Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én még nem láttam, te igen és elfogadom hogy az volt tegnap is, de értsd meg én meg azt nem tudom elfogadni ha valakit lepatkányozunk, főleg úgy hogy a meccs után meg ment a pofázás a játékosainktól.Alcantara írta:Nemcsak annak tűnik, hanem kifejezetten az is! Reggel óta számtalan hsz-ben leírod úgy a véleményed, hogy nem láttad a meccset.Bob_Marley írta:Okoskodásnak tűnik, amit írtam ..........
Nem véletlen van itt mindenki felháborodva, aki látta a meccset. Számtalan meccset látott már más is, kemény, szikrázó összecsapásokat, de ez a tegnapi túlment mindenen.
Ne érvelj egyik kutya, másik eb közhellyel, mert itt egyáltalán nem volt erről szó.
Nem fogom én is újraírni, amit már leírtak az Espanol játékosokkal kapcsolatosan, de Zozzy hsz-e nagyjából megragadja a lényegét a játékuknak. Nem focizni mentek ki tegnap egyértelműen a gyepre, hanem ártani nekünk. Játékban semmi esélyük nem volt, egy pillanatra a vezető gólnál talán elhitték. Egyszer nem láttam a románt a partvonal mellett nyugtatni a játékosait, nagyjából ez az ő taktikájának a része volt, az egész ámokfutás.
Nagyon régóta nézek meccseket, sokkal régebb óta, mint te például, ilyen aljas csapatot nem emlékszem, hogy láttam valaha is.
Értem én, hogy te minden témában tudsz véleményezni, de ez esetben olyan dologról beszélsz ami nem állja meg a helyét, az összefoglaló köszönőviszonyban nincs a meccs miliőjével.
Senki nem véleményez könyvet tartalomjegyzék elolvasása után, ahogyan filmet sem bemutató alapján.
nanaAlcantara írta:ahogyan filmet sem bemutató alapján.
Nemcsak annak tűnik, hanem kifejezetten az is! Reggel óta számtalan hsz-ben leírod úgy a véleményed, hogy nem láttad a meccset.Bob_Marley írta:Okoskodásnak tűnik, amit írtam ..........
Igen, vannak minden meccsen, csak nem mindegy, hogy egy csapatnál néha becsúszik egy-egy a meccs alatt, vagy az első perctől kezdve láthatóan nem az a cél, hogy próbáljanak alkotni valamit, hanem hogy minél válogatottabb módszerekkel tördeljék a játékot. Atma is szokott amúgy ilyet csinálni - főleg Real ellen -, José Clásicoi is erről szóltak javarészt, nálam ez már nem az egészséges határon belül van..Bob_Marley írta: Én nálam ez belefér, mert egy focimeccsen vannak kemény belépők, vannak durva belépők és?
És ettől te most királyabb vagy vagy mi? Mert úgy adtad ezt elő mintha igen. És hozzáteszem, hogy soha nem ítéltem el egy cselt sem, ne essünk túlzásokba. Azt igen, amivel nem halad előre egy csapat. Mert pont nem érdekel ki mit tud a labdával, az számít amit az eredményjelzőn írnak.TripleH írta:Ne is haragudj de a gusztustalan rugdosódás és tahóság, jah meg Messi kap 1 pofont, ez nem foci, te a cseleket ítéled el, én meg az undorító féreg játékot.Bob_Marley írta:Nézzetek meg egy argentin bajnokit is átértékelitek ezeket.Nem mondom hogy szép, vagy védem bármelyiket is, de nagy fenék van ennek kerítve. Ugyanezt mondanám ha megsérült volna valaki? Igen ugyanezt mondanám, mert nem kisasszonyok játéka. Ki nem tahó meg ki tahó meg annyit, hogy pofázni is tahóság, szellőtől is elesni tahóság. Egyik fél sem jobb a másiknál. Ezt ordibálták az Espanol játékosai? Valószínűleg Suarez se andalúz akcentussal énekelte fel a Don Quijotet.....Hülyeség lenne a büntetés. Ezen át kell lépnie szerintem a szövetségnek, még ha be is került a jegyzőkönyvbe. Verekedés, testi sértés nem volt. Rugdosódtak az Espanyol játékosai, majd ment a harakiri az öltözőfolyosón és pont. Van ilyen, nem történt semmi komoly.
