amiatt, hogy esetenként a pénzt választották, vagy hogy az agyukat szétbulizták.
Te totál elterelted más irányba. Én a néző szempontjából írtam azt, amit, hogy számomra mi a fontos. Nem arra vonatkozóan, hogy egy sportolónak mi a feladata, mitől több vagy kevesebb, mint a társai.Bob_Marley írta:
És szerintem meg a sport pont erről szól, hogy saját magad teljesítőképességének határát akarod átlépni. Nem az hogy xy ügyes nem ügyes, esetleg szórakoztat, hanem ott van 22 ember a pályán. Nem számít te szegény vagy, gazdag vagy, fekete, sárga, fehér vagy bármi hanem hogy kihozd magadból a maximumot. Ez a sport lényege, hogy saját magadat győzd le elsősorban.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Viszont tegyük hozzá, hogy fent tartásokkal kell kezelni magát a hírt, s ítélkezni senki felett nem szabad. De maga az hogy sajnáljak valakit, aki amúgy tehetséges volt, de nem kellett neki azt nem tudom. Hozzáteszem én is ilyen voltam, hogy nálam biztosan volt a pályán 10 ügyesebb gyerek, de hogy nálam többet senki nem futott és nem szerelt az is biztos.
És soha nem irigykedtem másra, mert ügyesebb, csinálni kell a saját dolgodat és mindig meglesz annak az eredménye ha akarod. Nem szeretnéd meg talán, hanem AKAROD. Pato mindig is ügyes volt, de valószínűleg a sérülések okozta csalódottság miatt is mentálisan meggyengült. De ilyenből is volt nem egy a történelemben, aki felküzdötte magát. Most mondok egy kosaras példát, Livingston. Erős idegzetűek keressenek rá Youtube-on a sérülésére. Konkrétan a csávónak nem maradt térde, s még az is kérdéses volt lábra tud-e állni valaha és az amputáció is szóba került. Eltelt x év, bajnok lett a Warriorsban és nem epizód szerepkörben. Nem volt soha egy hú de kiemelkedő játékos, de csinálta és visszaküzdötte magát. De írhatnám Xavit, aki súlyos térdsérülése után mintha megújult volna.
Livingston injured almost every part of his knee, tearing the anterior cruciate ligament (ACL), the posterior cruciate ligament (PCL), and the lateral meniscus, badly spraining his medial collateral ligament (MCL), and dislocating his patella and his tibio-fibular joint.
Nem Pato ellen vagyok, sőt kívánom kacsa legyen és térjen vissza, mert így a helyes ha nem adja fel, de legfőképpen arról volt szó, hogy tehetség küzdés, s inkább nézek olyat, aki meghal a pályán és több akar lenni mint azt, aki eldobja magától azt, amit csak keveseknek adatott meg.
szerk: ha jól rémlik kacsa a beceneve, szóval nomen est omen, biztos hamis hír.
És áttudom érezni a helyzetét, mert nekem is volt térdszalag szakadásom. A legundorítóbb sérülés és baromi rossz érzés volt, hogy mások játszanak te meg egyik dokitól jössz és a másikhoz mész. Meg fiziora meg magneora és társai. De nincs mese csinálni kell.

Livingston injured almost every part of his knee, tearing the anterior cruciate ligament (ACL), the posterior cruciate ligament (PCL), and the lateral meniscus, badly spraining his medial collateral ligament (MCL), and dislocating his patella and his tibio-fibular joint.
Nem Pato ellen vagyok, sőt kívánom kacsa legyen és térjen vissza, mert így a helyes ha nem adja fel, de legfőképpen arról volt szó, hogy tehetség küzdés, s inkább nézek olyat, aki meghal a pályán és több akar lenni mint azt, aki eldobja magától azt, amit csak keveseknek adatott meg.
szerk: ha jól rémlik kacsa a beceneve, szóval nomen est omen, biztos hamis hír.

És áttudom érezni a helyzetét, mert nekem is volt térdszalag szakadásom. A legundorítóbb sérülés és baromi rossz érzés volt, hogy mások játszanak te meg egyik dokitól jössz és a másikhoz mész. Meg fiziora meg magneora és társai. De nincs mese csinálni kell.

