Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kihagyott helyzetek részhez annyit, h ilyen meccseken elszórakozzuk őket, mert "belefér", élesben meg nem, de ugyanúgy kihagyjuk, mint pl hétvégén.Zozzy 5 írta:szép győzelem, méltó válasz az Espanyol viselkedésére. kicsit kár a kihagyott helyzetekért, lehetett volna 6-7 is. a játékvezetés megint hozta magát, a noname által betett képet én is le akartam fotózni, az már tényleg elképesztő volt. de legalább a sárgákat meg a megérdemelt pirosakat nem volt szívbajos kiosztani nekik, hétvégén a bíró erre sem volt képes.
digisport 2shevy írta:Most melyik adó adja a meccset? A digi 1-et írja az oldal, de ott mintha más menne
Egye fene, lásd kivel van dolgod elfogadom
Én inkább azt mondom , hogy a gálakezdőben Sergi van Ini mellett Arda és Rakitic pedig a padonTripleH írta:HD Stream jó lesz srácok?Magyar is van benne, aki azt kedveli
A gála 11be SR minimum a padon lenne.csababarca írta:
nah ez a gálatizenegy emberek....előre, és alázzunk(Ha azt mondta volna valaki, egy éve, hogy ezt lefogom írni, akkor tuti kiröhögöm.)
huhh Ön egy Úr, köszönet érte!
A gála 11be SR minimum a padon lenne.csababarca írta:
nah ez a gálatizenegy emberek....előre, és alázzunk
palesz77 írta:Pedig már készül..visca el barca írta:remélem nem lesz cipődobálós kedvében![]()
![]()
Jó kezdő amúgy, Vidal remélem kap egy félidőt majd, de 30 percet legalább - Alves posztján. Ardát meg nagyon várom, remélem belead mindent, és nem szeppen majd meg.
Pedig már készül..visca el barca írta:remélem nem lesz cipődobálós kedvében![]()
Köszi.Xanthor írta:Nem digi 2, de ezen a csatornán lehet nézni jó minőségben a kupa meccseket, azzal pedig hogy nem valami digis kommentátor van nem vesztesz sokat.recrea írta: Off: hol a legjobb az online digi2?
Nem digi 2, de ezen a csatornán lehet nézni jó minőségben a kupa meccseket, azzal pedig hogy nem valami digis kommentátor van nem vesztesz sokat.recrea írta: Off: hol a legjobb az online digi2?
visca el barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Arda Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Bench Barcelona: Masip, Vidal, Bartra, Vermaelen, Mathieu, Rakitic, Munir