Mihu írta:Két hét múlva államvizsgázok. Hagy ne mondjam, hogy mennyire be vagyok csokizva 0-24ben
Aki túl van már rajta, azoktól kérdezném, hogy mennyire kell tőle félni? Mennyire tartják olyan felfogásban, hogy ha már idáig eljutottál, akkor úgyis átrugdosunk? Vagy az ellenkezője is előfordul?
Esetleg volt-e olyan, akinek valamelyik tárgy egyesre sikerült? Mert hallottam olyat, hogy ha a többi meglett, akkor úgy csinálták, hogy jó legyen ...

Mennyire igaz ez?
csaba, nem is tudtam h te is töris vagy
nálunk a töri szak nagyon gagyi volt. a 4 év alatt halálra szívattak minket, millió pótvizsga, stb stb, olyan követelményszint volt h hihetetlen. államvizsgára megkaptam azt a két palit, akiknél a 4 év alatt kb 10x kellett pótvizsgáznom, gyűlöltem őket. aztán a vizsga napján közölték h ne fossunk, csak egy laza kötetlen beszélgetés lesz. aha, mondom valószínű. és tényleg az volt. elég hárdkór tételbe húztam bele (nem is az h nehéz, hanem nagyon sok mindent magába foglalt) de kb ilyen általános iskolás szinten zajlott az egész beszélgetés

. a 2 tanítás módszertanból meg olyan tételeket húztam, amiről egyik tanárnak sem volt fogalma, kb 5 mondatot mondtam mindkettőnél, aztán közölték, hogy beszélgessünk inkább másról

sima 5ös lett mindkettő
a másik szakon viszont nagyon durvák voltak. a 4 év alatt is, meg az államvizsgán is. a titkárnő nagy spanom volt, ő is bent volt, aztán még reggel megbeszéltem vele, hogy milyen sorrendben rakja ki a tételeket, meg is csinálta. elsőnek mentem be, bejött, azt húztam amit akartam. a-tól z-ig elmondtam mindent, de tényleg vagy egy fél óráig pofáztam nekik (nem rizsáztam, csak a tömör lényeg) és nagyon durván, nagy duzzogva adtak kettest. a másik húzást nem tudtam elcsalni, de ott meg szerencsém volt, mert elég könnyűt húztam, de dettó ez volt. tök jól elmondok mindent erre kettes