visca el barca írta:igen, amúgy a világ legviccesebb dolga lesz ha zidane ui. semmi eredményeket ér el, és majd mindenki mondja, hogy de hát egy ikon volt, nem szabad lemondtani, meg ez még csak a tanuló éve volt stbstbstb
bármibe lefogadom h ez lesz
Persze, ez lesz ez nyilvánvaló.
Hétvégén megtömik a deport, amit Rafaval is megtettek volna, és majd csorog a nyál ezerrel,hogy végre visszatért a dicső madrid.
De szerintem ez a tavasz fog csak erről szólni, utána majd kell a teljesítmény is, a valós teljesítmény, mert hamar fogy a türelem, és hiába hívják most Zidane-nak az edzőt,ha nem jön eredmény, be lesz találva.
Viszont szerintem tavasszal nem lesz gondjuk. Bajnokságban most könnyebb szakasz, és a mi bénázásaink miatt nem is fognak később se leszakadni....most kellett volna nekünk behúzni a meccseket, akkor nem kéne aggódni már.
BL meg full lutri, ott innentől elég 3 jobb meccset lehozni már meg is van a serleg (sarkítva, de a Roma ellen félgőzzel továbbmennek, utána meg két párharc, 1-1 extra meccs és ott a döntő), szerintem ez feküdhet nekik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."