Hát én sem sajnálom, mert azért bőven jó életük van az említett játékosoknak. Viszont az élményt sajnálom, amit nem kaptunk meg amiatt, hogy esetenként a pénzt választották, vagy hogy az agyukat szétbulizták.
Én mindig a tehetséges játékosokat, embereket imádtam - azokat, akik ösztönből képesek kiemelkedőt nyújtani. Nyilván a munkát is hozzáteszik minden esetben, de hozzál közelebb áll egy játékos, aki tehetséges, mint aki munkával érte el ugyanazt. Nyilván emberileg az utóbbit tartom előbbre, de látványra az előbbi nekem - a legtöbb esetben - többet nyújt, jobban szórakoztat - és én a sportot szórakozásért nézem.
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Mindent egy az egyben adok, én is sokkal többre tartom azt, ha valaki kevésbé tehetséges, de sokkal szorgalmasabb, de Pato lábát elvileg már nagyon sokszor "összerakták", de mégis mindig újra és újra megsérült. Amúgy lehet azért szimpatikusabbak az ilyen játékosok, mert én nekem a megyeiben mindig be kellett verekednem magam a kezdőbe, a sokkal tehetségesebb játékosokkal szemben (nekem nem volt előképzettségem), de hosszú távon minden szezonban többször voltam kezdő, mint csere, és a tavaszi szezonokat rendre végigjátszottam, mert minden meccsen 100%-ot nyújtottam, az más kérdés, hogy az adott nap az mire volt elég.Bob_Marley írta: Én meg pont azt mondom az ilyen embert nem tudom sajnálni. És itt nem csak a pénzről van szó, de tudom sorolni azokat az embereket, akikben lehet tízszer több tehetség volt mint az általad felsoroltakban, csak elhajították maguktól. Az én szememben ez sokkal nagyobb bűn. És sokkal többre értékelem azt, aki a nehézségek árán küzdötte el magát odáig ahol tart. És ide írhatnék egy Pedrot is akár, aki soha nem volt egy labdazsonglőr, de ebben a szutyok Chelseaben is azon kevesek közé tartozott, akik aztán tényleg kiköpték a belüket is. Egy Fabregast egy Balotellit, egy anno Adrianot és most majd megint nekem estek, de Ronaldinhot nem tudok sajnálni. Megadta nekik a természet a tehetséget, nekik nem kellett. Az hogy pl Ronaldinho x ideig jó volt, pont nem érdekel ha mellette pillanatok alatt leeresztett. Mentális gondokra gondolok. Sérülés az más kaliber, de ha teszem azt tényleg elmegy egy kínai másodosztályba akkor ott nincsenek fejben gondok Patonál? Mert itt a feladás is benne van, ami szintén nem erény sőt.....Más küzd és odaér, az becsülendő, az nem aki feladja.
szerk:
Nem Pedroval akartam példálózni, de ha már így alakult, akkor állítsuk már őket szembe. Az egyik honnan hova jutott és tart a másik honnan indult és hova tart. Sikerült egy tenerifei alsó ligából eljutni, hogy minden sorozatban gólt lősz és VB-t, EB-t nyersz. A másik egy Milanból eljut a kínai másodosztályba. A sérülés faktor tényleg sajnálatos, de feladni soha nem adom fel, akármi van. Lehet közhelyes, lehet nem, de pont emiatt nem tudom sajnálni, mert mások sokkal nehezebb helyzetből hoztak ki sokkal többet mint ő. Egy Michut sajnálok, mert szétment a térde, de Patot elvileg összerakták.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én meg pont azt mondom az ilyen embert nem tudom sajnálni. És itt nem csak a pénzről van szó, de tudom sorolni azokat az embereket, akikben lehet tízszer több tehetség volt mint az általad felsoroltakban, csak elhajították maguktól. Az én szememben ez sokkal nagyobb bűn. És sokkal többre értékelem azt, aki a nehézségek árán küzdötte el magát odáig ahol tart. És ide írhatnék egy Pedrot is akár, aki soha nem volt egy labdazsonglőr, de ebben a szutyok Chelseaben is azon kevesek közé tartozott, akik aztán tényleg kiköpték a belüket is. Egy Fabregast egy Balotellit, egy anno Adrianot és most majd megint nekem estek, de Ronaldinhot nem tudok sajnálni. Megadta nekik a természet a tehetséget, nekik nem kellett. Az hogy pl Ronaldinho x ideig jó volt, pont nem érdekel ha mellette pillanatok alatt leeresztett. Mentális gondokra gondolok. Sérülés az más kaliber, de ha teszem azt tényleg elmegy egy kínai másodosztályba akkor ott nincsenek fejben gondok Patonál? Mert itt a feladás is benne van, ami szintén nem erény sőt.....Más küzd és odaér, az becsülendő, az nem aki feladja.palesz77 írta:Vicc lesz ha oda megy.. Tenyleg ez az egyik fo baja a mai focinak, par eve egy top karriert befutott jatekos jo ha fele annyit osszehozott, mint Pato fog most a karrierje alatt - aminek a 3/4-et ellazazta. Persze nem a penznek kene motivalni, de allitom, ha 10-15 evvel elobb szuletett volna, akkor sokkal nagyobb karriert fut be, mert akkor jobban kellett volna teperni az eletszinvonalert.
Ilyen meg Gyan is szerintem, bar o nem volt soha olyan sikeres Europaban az teny, pedig tehetseg az volt boven..
Na mindegy, ok tudjak, csak rossz latni, hogy top alapanyagok "vesznek oda" a penz miatt, es Cavaniknak es Morataknak kell orulni manapsag - tisztelem a hozzaallasukat, csak a tehetseguket vitatom.
szerk:
Nem Pedroval akartam példálózni, de ha már így alakult, akkor állítsuk már őket szembe. Az egyik honnan hova jutott és tart a másik honnan indult és hova tart. Sikerült egy tenerifei alsó ligából eljutni, hogy minden sorozatban gólt lősz és VB-t, EB-t nyersz. A másik egy Milanból eljut a kínai másodosztályba. A sérülés faktor tényleg sajnálatos, de feladni soha nem adom fel, akármi van. Lehet közhelyes, lehet nem, de pont emiatt nem tudom sajnálni, mert mások sokkal nehezebb helyzetből hoztak ki sokkal többet mint ő. Egy Michut sajnálok, mert szétment a térde, de Patot elvileg összerakták.

