Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na ez meg a másik, zidane, a nagy real klub ikonzola8787 írta:Dettó. És Zidane sem fogja leültetni a padra CR-t, de még le sem meri majd cserélni, max 5-0-nál. Ja és nem Zidane a klub ikon hanem Iker, Guti meg Raúl, Zidane ugyanolyan zsoldos, mint Beckham, Owen meg a többiek akiket akkora galaktikusoknak hívtak, hogy 5 év alatt nyertek 1 bajnoki címet, gratulálok.
Ha 2 misivel mi ajánlunk akkoriban neki magasabb fizut, most itt lenne a Barcelonában "klub ikon".
Eleje oké, de azért Zidanet lehet szerintem ikonikusnak nevezni. Vagy akkor pl Lucho is hasonló lehetne, nem is katalán, ráadásul a Realtól jött.zola8787 írta:Dettó. És Zidane sem fogja leültetni a padra CR-t, de még le sem meri majd cserélni, max 5-0-nál. Ja és nem Zidane a klub ikon hanem Iker, Guti meg Raúl, Zidane ugyanolyan zsoldos, mint Beckham, Owen meg a többiek akiket akkora galaktikusoknak hívtak, hogy 5 év alatt nyertek 1 bajnoki címet, gratulálok.Chino írta: Ezt a tekintély dolgot kicsit eltúlzottnak érzem.
Ha 2 misivel mi ajánlunk akkoriban neki magasabb fizut, most itt lenne a Barcelonában "klub ikon".
Dettó. És Zidane sem fogja leültetni a padra CR-t, de még le sem meri majd cserélni, max 5-0-nál. Ja és nem Zidane a klub ikon hanem Iker, Guti meg Raúl, Zidane ugyanolyan zsoldos, mint Beckham, Owen meg a többiek akiket akkora galaktikusoknak hívtak, hogy 5 év alatt nyertek 1 bajnoki címet, gratulálok.Chino írta: Ezt a tekintély dolgot kicsit eltúlzottnak érzem.
Perez még december közepén nyilatkozta, hogy: "Benítez nem lesz lecserélve Zidanera, és senki másra sem. Benítez nem a probléma, hanem a megoldás". "MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy igen, látszik hogy mekkora nagy tisztelet övezi jelenleg körül Zidane-t.
Kérdés, hogy mennyire fogják tisztelni a primadonnák, ha van töke meglépni azt, hogy lehozza/nem kezdeti őket ha gyenge formában vannak, vagy a közönség mennyire fogja fütyülni őt is ha idővel nem jönnek az eredmények, sajnos nem egy olyan példát láttunk amikor kiutáltak onnan az ikonokat, pl Casillast.
Mellesleg ha jól emlékszem, egy fiatal suhanc Ödegaard is visszapofázott neki nem olyan rég (Nemhogy ellenünk alkotott volna a Magyar-Norvégon![]()
![]()
)
Arról szólnak a hírek, és ha igaz akkor az elég durva, hogy a Real Madrid vezetősége nem jelezte előre se Beniteznek, sem az ügynökének hogy le lesz váltva, ha ez így van akkor az kifejezetten szemét lépés volt Pereztől, bár nem ez az első .
Isco.TripleH írta:Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy az utóbbi 10 évbe a pincér sem tud felmutatni szinte semmi említésre méltót, a játékosok kezdetektől fogva elítélték, kinyírta a formációjával a kreativítást, egyszerűen nem lehet úgy, hogy Bale fingik egyet már kapja is amit kér, egy tehetséges Isco akiben állítom több van mint Baleben, az pedig oldja meg abból ami neki jut és kussoljon ha ott kell játszania ahol tré. Zizou meg ha mást nem is de tiszteletet valszeg megkapja a játékosoktól, mert konkrétan a csapat 99,9%nál többet tett le az asztalra aktív korában.