Ne is haragudj de a gusztustalan rugdosódás és tahóság, jah meg Messi kap 1 pofont, ez nem foci, te a cseleket ítéled el, én meg az undorító féreg játékot.Bob_Marley írta:Nézzetek meg egy argentin bajnokit is átértékelitek ezeket.Nem mondom hogy szép, vagy védem bármelyiket is, de nagy fenék van ennek kerítve. Ugyanezt mondanám ha megsérült volna valaki? Igen ugyanezt mondanám, mert nem kisasszonyok játéka. Ki nem tahó meg ki tahó meg annyit, hogy pofázni is tahóság, szellőtől is elesni tahóság. Egyik fél sem jobb a másiknál. Ezt ordibálták az Espanol játékosai? Valószínűleg Suarez se andalúz akcentussal énekelte fel a Don Quijotet.....Hülyeség lenne a büntetés. Ezen át kell lépnie szerintem a szövetségnek, még ha be is került a jegyzőkönyvbe. Verekedés, testi sértés nem volt. Rugdosódtak az Espanyol játékosai, majd ment a harakiri az öltözőfolyosón és pont. Van ilyen, nem történt semmi komoly.
Hozzáteszem volt két piros is, s a bíró feladata kordában tartani azt ha valaki átlépi a határt és ezt meg is tette. Kilehetett volna szórni ötöt is akár? Én elhiszem nektek, de én még olyan meccset nem láttam, ahol öt pirosat lehetett volna adni egy csapatnak. Most csak egy példa volt az öt. Ment a keménykedés részükről, rúgtunk négyet aztán csókolom lehet továbblépni. Meccs közben is nekiállni pofázni, meg utána is ugyanaz a böszmeség. És ezt a meccs hevének betudom, így egyik felet sem hibáztatom. De akkor én vagyok engedékeny.palesz77 írta:Szerintem mindent elmond a meccsről, hogy Messi és Ini és kijöttek a sodrukból.. Értem én Bob, hogy benne van ez a fociban, meg kell a csibészség, de van egy határ. Amikor az ellenfél célja egyértelműen nem az, hogy játszani próbáljanak és pontot szerezzenek, hanem hogy minél gyökerebb és sunyibb módon odalépjenek, az bőven nem "benne van" kategória. Ez labdarúgó mérkőzés, megye 3-ban elmegy a böszmeség, ott ennyit tudnak, de a La Ligában nem eről kéne szólnia egy meccsnek sem.
Többek között emiatt nem nézek csak spanyol meccseket. A legtöbb bajnokság tele van falábú bunkókkal, akik nem képesek 3at passzolni.palesz77 írta:La Ligában nem erről kéne szólnia egy meccsnek sem.
Mégis Suárez fog kapni 3 meccset... fuck logic!Chino írta:Így már érthető:
A Cadena SER beszámolója szerint az Espanyol futballistái ezt ordították a Barca futballistái felé, amikor beléptek a játékoskijáróba: „Szétszedünk titeket, a k... anyátokat!”
Frusztrált és kompenzál,ha már focizni nem sikerült... Gondoljatok bele milyen lehet ugyanabban a városban és osztályban focizni,ahol az egyik csapat és klub a világ legjobbja, a másik meg...brownieheaven írta:https://twitter.com/AlvaroGonzalez_?ref_src=twsrc%5Etfw
Ez még talán Diop bunkóságán is túltesz: Cél beteljesítve, nem is kételkedtünk benne. Büszke vagyok a mieinkre.
Kérdés, vajon milyen célról írhat Álvaro González, mert focizni speciel pont nem sikerült ezen a meccsen.
Chino írta:Így már érthető:
A Cadena SER beszámolója szerint az Espanyol futballistái ezt ordították a Barca futballistái felé, amikor beléptek a játékoskijáróba: „Szétszedünk titeket, a k... anyátokat!”
Hagyjad, belefér, ez csak kis csibészség.Chino írta:Így már érthető:
Bob_Marley írta:Az tény, hogy nem láttam a meccset, így nincs teljes rálátásom a dologra, ezt nem bunkóság megemlíteni.Én azt próbáltam megfogalmazni, hogy mint olvasható is mi meg nekiálltunk meccs után "hisztizni". Ez nálam egy városi rangadón vica versa belefér, s mi sem vagyunk se jobbak se rosszabbak. És tényleg LE-t tudom nem csak a nyilatkozatával, de játékosmúltjával is felhozni, hogy ez nálam nem jó meg rossz küzdelme, vagy erkölcsi kérdés. Espanyol kemény volt, de mindig is azok, semmi meglepő nem volt az egészben. Megy tovább az élet és ez így van rendjén. Egy Atletico-RM meccs ugyanilyen, ezeken túlfűtött mindenki és van hogy kicsit megszalad (van hogy nagyon). Ott volt a spori, le is küldött embereket. Nem kell ennek nagy feneket keríteni, érzésem szerint. Patkányozni meg ilyenek nálam nem helyénvaló. Piquenek és Suareznek is nagy volt az arca a meccs után Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál.