Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen igen, de szerintem még mindig reálisabb bajnoki címet nyerni a GSW-nek,mint a csúcsot megdönteni...nem tudom megmagyarázni,de így érzem.Bob_Marley írta:Főleg annak tudatában lutri nálam még a bajnoki címük is, hogy nagyon keveset beszélünk róla, de a Spurs konkrétan talán még jobb is mint ők, s állítólag összese szoktak még rendesen.![]()
Ezzel viszont nagyon nem értek egyet, mert hiába remek védő, azért ha maxot fog kapni azt nem biztos, hogy tartaniuk kell. Két féle irányvonalat képvisel most a liga, s lehet látni, hogy hiába van pl egy Jordan vagy egy Drummond de még talán írhatom Davist is (aki sokkal nagyobb támadópotenciállal bír mint mások) nem tudnak úgy sikeresek lenni körülöttük. De ott egy Bogut, aki szerintem nem rosszabb védő és ha nem egy Warriors struktúrában játszana, akkor megközelíthetné Whiteside stajait is akár. Szóval mérlegelniük kell, hogy mennyit ér meg nekik, de maxot szerinte nem ér. Mert az ugyan igaz, hogy szükség van egy jó védőcenterre, de nem elengedhetetlen, s picit gyengébb kiadással is lehet sikert elérni. Vagy akkor ott egy Ezeli, aki szintén tök jó, de lehetne még sorolni a neveket.Én is a jó center játék híve vagyok, s valakik ezt képviselik ligaszinten is, valakik extra small ballt. Mindenesetre Whitesidenak nincs akkor támadóarzenálja, amivel úgy lehetne számolni, hogy az maxot ér. Vagy legalábbis szerintem, center poszton spórol majdnem mindenki.És ha Whiteside-ot nem tömik ki egy zsíros szerződéssel és elkótyavetélik, az év marhái címet megkaphatják. Iszonyat mit védekezik az az ember...
Én csak egy okot tudok mondani, és az a Bulls rekord, más magyarázat nincs erre, és még ez a rekord sem érne meg nekem ennyit, ha ilyen sérülések lennének a hátam mögött...Bob_Marley írta:Mondjuk itt az edzőket nem értem, mert nyilván egy játékos mindig játszani akar, de azért itt vannak előzmények sérülések terén is. Kapott azóta speckó bokavédőket, meg más edzések stb, de mikor ráadásul ennyi győzelmük is van akkor pláne teljesen logikátlan ezzel szórakozni és ki kell ültetni. Egy esetleges komolyabb sérülés kockázata is benne lehet. Főleg a Warriors, ami úgy megy most mint egy precíziós Tag Heuer és ilyet engednek meg maguknak. Én megmondom őszintén nem értem.![]()
Mondjuk itt az edzőket nem értem, mert nyilván egy játékos mindig játszani akar, de azért itt vannak előzmények sérülések terén is. Kapott azóta speckó bokavédőket, meg más edzések stb, de mikor ráadásul ennyi győzelmük is van akkor pláne teljesen logikátlan ezzel szórakozni és ki kell ültetni. Egy esetleges komolyabb sérülés kockázata is benne lehet. Főleg a Warriors, ami úgy megy most mint egy precíziós Tag Heuer és ilyet engednek meg maguknak. Én megmondom őszintén nem értem.PCsabi írta:A Warriorsnél Steph Curry sokadjára sérült meg bal lábán - a riportereknek a ma hajnali győzelmet követően elmondta, hogy négy hetet kellene kiülnie ahhoz, hogy teljesen meggyógyuljon, de ezt nem fogja megtenni, mert nem olyan nagy a gond, hogy hosszútávon is aggódnia kelljen.nzxtpo írta:Curry pedig egyszer rosszul ért földet, kicsit húzta a lábát folytatta egy ideig
A Warriorsnél Steph Curry sokadjára sérült meg bal lábán - a riportereknek a ma hajnali győzelmet követően elmondta, hogy négy hetet kellene kiülnie ahhoz, hogy teljesen meggyógyuljon, de ezt nem fogja megtenni, mert nem olyan nagy a gond, hogy hosszútávon is aggódnia kelljen.nzxtpo írta:Curry pedig egyszer rosszul ért földet, kicsit húzta a lábát folytatta egy ideig
Utánuk,szépen sorban.PCsabi írta:Draymond Green újabb tripla-dupla, sorozatban a harmadik.
Anthony Davis? Kawhi Leonard?csababarca írta:Ha csapatot kezdenék építeni, szerintem az első kiválasztottam lenne, Curryt hoznám el csak előtte, senki mást,de még azt is meggondolnám.
Anthony Davis? Kawhi Leonard?csababarca írta:Ha csapatot kezdenék építeni, szerintem az első kiválasztottam lenne, Curryt hoznám el csak előtte, senki mást,de még azt is meggondolnám.
Idén valóban alkotni kell, mert jövőre nem tudunk nyolc embert draftolni.kanty írta:De ti sem várhattok évekig, és jelenleg tényleg Cousins a legreálisabb célpont. Viszont én sem vagyok teljesen biztos, hogy Cousinsre lehet egy csapatot építeni. Szóval tényleg nem egyszerű a sztori.Bob_Marley írta:És inkább az a kérdés, hogy mi akarjuk-e és nekünk megéri-e. Ez ahogy a szavazás is mutatta valóban 50-50. Én is egyik percben igen a másikban nem.
Hozzáteszem nagyon baráti Cousins szerződése, ez azért nagyon fontos tényező.
De ti sem várhattok évekig, és jelenleg tényleg Cousins a legreálisabb célpont. Viszont én sem vagyok teljesen biztos, hogy Cousinsre lehet egy csapatot építeni. Szóval tényleg nem egyszerű a sztori.Bob_Marley írta:És inkább az a kérdés, hogy mi akarjuk-e és nekünk megéri-e. Ez ahogy a szavazás is mutatta valóban 50-50. Én is egyik percben igen a másikban nem.
Hozzáteszem nagyon baráti Cousins szerződése, ez azért nagyon fontos tényező.
Szerintem Karl és Cousins közül a vezetőség lazán az utóbbit választja, ha arról van szó. Ebből a szempontból Karl szerintem sok vizet nem zavar. Mármint lehet, hogy Cousins miatta lelép, de azt nem tartom elképzelhetőnek, hogy az öreg szól, majd Divacék elcserélik a centert.Bob_Marley írta:Kings része szerintem teljesen egyértelmű. Mindenkivel összerúgta már a port, szabadulnának is tőle meg nem is. Ennél jobb csomagot nem tudom tudna-e valaki adni. Gyakorlatilag egy lottery pick, mid round pick és használható Sullinger. Cousins lefog onnan lépni előbb utóbb, vagy elcserélik vagy végignézik, hogy elmegy. Ha nem idén akkor jövőre. Kérdés, hogy a vezetés mit akar és Karl mit akar.
Szavazásnál maradt az 50% igen, 50% nem?Bob_Marley írta:Simmons felvetett egy érdekes kérdést. Kérdés a Kings csinálná-e a Celtics csinálná-e?
Is this a fair trade: D_Lee's expiring, Sullinger, unprotected '16 Nets 1st, and '16 Dal/Bos 1sts for Boogie?
Vélemények?
Kings ezt miért csinálná? Így ők maradnának fp nélkül. Nektek nyilván jól jönne, mert csak tényleg egy fp kell, és ismét számolni kell a Bostonnal.Bob_Marley írta:Valaki szóljon már hozzá rajtam kívül is.Mi történt srácok?
Simmons felvetett egy érdekes kérdést. Kérdés a Kings csinálná-e a Celtics csinálná-e?
Is this a fair trade: D_Lee's expiring, Sullinger, unprotected '16 Nets 1st, and '16 Dal/Bos 1sts for Boogie?
Vélemények?
Erősítés kellene, megrohadunk a sok draftjogtól.Brooklyn joga főleg Jack sérülése után még érdekesebb lehet. DMC finoman szólva sem a kedvencem, de tehetsége megvan, Stevens már összekapart elveszett embereket (Turner, Jerebko) és a Celticsnél akkora hagyományok vannak és olyan emberek, hogy itt csak nem játszaná a kiskirályt. Egy Russell lenyom neki két tockost és megmutatja még nyolcvan évesen is hogy kell kosarazni.
Én csinálnám, mert más elérhető ember nincsen, de más csinálná-e?