Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.07. 19:59:09

Alcantara írta:
Bob_Marley írta:Okoskodásnak tűnik, amit írtam ..........
Nemcsak annak tűnik, hanem kifejezetten az is! Reggel óta számtalan hsz-ben leírod úgy a véleményed, hogy nem láttad a meccset.

Nem véletlen van itt mindenki felháborodva, aki látta a meccset. Számtalan meccset látott már más is, kemény, szikrázó összecsapásokat, de ez a tegnapi túlment mindenen.
Ne érvelj egyik kutya, másik eb közhellyel, mert itt egyáltalán nem volt erről szó.
Nem fogom én is újraírni, amit már leírtak az Espanol játékosokkal kapcsolatosan, de Zozzy hsz-e nagyjából megragadja a lényegét a játékuknak. Nem focizni mentek ki tegnap egyértelműen a gyepre, hanem ártani nekünk. Játékban semmi esélyük nem volt, egy pillanatra a vezető gólnál talán elhitték. Egyszer nem láttam a románt a partvonal mellett nyugtatni a játékosait, nagyjából ez az ő taktikájának a része volt, az egész ámokfutás.
Nagyon régóta nézek meccseket, sokkal régebb óta, mint te például, ilyen aljas csapatot nem emlékszem, hogy láttam valaha is.

Értem én, hogy te minden témában tudsz véleményezni, de ez esetben olyan dologról beszélsz ami nem állja meg a helyét, az összefoglaló köszönőviszonyban nincs a meccs miliőjével.
Senki nem véleményez könyvet tartalomjegyzék elolvasása után, ahogyan filmet sem bemutató alapján.
Én még nem láttam, te igen és elfogadom hogy az volt tegnap is, de értsd meg én meg azt nem tudom elfogadni ha valakit lepatkányozunk, főleg úgy hogy a meccs után meg ment a pofázás a játékosainktól.

Hozzáteszem ilyenért eltiltani nem tiltatnék el senkit, mert nem a bíróhoz beszéltek.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.07. 19:54:01

Alcantara írta:ahogyan filmet sem bemutató alapján.
nana :lol: ha jól emlékszem, akkor matykó nagy mestere ennek :D (vagy kash? :roll: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.01.07. 20:09:31-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2016.01.07. 19:50:03

Bob_Marley írta:Okoskodásnak tűnik, amit írtam ..........
Nemcsak annak tűnik, hanem kifejezetten az is! Reggel óta számtalan hsz-ben leírod úgy a véleményed, hogy nem láttad a meccset.

Nem véletlen van itt mindenki felháborodva, aki látta a meccset. Számtalan meccset látott már más is, kemény, szikrázó összecsapásokat, de ez a tegnapi túlment mindenen.
Ne érvelj egyik kutya, másik eb közhellyel, mert itt egyáltalán nem volt erről szó.
Nem fogom én is újraírni, amit már leírtak az Espanol játékosokkal kapcsolatosan, de Zozzy hsz-e nagyjából megragadja a lényegét a játékuknak. Nem focizni mentek ki tegnap egyértelműen a gyepre, hanem ártani nekünk. Játékban semmi esélyük nem volt, egy pillanatra a vezető gólnál talán elhitték. Egyszer nem láttam a románt a partvonal mellett nyugtatni a játékosait, nagyjából ez az ő taktikájának a része volt, az egész ámokfutás.
Nagyon régóta nézek meccseket, sokkal régebb óta, mint te például, ilyen aljas csapatot nem emlékszem, hogy láttam valaha is.