Semmiképp sem arra, h majd játszani fogBob_Marley írta:Három darab pont volt, mire kellett volna ebből következtetnem?csababarcaJó hogy komolyan veszem, mert nem olvastam ilyet és érdekelt hol írt ilyet és ki. De ha szurkolói az alapból nem releváns vélemény. De ezt nekem honnan kellett volna tudnom, hogy szurkolói?
Na mindegy, meglepett ez az egy mondat.
visca el barca írta:ebben konkrétan csak az van.Bob_Marley írta:Ebbe szerintem az érzelmi faktor van benne
világmegváltónak állítják be, holott egyelőre nulla edzői tapasztalattal rendelkezik és jelenleg benitezben álmából felkeltve is több van, akár tetszik akár nem.
de nem érdekel, a lényeg hogy az előny nálunk van a bajnokságban és az összes (!!!!) komoly meccsünket hazai pályán játsszuk tavasszal (real, atleti, bilbao, sevilla, valencia). innen csak mi bukhatunk
Ezért nem is értettem, amikor a legutóbbi x után is már kijelentették, hogy vége a bajnokságnak, de sokan október-november környékén temetik az adott évben vagy a Realt, vagy a Barcát, miközben hányszor voltak nagy fordulatok szezon közben... Tavasszal osztják a kupákat, a sorsunk a kezünkben, én szerintem mi most a január-februárt minimum lángon fogjuk végigtolni, persze lehet, hogy egy-két gyengébb ellenfelet kitömünk, de nem fogunk maxon pörögni. Nézzétek meg márciusban, amikor beindul a BL, és jön a bajnokság érdemi szakasza, hogy fog egyre felfele ívelni a csapat játéka. Legalábbis remélem, hogy így lesz.Bob_Marley írta:Ennyi.visca el barca írta:
de nem érdekel, a lényeg hogy az előny nálunk van a bajnokságban és az összes (!!!!) komoly meccsünket hazai pályán játsszuk tavasszal (real, atleti, bilbao, sevilla, valencia). innen csak mi bukhatunkMindig magunkra kell figyelni, főleg mikor kezünkben a kormánykerék. Hosszú a szezon, tuti mi is fogunk még bőven pontot bukni és simán lehet hogy nem ezeken a nehéz meccseken, de be kell rántani a bajnokságot. Ez a legeslegeselegfontosabb feladat és ennyi nehézség után, sérülések után is tudunk vezetni a bajnokságban gyakorlatilag féltávnál ez erőt kell adjon és ki is kell tartson a végéig. Ámen!
Ennyi.visca el barca írta:
de nem érdekel, a lényeg hogy az előny nálunk van a bajnokságban és az összes (!!!!) komoly meccsünket hazai pályán játsszuk tavasszal (real, atleti, bilbao, sevilla, valencia). innen csak mi bukhatunk
ebben konkrétan csak az van.Bob_Marley írta:Ebbe szerintem az érzelmi faktor van benne
Nem ismerem a szurkolóikat, de nálunk ugyanez van. Martinoval nem az igazi, mással igen. Lucho gyenge semmirekellő, aztán mégse. Ebbe szerintem az érzelmi faktor van benne, s kevésbé hideg fej és reális érzék. Ritkán gondolkozzunk hosszútávon és egészében. Sokszor itt is egy-egy meccsből akarunk nagyon nagy következtetést levonni. Van amikor már 15 fordulóval a vége előtt elvesztettük a bajnokságot, mert éppen ikszeltünk valakivel.visca el barca írta:igen, amúgy a világ legviccesebb dolga lesz ha zidane ui. semmi eredményeket ér el, és majd mindenki mondja, hogy de hát egy ikon volt, nem szabad lemondtani, meg ez még csak a tanuló éve volt stbstbstb
x a pincérrel:
- fú dagadt hájfejű, húzna már el innen a francba, vigye bélt meg a haverjait is. nincs taktikánk, nincs semmi, tré az egész
x az algériaival (ugyanolyan játékkal):
- ez az! végre volt fazonja a csapatnak, látszik az elképzelés, van taktika, mindenki meghal a pályán, bél is angliai önmagát idézi. zidane már most jobb mind guardiola! IKON 44!4!4 IKON !!!4!! jövőre kiütjük a katalánokat, és eljön a kánaán !4!!!4!4!!