- nzxtpo
- Capitá del Barça
-Kap egy nagy gázsit ez tény, lehet hogy többet is, mint itt kínáltak neki Európában.kanty írta:Pedig simán lenne helye Európában is Patónak. Bár az is igaz, hogy ott sokkal nagyobb sztár lesz, és sokaknak ez is sokat számít.
-Sokkal nagyobb sztár lesz, ez is tény.
-De hosszú éveken keresztül szenvedett itt, a nagyobb iramnak, és a több meccsnek köszönhetően, a sérülésektől. Ez is simán benne lehetett a döntésében.

- palesz77
Vicc lesz ha oda megy.. Tenyleg ez az egyik fo baja a mai focinak, par eve egy top karriert befutott jatekos jo ha fele annyit osszehozott, mint Pato fog most a karrierje alatt - aminek a 3/4-et ellazazta. Persze nem a penznek kene motivalni, de allitom, ha 10-15 evvel elobb szuletett volna, akkor sokkal nagyobb karriert fut be, mert akkor jobban kellett volna teperni az eletszinvonalert.
Ilyen meg Gyan is szerintem, bar o nem volt soha olyan sikeres Europaban az teny, pedig tehetseg az volt boven..
Na mindegy, ok tudjak, csak rossz latni, hogy top alapanyagok "vesznek oda" a penz miatt, es Cavaniknak es Morataknak kell orulni manapsag - tisztelem a hozzaallasukat, csak a tehetseguket vitatom.

Pedig simán lenne helye Európában is Patónak. Bár az is igaz, hogy ott sokkal nagyobb sztár lesz, és sokaknak ez is sokat számít.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kacsa nem kacsa, de azért tettem be, mert múltkor szóba került, hogy Kínából válogatnak be embert stb. Na lehet a következőt is onnan hívja be Dunga?
(ráadásul Luxemburgo ott az edző)
http://www.goal.com/en/news/14222/trans ... um=twitter
Corinthians forward Alexandre Pato is on the verge of agreeing a move to Chinese team Tianjin Songjiang.

http://www.goal.com/en/news/14222/trans ... um=twitter
Corinthians forward Alexandre Pato is on the verge of agreeing a move to Chinese team Tianjin Songjiang.