Értem én, hogy te minden témában tudsz véleményezni, de ez esetben olyan dologról beszélsz ami nem állja meg a helyét, az összefoglaló köszönőviszonyban nincs a meccs miliőjével.
Senki nem véleményez könyvet tartalomjegyzék elolvasása után, ahogyan filmet sem bemutató alapján.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.07. 19:25:33

Diop szó szerint ugyanazt mondta, amiért Piquet annak idején 3 meccsre elmeszelték. Suarez azt mondta a folyosón h "You are a waste of space". Ebben maximálisan egyetértek vele. Ha ezért kap 3 meccset akkor a spanyol szövetség akár hivatalosan is odarakhatja a Real előtagot a neve elé.
A Fifa egy szégyen
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.07. 19:07:43

"Az RFEF tájékoztatása szerint 3 mérkőzéses eltiltást kaphat Luis Suarez, mert tegnap a játékoskijáróban Martinez Munuera szerint kiabálva megsértett több Espanyol játékost is. A játékvezető szerint ezután a két csapat játékosai dulakodni, lökdösődni kezdtek a folyosón."

Forrás: LA Liga Hungary.

Tudom hogy sok kacsát szokott leközölni ez az oldal, de még akár ki is nézem hogy így lesz...
Ha viszont így lesz azt hiszem az a Világ vicce lesz, pláne ha mellette pl a kapust nem tiltják el meg a többi játékost...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.07. 18:50:56

Spanyol bírók hülyék ebben szerintem egyetérthetünk, s meglepő sincs rajta.

Okoskodásnak tűnik, amit írtam mert csak összefoglalót láttam és tudósítást olvastam, de meccset már láttam párat életemben és sokszor előkerült már itt, hogy mi tahó és mi nem, erre próbáltam valami összefoglalást írni, hogy egyik kutya másik eb.
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.01.07. 18:46:16

annyi volt a gond az espanyollal, hogy egyedül azért nem törtek lábat tegnap, mert eltiltanák őket, egyébként mélységes kisebbségi komplexustól hajtva szívesen megtapostak volna bárkit, függetlenül attól, hogy mennyi az állás. ehhez még jött az a klasszikus, egyik legalattomosabb módszer, hogy amikor velük szemben faultoltak, akkor hatalmas ordítás kíséretében játszották el minden alkalommal, hogy itt velük szemben törlesztés történt. a sérülésveszélyes játék és a rosszindulatú manipulálás általában ellenszenvet vált ki az emberekből, függetlenül attól, hogy mi van az argentin bajnokságban. ezzel együtt nyilván továbblép majd mindenki, valszeg úgyis továbbmegyünk, és az idő elfedi ezt a két meccset.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.07. 18:43:46

Az a baj az elején mindent elengedett, aztán mire kicsúszott a kezéből szó szerint mindenre lapot adott és lefújt érvényes helyzeteket les címszóval, a spanyol bíró kar szerintem OKJ-n végzett 2 hetes gyorstalpalót.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.07. 18:39:17

Bob_Marley írta: Én nálam ez belefér, mert egy focimeccsen vannak kemény belépők, vannak durva belépők és?
Igen, vannak minden meccsen, csak nem mindegy, hogy egy csapatnál néha becsúszik egy-egy a meccs alatt, vagy az első perctől kezdve láthatóan nem az a cél, hogy próbáljanak alkotni valamit, hanem hogy minél válogatottabb módszerekkel tördeljék a játékot. Atma is szokott amúgy ilyet csinálni - főleg Real ellen -, José Clásicoi is erről szóltak javarészt, nálam ez már nem az egészséges határon belül van.. :D

A bíró meg nem vezette jól a meccset, és nem is kezelte jól a szitukat, még ha a statisztikák szerint sok sárgát is osztott. Mire jött az első kiállítás, már rég kicsúszott minden a kezéből, a sárgák se következetesen röpködtek..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.07. 18:36:27

