Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarok bunkó lenni vagy hasonló, de úgy érzem kijön, hogy nem láttad a meccset. Egy összefoglaló azért teljesen más. A Mou-féle összes Clasícón nem volt ennyi patkánykodás és ehhez jön még az orbitális hentelés. És ez nem keménység vagy agresszív játék, hanem szándékos sérülésokozás. Utálom a színészkedéseket, meg amikor épp, hogy hozzáérnek valakihez és már halálán van, de ez bőven túlment azon. És nem véletlenül durvult el jobban a második félidőre, amikor már bőven vezettünk, ők meg egy darab támadást sem tudtak vezetni. A színészkedésről nem is beszélek. Elég csak Piqué sárga lapjának esetére gondolni vagy, hogy Caicedo mit művelt le.Bob_Marley írta:Néha olyan galamblelkű dolgokat olvasok.Egyik kutya másik eb, egyik rúg a másik is. Egyik mutogat a másik is. Egy városi rangadón ezek benne vannak. Játszunk még egyszer, aztán már a kutya nem fog rá emlékezni.
Én saját példámat tudom felhozni. Egyik legjobb cimborám az Újpestben játszott és meccsen szó szerint vérre ment a dolog ellene. Aztán bementünk Hétfőn a suliba és jót nevettünk a dolgon. Kinek hol fáj, ott egy kék folt, ott egy vágás nyom. Diop hasonlók, csak kismiskák egy-két régebbi játékoshoz képest. Összefoglalót láttam, nem szép dolog a másik lábáról felállni, de nálam ez "belefér". Nehogy azt higgyük már, hogy nálunk egy Mascherano vagy más nem csíp oda amikor csak tud. Védő voltam bakker, tudom hogy kell odacsúszni hogy fájjon.Suarez pofázott a kapusnak, más odalépett. Ez nálam belefér. Valakinél nem, ezt elfogadom, de ekkora "színházat" nem érdemel. LE is jól megmondta kis üdvözlés volt.
Ő már csak tudja, ha buli volt ő vastagon benne akart lenni a közepében.
Én is így látom a focit, reggelre kb egyik játékos sem emlékszik a történtekre, szerdán megint kezet fognak, utána nyírják egymást a pályán, aztán ünneplejük a továbbjutástBob_Marley írta:Néha olyan galamblelkű dolgokat olvasok.Egyik kutya másik eb, egyik rúg a másik is. Egyik mutogat a másik is. Egy városi rangadón ezek benne vannak. Játszunk még egyszer, aztán már a kutya nem fog rá emlékezni.
Én saját példámat tudom felhozni. Egyik legjobb cimborám az Újpestben játszott és meccsen szó szerint vérre ment a dolog ellene. Aztán bementünk Hétfőn a suliba és jót nevettünk a dolgon. Kinek hol fáj, ott egy kék folt, ott egy vágás nyom. Diop hasonlók, csak kismiskák egy-két régebbi játékoshoz képest. Összefoglalót láttam, nem szép dolog a másik lábáról felállni, de nálam ez "belefér". Nehogy azt higgyük már, hogy nálunk egy Mascherano vagy más nem csíp oda amikor csak tud. Védő voltam bakker, tudom hogy kell odacsúszni hogy fájjon.Suarez pofázott a kapusnak, más odalépett. Ez nálam belefér. Valakinél nem, ezt elfogadom, de ekkora "színházat" nem érdemel. LE is jól megmondta kis üdvözlés volt.
Ő már csak tudja, ha buli volt ő vastagon benne akart lenni a közepében.
Ter Stegen, Iniesta, Munir lett volna a tippemRonaldinho&Barca írta:Ki mások is várnák az ellenfelet egy kis szópárbajra..
Neki miért nincs visszavonva azóta a játékengedélye?!Ronaldinho&Barca írta: Diop állítólag így nyilatkozott a meccs után: „Nem mondhatja senki, hogy erőszakosak voltunk, hiszen nem folyt vér. Ha akartuk volna, hordágyon viszik le őket."
Látszik kissé a meccshiány, de ügyesen tolták.BarcaPamp írta:Nem láttam a meccset, hogy játszottak az "új" igazolások (A. Vidal és A. Turan)?
Még két gyors kérdés Mr. Diop.S.Agüero írta:Pape Diop (Espanyol): "Nem mondhatják, hogy erőszakosak voltunk, mivel senkinek nem folyt a vére. Ha azok akartunk volna lenni, mindannyiukat hordágyon vitték volna le."
Rossz fiú, igazi hardcore.