- palesz77
Na, folyamatos szapulás mellett most úgy érzem "kötelességem" írni..
Az összefoglalója alapján elég jó meccset hozott le Pogbafiú a Sevilla ellen, ez a passza például kifejezetten nagyon nagy volt.
Hasonló teljesítménnyel nem sírnék folyton ellene - vagyis de, a 80 milliós ára miatt -, viszont én csak Touré poszton tudnám nálunk elképzelni, de az meg sok sebből vérzik, a két legnagyobb az Busi, és hogy Pogba előrébb szeret lenni.. De szerintem egy elméletileg támadóbb posztra meg a mi játékunkba még mindig nem illik, pont a jó fizikuma korlátai miatt. Olyan betöréseket, mint Ini a Bl döntőn Rakitic gólja előtt pl nem fog csinálni soha, pedig nekünk az hiányzik nagyon a középpályáról jelenleg - Arda remélhetőleg ezt orvosolja majd. Ha lenne mellé 2 mozgékony, de robotolósabb ember jó stílussal, baromi nagy kincs lehetne a francia, de én jelenleg nem látom azt a szintű sikersztorit a leigazolása után, amibe ez fájna nekünk..

Hasonló teljesítménnyel nem sírnék folyton ellene - vagyis de, a 80 milliós ára miatt -, viszont én csak Touré poszton tudnám nálunk elképzelni, de az meg sok sebből vérzik, a két legnagyobb az Busi, és hogy Pogba előrébb szeret lenni.. De szerintem egy elméletileg támadóbb posztra meg a mi játékunkba még mindig nem illik, pont a jó fizikuma korlátai miatt. Olyan betöréseket, mint Ini a Bl döntőn Rakitic gólja előtt pl nem fog csinálni soha, pedig nekünk az hiányzik nagyon a középpályáról jelenleg - Arda remélhetőleg ezt orvosolja majd. Ha lenne mellé 2 mozgékony, de robotolósabb ember jó stílussal, baromi nagy kincs lehetne a francia, de én jelenleg nem látom azt a szintű sikersztorit a leigazolása után, amibe ez fájna nekünk..
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Ez baromira tetszik.hank1ee írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... ce013ec524 ... e=56630F24
A nyári átigazolási időszak.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Ő egy vérbeli "angol" vkp. Oda való, ott érzi jól magát. Nálunk a vkp posztnak teljesen más a szerepköre. De amikor játszott is sem volt olyan rossz.kanty írta: Azért a West Ham sem viccelt utolsó nap. Remélem Song megragad náluk, tavaly - amit láttam - nem játszott rosszul, sőt.
Közben Lescott West Brom

Azért a West Ham sem viccelt utolsó nap. Remélem Song megragad náluk, tavaly - amit láttam - nem játszott rosszul, sőt.roby122 írta: Victor MosesWest Ham (kölcsön)
SongWest Ham (kölcsön)
JelavicWest Ham
Jonás Gutiérrez
Deportivo La Coruna
szerencsétlen kivágták a Newcastle-ból. Szerintem egy Marseille vagy Lyon-ban simán elfért volna.
Victor Moses
West Ham (kölcsön)
Song
West Ham (kölcsön)
Jelavic
West Ham
José Enrique
West Brom
Szép kis levezető csapat lett a WB. Fletcher, Lescott, Lambert, José Enrique

szerencsétlen kivágták a Newcastle-ból. Szerintem egy Marseille vagy Lyon-ban simán elfért volna.
Victor Moses

Song

Jelavic

José Enrique

Szép kis levezető csapat lett a WB. Fletcher, Lescott, Lambert, José Enrique

-
- Entrenador del Barça
Én úgy tudom, hogy végül nem jött össze a transzfer. Legalábbis a transfermarkt még mindig monacói játékosnak írja úgy, hogy a többi játékosnak az átigazolását rögzítették. Csak nem néztek be egy nyócvanmilliós játékost.
- visca el barca
- Presidente del Barça
8 milliós játékosért 80 millió. 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Az idei MU-s átigazolási időszakról filmet lehetne forgatni. LVH-lal a főszerepben, mint valami őrült tudós, aki próbálja összekotyvasztani a nagy betűs sikert.