TripleH írta:
Bob_Marley írta:Nézzetek meg egy argentin bajnokit is átértékelitek ezeket. :D Nem mondom hogy szép, vagy védem bármelyiket is, de nagy fenék van ennek kerítve. Ugyanezt mondanám ha megsérült volna valaki? Igen ugyanezt mondanám, mert nem kisasszonyok játéka. Ki nem tahó meg ki tahó meg annyit, hogy pofázni is tahóság, szellőtől is elesni tahóság. Egyik fél sem jobb a másiknál. Ezt ordibálták az Espanol játékosai? Valószínűleg Suarez se andalúz akcentussal énekelte fel a Don Quijotet.....Hülyeség lenne a büntetés. Ezen át kell lépnie szerintem a szövetségnek, még ha be is került a jegyzőkönyvbe. Verekedés, testi sértés nem volt. Rugdosódtak az Espanyol játékosai, majd ment a harakiri az öltözőfolyosón és pont. Van ilyen, nem történt semmi komoly.
Ne is haragudj de a gusztustalan rugdosódás és tahóság, jah meg Messi kap 1 pofont, ez nem foci, te a cseleket ítéled el, én meg az undorító féreg játékot.
És ettől te most királyabb vagy vagy mi? Mert úgy adtad ezt elő mintha igen. És hozzáteszem, hogy soha nem ítéltem el egy cselt sem, ne essünk túlzásokba. Azt igen, amivel nem halad előre egy csapat. Mert pont nem érdekel ki mit tud a labdával, az számít amit az eredményjelzőn írnak.

Egyébként szerkesztettem és beleírtam még, direkt az ilyenek elkerülése végett.
Kép
Kép
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.01.07. 18:31:15

Jók voltunk tegnap, az ellenfél folyamatos favágása ellenére is sikerült 4-et rúgnunk, aminek elégnek kell lennie a visszavágóra. Nálam a MOM Messi lett, rajta kívül még Ini és Neymar voltak azok, akik a legjobban játszottak tőlünk.
Az Espanyol meg egy hihetetlenül undorító csapat, kívánom, hogy essenek ki a bajnokságból (bár úgysem fognak...).

Mindenesetre a következő meccsen lehet pihentetni, de azért nem lennék csalódott, ha idegenben is rúgnánk nekik egyet-kettőt. :D

Visca El BARCA!!!
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.07. 18:30:43

Bob_Marley írta:Nézzetek meg egy argentin bajnokit is átértékelitek ezeket. :D Nem mondom hogy szép, vagy védem bármelyiket is, de nagy fenék van ennek kerítve. Ugyanezt mondanám ha megsérült volna valaki? Igen ugyanezt mondanám, mert nem kisasszonyok játéka. Ki nem tahó meg ki tahó meg annyit, hogy pofázni is tahóság, szellőtől is elesni tahóság. Egyik fél sem jobb a másiknál. Ezt ordibálták az Espanol játékosai? Valószínűleg Suarez se andalúz akcentussal énekelte fel a Don Quijotet.....Hülyeség lenne a büntetés. Ezen át kell lépnie szerintem a szövetségnek, még ha be is került a jegyzőkönyvbe. Verekedés, testi sértés nem volt. Rugdosódtak az Espanyol játékosai, majd ment a harakiri az öltözőfolyosón és pont. Van ilyen, nem történt semmi komoly.
Ne is haragudj de a gusztustalan rugdosódás és tahóság, jah meg Messi kap 1 pofont, ez nem foci, te a cseleket ítéled el, én meg az undorító féreg játékot.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.07. 18:28:44

palesz77 írta:Szerintem mindent elmond a meccsről, hogy Messi és Ini és kijöttek a sodrukból.. Értem én Bob, hogy benne van ez a fociban, meg kell a csibészség, de van egy határ. Amikor az ellenfél célja egyértelműen nem az, hogy játszani próbáljanak és pontot szerezzenek, hanem hogy minél gyökerebb és sunyibb módon odalépjenek, az bőven nem "benne van" kategória. Ez labdarúgó mérkőzés, megye 3-ban elmegy a böszmeség, ott ennyit tudnak, de a La Ligában nem eről kéne szólnia egy meccsnek sem.
Hozzáteszem volt két piros is, s a bíró feladata kordában tartani azt ha valaki átlépi a határt és ezt meg is tette. Kilehetett volna szórni ötöt is akár? Én elhiszem nektek, de én még olyan meccset nem láttam, ahol öt pirosat lehetett volna adni egy csapatnak. Most csak egy példa volt az öt. Ment a keménykedés részükről, rúgtunk négyet aztán csókolom lehet továbblépni. Meccs közben is nekiállni pofázni, meg utána is ugyanaz a böszmeség. És ezt a meccs hevének betudom, így egyik felet sem hibáztatom. De akkor én vagyok engedékeny. :D Én nálam ez belefér, mert egy focimeccsen vannak kemény belépők, vannak durva belépők és? Mintha mi pl nem csinálnánk vagy más? Bíró ha úgy van akkor szankcionálja, aztán lefújják a meccset oszt annyi.

