2016.01.07. 08:51:42
Hihetetlen h a katalnák zászlókért majdnem bezárták a Camp Nout, miközben ezért az Espanyol nem kap semmit. Az ilyen hozzáállásért lazán eltiltanám őket a jövő évi kupától. Egyszerűen nem foci volt, amit csináltak.
Most komolyan, Achilles-ín taposás?! Szándékosan? Azért még csak nem is eltiltás kéne járjon, hanem bírósági eljárás, mert meg is nyomoríthat valakit vele.
persze ezt tolerálja mindenki. 2. félidőre legalább a bíró rájött h ez nem mehet tovább és megadta a kiállításokat, kár h 1,5 meccs késéssel jöttek.
Az a Diop is, a kiállítása előtt mutatták a statokat és csak neki 7-8 szabálytalansága volt. Összehasonlításképp az egész Barcának volt 8-9. Pochettino alatt azért szimpatikusabb volt az Espanyol. Akkor maximum egy Bilbao szintű keménységgel próbálkoztak, de akkor sokszor tényleg próbáltak játszani. De ami most megy. Felháborító. Nem vagyok katalán, ezért nem rühelltem sose az Espanyolt elvből, de az évek alatt úgy megutáltam ezt a csapatot h hihetetlen. Az összeset pszihiáterhez kéne küldeni h kezeljék a kisebbségi komplexusukat. Egyszerűen nem fogják fel h ők nem a Barca. Nincs logikus magyarázat arra h miért jön a részükről ez az utálat. A Barca mindig tisztelettel beszél róluk. Lehet beszélni katalán-spanyol ellentétről, de az Espanyol is tele van katalánokkal. Ez nem az Inter-Milan, Roma-Lazio, Pool-Everton, ahol azonos szinten van a két csapat vagy évtizedekig azonos szinten volt. Itt egy sótlan középcsapat, egy kiesőjelölt küzd a világ legjobbja ellen. Egyszerűen értelmetlen és logikátlan.
A játékról még annyit megjegyeznék h mennyire hasznos volt h pályán volt az összes "tapló" tőlünk is. Masch, Arda, Alba, Suarez, Alves. Ezek közül egyik sem fél odapakolni egy isteneset h kordában tartsa a majmokat. Nagyon helyes. Suarezt kimondottan bírtam. Még sárgát is jogtalanul kapott, emellett szó szerint az őrületbe kergette a fél Espanyolt.
Normális esetben nincs bajom a románokkal(ebben benne van h Kolozsvár jó pár szinttel értelmesebb az ország többi részénél, így nincs annyi soviniszta), de ez az edző egy szenny. Megtestesül benne minden, amiért külföldön utálják a románokat. Meg se próbált tisztességes lenni. Még a Mourinho-féle meg Pepe-féle Clasico-knál is durvább volt a meccs. Remélem nagy bukás lesz neki az Espanyolos karrier és eltűnik a süllyesztőbe mihamarabb. Az ilyen edző pont olyan mint egy betegség. Meg kell előzni, mert kúrálni nehéz.
A Fifa egy szégyen