![]()
bármibe lefogadom h ez lesz
visca el barca írta:igen, amúgy a világ legviccesebb dolga lesz ha zidane ui. semmi eredményeket ér el, és majd mindenki mondja, hogy de hát egy ikon volt, nem szabad lemondtani, meg ez még csak a tanuló éve volt stbstbstb
bármibe lefogadom h ez lesz
Három darab pont volt, mire kellett volna ebből következtetnem?csababarca
Szurkolói fantazmagória, Bob, ne vegyél már mindent vérkomolyanBob_Marley írta:Bocs hogy ennyit ragadok ki, de ezt nem értem.recrea írta:
Néhányan már játszatni akarják Zidanet....felkészül LE![]()
Sehol nem olvastam még hasonlót sem Zidane-nal kapcsolatban. Maximum valami amatőr bajnokságban fordulhatna ilyen elő, meg ha valaki fals igazolással játszik, de itt nyilván egyik sem fordulhat elő. Alapból regisztrálni kell előre a szövetségnél, plusz orvosi is kéne hozzá, annyira abszurd felvetés. Megakadt ezen a mondaton a szemem és hüledezek, hogy melyik újságíró találta ezt ki.
Egyébként mi van ha Zidane rosszabb eredményeket hoz mint Benitez? (költői kérdés)Akkor csak annyi, hogy tanulóév? Mert akkor felvetődik a kérdés, hogy nem lett volna egyszerűbb akkor Benitez mellé felhozni? Ez totál fiktív, felesleges is ezen agyalni hosszan és hülyeség is. Én még mindig azon vagyok, hogy év közben edzőt váltani nem tudom mennyire ildomos. Úgy hogy mindenhol ott vannak a tűz közelében, tehát nem egy Chelsea, ahol a bajnokság elszállt.
Bocs hogy ennyit ragadok ki, de ezt nem értem.recrea írta:
Néhányan már játszatni akarják Zidanet....felkészül LE![]()
Ezért nem értettem, hogy minek vállalta el Zidan. Főleg annak a fényében, hogy miket nyilatkozott előtte. Én is azt érzem, hogy Perec bátyó a seggét mentette meg ezzel. Azért el kell ismerni, hogy nagy "játékos" az öreg.daffy írta:A Real Madrid új edzője Florentino Perez. Sajnos a régi is ő volt. Mindegy,hogy kit tesz a kirakatba. Ha Zidane tényleg edző lehetne,akkor Pereznek el kellene mennie Ronaldoval karöltve. Attól,hogy új csomagba teszem a székletet,attól az még az marad.
Azért a PL legjobbjaként érkezett, a világ legismertebb csapatához, ráadásul mindkettőt ugyanaz a sportszergyártó támogatja. Így abszolút érthető, hogy nyomta és nyomja is az adidas. Globálisan tényleg vannak előtte néhányan (marketing szempontból), de itt az adidas-Real kapcsolaton van a lényeg szerintem. És ilyen szempontból a walesi nagyon értékes.visca el barca írta:bale mint nagy marketing fogás? ugyan miért lenne az? egy középszerű sztárnak sem nevezném. játéktudása nem kiemelkedő, nem is sármos/tinibálvány, vhogy nem tudom elképzelni, hogy érte kapkodna mindenki.kanty írta:Bale esetében ismét előjön a marketing, ebből a szempontból (is) lehet abszolút Ronaldo-utód, plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy ő adidas-os, és a Realnál ez is fontos szempont.
Simán eltudom képzelni, hogy továbbra is erőltetve lesz. Ha megy neki, akkor dupla nyereség, ha szenved akkor is a marketing miatt játszatni kell.
amúgy az nájkinál nagyon durván fontolják, hogy CR-t mellékvágányra teszik és nemyar lesz az új sztár
Chino írta:Elképzelem hogy fogják egymást köszönteni a Clísicón.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=2MJ-Cd4ppbk" target="_blank