És mielőtt valaki máshogy értelmezné nem azt mondom hogy mindenkinek agyon kell rúgni a másikat. Koránt sem így van, de keményebb szerelésektől, vagy sunyi odalépésektől nem szisszenek fel. :D Azért ez egy fizikai kontakt sport, s tényleg nem szép felállni a másik lábáról, de nehogy azt higgyük, hogy pl akárcsak legközelebb pl Messi nem fog adni egy medvepuszit ha úgy alakul, vagy rálép a kapus kezére. Nem erkölcsi kérdés a futball, vagy jó és rossz párharca. Kimész egy számít hogy nyerj. A bíró meg azért van hogy kordában tartson. Amíg engedik és belefér az nálam is belefér. Abba ne menjünk bele, hogy a spanyol bírók milyenek, mert az meg egy másik történet. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.01.07. 18:33:34-kor.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.01.07. 18:24:57

palesz77 írta:La Ligában nem erről kéne szólnia egy meccsnek sem.
Többek között emiatt nem nézek csak spanyol meccseket. A legtöbb bajnokság tele van falábú bunkókkal, akik nem képesek 3at passzolni.
A Fifa egy szégyen
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.07. 18:11:35

Szerintem mindent elmond a meccsről, hogy Messi és Ini és kijöttek a sodrukból.. Értem én Bob, hogy benne van ez a fociban, meg kell a csibészség, de van egy határ. Amikor az ellenfél célja egyértelműen nem az, hogy játszani próbáljanak és pontot szerezzenek, hanem hogy minél gyökerebb és sunyibb módon odalépjenek, az bőven nem "benne van" kategória. Ez labdarúgó mérkőzés, megye 3-ban elmegy a böszmeség, ott ennyit tudnak, de a La Ligában nem eről kéne szólnia egy meccsnek sem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.07. 17:57:13

Nézzetek meg egy argentin bajnokit is átértékelitek ezeket. :D Nem mondom hogy szép, vagy védem bármelyiket is, de nagy fenék van ennek kerítve. Ugyanezt mondanám ha megsérült volna valaki? Igen ugyanezt mondanám, mert nem kisasszonyok játéka. Ki nem tahó meg ki tahó meg annyit, hogy pofázni is tahóság, szellőtől is elesni tahóság. Egyik fél sem jobb a másiknál. Ezt ordibálták az Espanol játékosai? Valószínűleg Suarez se andalúz akcentussal énekelte fel a Don Quijotet.....Hülyeség lenne a büntetés. Ezen át kell lépnie szerintem a szövetségnek, még ha be is került a jegyzőkönyvbe. Verekedés, testi sértés nem volt. Rugdosódtak az Espanyol játékosai, majd ment a harakiri az öltözőfolyosón és pont. Van ilyen, nem történt semmi komoly.
Kép
Kép
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2016.01.07. 17:41:56

Chino írta:Így már érthető:

A Cadena SER beszámolója szerint az Espanyol futballistái ezt ordították a Barca futballistái felé, amikor beléptek a játékoskijáróba: „Szétszedünk titeket, a k... anyátokat!”
Mégis Suárez fog kapni 3 meccset... fuck logic!
Cseri
Entrenador del Barça

2016.01.07. 17:38:30

brownieheaven írta:https://twitter.com/AlvaroGonzalez_?ref_src=twsrc%5Etfw
Ez még talán Diop bunkóságán is túltesz: Cél beteljesítve, nem is kételkedtünk benne. Büszke vagyok a mieinkre.
Kérdés, vajon milyen célról írhat Álvaro González, mert focizni speciel pont nem sikerült ezen a meccsen.
Frusztrált és kompenzál,ha már focizni nem sikerült... Gondoljatok bele milyen lehet ugyanabban a városban és osztályban focizni,ahol az egyik csapat és klub a világ legjobbja, a másik meg...
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.07. 17:33:23

A Cadena SER beszámolója szerint az Espanyol futballistái ezt ordították a Barca futballistái felé, amikor beléptek a játékoskijáróba: „Szétszedünk titeket, a k... anyátokat!”

Persze az nem számít, csak ha a Barcások visszamentek "megvédeni magukat" :twisted:

Szánalmas amiket megengedhet az Espanyol..Ha a Spanyol szövetségnek lenne töke, akkor kiállna és jól eltiltaná a mocskokat...
Jó lenne már ha nem mindig velünk gyakorolnak megfélemlítést..
barca0417
Entrenador del Barça

2016.01.07. 17:27:38

Az ilyen esetekben hiányzik Pinto egy kicsit.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.07. 17:15:24

Hagyjad, belefér, ez csak kis csibészség.

=D> #-o
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.07. 17:13:56

Így már érthető:

Forca Barca!!!!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.07. 17:09:02

http://www.hatharom.com/2016/01/07/balh ... =eurobarca" target="_blank

"Az indulatok a meccs után sem csillapodtak, több játékos, köztük Luis Suárez is eltiltásra számíthat
"

Ha ez igaz, akkor ez lesz a világ vicce ha pl Suarezt eltiltják....Remélem nem igaz hogy eltiltják.
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.07. 16:56:47

Bob_Marley írta:Az tény, hogy nem láttam a meccset, így nincs teljes rálátásom a dologra, ezt nem bunkóság megemlíteni. :D Én azt próbáltam megfogalmazni, hogy mint olvasható is mi meg nekiálltunk meccs után "hisztizni". Ez nálam egy városi rangadón vica versa belefér, s mi sem vagyunk se jobbak se rosszabbak. És tényleg LE-t tudom nem csak a nyilatkozatával, de játékosmúltjával is felhozni, hogy ez nálam nem jó meg rossz küzdelme, vagy erkölcsi kérdés. Espanyol kemény volt, de mindig is azok, semmi meglepő nem volt az egészben. Megy tovább az élet és ez így van rendjén. Egy Atletico-RM meccs ugyanilyen, ezeken túlfűtött mindenki és van hogy kicsit megszalad (van hogy nagyon). Ott volt a spori, le is küldött embereket. Nem kell ennek nagy feneket keríteni, érzésem szerint. Patkányozni meg ilyenek nálam nem helyénvaló. Piquenek és Suareznek is nagy volt az arca a meccs után Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál.

Engem sem az érdekel, hogy nekiállnak lökdösődni vagy megy a szájkerete. Azon jót röhögök és annyi. De az azért ne legyen már normális, meg belefér kategória, hogy szándékos, durva belépőkről szóljon a meccs. Az pedig igenis patkányság amit, mondjuk López csinált, de volt még egy-két hasonló. Csak nem tudom akkor is így vélekednél-e, ha Messi attól két hónapra megint kiesik, vagy Ini/Neymar szedne össze alattomos rúgásoktól komoly sérülést. Lehet, hogy ez nálad benne van a fociban, nálam nem. Megye 3-ban előfordul, hogy 1-2 tahónak elszáll az agya, de nem ott vagyunk.

Elég sz...r úgy nézni egy meccset, hogy nem is az eredményért kell izgulni, hanem amiatt, hogy a folyamatos belépők után fel tud-e kelni egy-egy játékos. Mert a tegnapi kb. ilyen volt.

Azon se csodálkoztam volna, ha elkezdődött volna törlesztés, de hál' Istennek a fiúk visszafogták magukat ebből a szempontból.
Ezek a nyilatkozatok meg szintén sok mindent elárulnak.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.07. 15:59:34

ha nem állnánk ki a visszavágóra akkor mi lenne? 3-0 nekik? kár h nem 5-1-re nyertünk :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése