Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.06. 12:08:10

csababarca
Három darab pont volt, mire kellett volna ebből következtetnem? :D Jó hogy komolyan veszem, mert nem olvastam ilyet és érdekelt hol írt ilyet és ki. De ha szurkolói az alapból nem releváns vélemény. De ezt nekem honnan kellett volna tudnom, hogy szurkolói? :D Na mindegy, meglepett ez az egy mondat.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.06. 11:50:29

Bob_Marley írta:
recrea írta:
Néhányan már játszatni akarják Zidanet....felkészül LE :D
Bocs hogy ennyit ragadok ki, de ezt nem értem. :D Sehol nem olvastam még hasonlót sem Zidane-nal kapcsolatban. Maximum valami amatőr bajnokságban fordulhatna ilyen elő, meg ha valaki fals igazolással játszik, de itt nyilván egyik sem fordulhat elő. Alapból regisztrálni kell előre a szövetségnél, plusz orvosi is kéne hozzá, annyira abszurd felvetés. Megakadt ezen a mondaton a szemem és hüledezek, hogy melyik újságíró találta ezt ki.

Egyébként mi van ha Zidane rosszabb eredményeket hoz mint Benitez? (költői kérdés) :D Akkor csak annyi, hogy tanulóév? Mert akkor felvetődik a kérdés, hogy nem lett volna egyszerűbb akkor Benitez mellé felhozni? Ez totál fiktív, felesleges is ezen agyalni hosszan és hülyeség is. Én még mindig azon vagyok, hogy év közben edzőt váltani nem tudom mennyire ildomos. Úgy hogy mindenhol ott vannak a tűz közelében, tehát nem egy Chelsea, ahol a bajnokság elszállt.
Szurkolói fantazmagória, Bob, ne vegyél már mindent vérkomolyan :roll: Egyébként is csak viccből nyögte be valaki.

Hát, Zidane jobb eredményeket fog hozni, rövidtávon tuti.
Elég csak a sorsolást megnézni, szerintem ez nem véletlen lett így időzítve, Perez okos. El volt ez döntve rég, de most jön egy nyugis szakasz a bajnokságban, ezeket a kiscsapatokat erőből kitömik, öröm és boldogság. Majd az érdemi részek tavasszal dőlnek el, de szerintem már azzal beljebb vannak, hogy élvezi az öltöző bizalmát. A kérdés itt is,hogy meddig?!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.06. 11:45:53

recrea írta:
Bocs hogy ennyit ragadok ki, de ezt nem értem. :D Sehol nem olvastam még hasonlót sem Zidane-nal kapcsolatban. Maximum valami amatőr bajnokságban fordulhatna ilyen elő, meg ha valaki fals igazolással játszik, de itt nyilván egyik sem fordulhat elő. Alapból regisztrálni kell előre a szövetségnél, plusz orvosi is kéne hozzá, annyira abszurd felvetés. Megakadt ezen a mondaton a szemem és hüledezek, hogy melyik újságíró találta ezt ki.

Egyébként mi van ha Zidane rosszabb eredményeket hoz mint Benitez? (költői kérdés) :D Akkor csak annyi, hogy tanulóév? Mert akkor felvetődik a kérdés, hogy nem lett volna egyszerűbb akkor Benitez mellé felhozni? Ez totál fiktív, felesleges is ezen agyalni hosszan és hülyeség is. Én még mindig azon vagyok, hogy év közben edzőt váltani nem tudom mennyire ildomos. Úgy hogy mindenhol ott vannak a tűz közelében, tehát nem egy Chelsea, ahol a bajnokság elszállt.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.06. 11:44:21

Azért kissé vicces, hogy semmit nem csinált még Zizou, de itt már sokan leírják, és gúnyos mosollyal dörzsölik a tenyerüket, a másik oldalon, meg pont a szöges ellentettje, és sokan címet, címeket várnak tőle azonnal. Én eléggé valószínűnek tartom, hogy nem lesz hatalmas bukta, sokkal nagyobb türelmet fog kapni, mint egy átlagos edző, és ezt az első évet fel tudja használni tapasztalatszerzésre, hogyan is kell meccselni egy BL-ben, egy bajnokságot eldöntő rangadón stb...
Igaz, hogy most pont átigazolási szezon van, de nem hinném, hogy hozni fognak valakit is, viszont nyáron nagy változások lesznek a keretükben, és nem hinném, hogy Zidane hagyja, hogy Perez csak úgy igazolgasson bárkit is az ő beleegyezése nélkül.

Szerettem játékosként, remélem, edzőként azért nem lesz olyan sikeres (mit is mondhatnék mást :) ), de nagyot fogok csalódni, ha tényleg csak egy báb lesz Perez kezében.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
mess2009
Director del Fútbol

2016.01.06. 11:30:10

tudom a Perez/Madridnak nem kell különösebb indok, hogy tovább vásároljon, de ebből a szempontból is kiváló apropó egy új edző: lehet venni még egy-két világsztárt, hogy a harmadik csere is erősebb legyen mint a topklubok alap- tizenegy-e. ...sok lúd disznót győz.
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.06. 10:15:22

Szerintem többet számít az edző személyisége, mint szakmaisága. Főleg a játékosok edzőhöz való viszonya szempontjából. Nekem ez a személyes tapasztalatom és az eredmények is ezt igazolták, nyilván a magyar középszinten. Ha valóban nem sokba nézték Benitezt és valóban felnéznek Zidanera, akkor pozitív változás fog jönni.

Mindkettő idegbeteg volt amúgy a pályán, csak másképp. Zidane csendes őrült, tűrte, tűrte, aztán egyszer csak robbant, viszonylag ritkán, LE pörgős volt, magas fokon égett, rohadt kellemetlen ellenfél lehetett, küzdős, kiharapta a füvet, emellett technikás és nálam közvetlen az elit mögötti focista volt. Zidane persze a történelem egyik legjobbja, jópofa, ahogy LE nyilatkozott róla. Kedvelem a megszólalásait.
Normandia
Director del Fútbol

2016.01.06. 09:46:19

daffy írta:A Real Madrid új edzője Florentino Perez. Sajnos a régi is ő volt. Mindegy,hogy kit tesz a kirakatba. Ha Zidane tényleg edző lehetne,akkor Pereznek el kellene mennie Ronaldoval karöltve. Attól,hogy új csomagba teszem a székletet,attól az még az marad.
Ezért nem értettem, hogy minek vállalta el Zidan. Főleg annak a fényében, hogy miket nyilatkozott előtte. Én is azt érzem, hogy Perec bátyó a seggét mentette meg ezzel. Azért el kell ismerni, hogy nagy "játékos" az öreg.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.06. 08:30:51

visca el barca írta:
kanty írta:Bale esetében ismét előjön a marketing, ebből a szempontból (is) lehet abszolút Ronaldo-utód, plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy ő adidas-os, és a Realnál ez is fontos szempont.
Simán eltudom képzelni, hogy továbbra is erőltetve lesz. Ha megy neki, akkor dupla nyereség, ha szenved akkor is a marketing miatt játszatni kell.
bale mint nagy marketing fogás? ugyan miért lenne az? egy középszerű sztárnak sem nevezném. játéktudása nem kiemelkedő, nem is sármos/tinibálvány, vhogy nem tudom elképzelni, hogy érte kapkodna mindenki.

amúgy az nájkinál nagyon durván fontolják, hogy CR-t mellékvágányra teszik és nemyar lesz az új sztár
Azért a PL legjobbjaként érkezett, a világ legismertebb csapatához, ráadásul mindkettőt ugyanaz a sportszergyártó támogatja. Így abszolút érthető, hogy nyomta és nyomja is az adidas. Globálisan tényleg vannak előtte néhányan (marketing szempontból), de itt az adidas-Real kapcsolaton van a lényeg szerintem. És ilyen szempontból a walesi nagyon értékes.
A Neymar-sztori meg abszolút logikus. Ronaldo egyre idősebb, Neymar egyre jobb, és itt is bejön, hogy a Barca a Nike-val nyomul. Egyértelmű, hogy a jövő a brazilé.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.05. 23:23:29

Chino írta:Elképzelem hogy fogják egymást köszönteni a Clísicón. :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=2MJ-Cd4ppbk" target="_blank
:mrgreen: ..Őő.....arcfogással?! :D
daffy
Madridista

2016.01.05. 22:48:44

A Real Madrid új edzője Florentino Perez. Sajnos a régi is ő volt. Mindegy,hogy kit tesz a kirakatba. Ha Zidane tényleg edző lehetne,akkor Pereznek el kellene mennie Ronaldoval karöltve. Attól,hogy új csomagba teszem a székletet,attól az még az marad.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.05. 22:31:05

Én úgy tudom, hogy hivatalos hogy jövőre már ő lesz a Nike elsőszámú arca, de tuti hogy megtartják Ronaldot is.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Deus
Boixos Nois

2016.01.05. 21:39:01

visca el barca írta:amúgy az nájkinál nagyon durván fontolják, hogy CR-t mellékvágányra teszik és nemyar lesz az új sztár
Forrás?

Mert ez kicsit ledöbbentett. :o
KépKép
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.05. 21:38:31

Elképzelem hogy fogják egymást köszönteni a Clísicón. :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=2MJ-Cd4ppbk" target="_blank
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.05. 20:52:41

kanty írta:Bale esetében ismét előjön a marketing, ebből a szempontból (is) lehet abszolút Ronaldo-utód, plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy ő adidas-os, és a Realnál ez is fontos szempont.
Simán eltudom képzelni, hogy továbbra is erőltetve lesz. Ha megy neki, akkor dupla nyereség, ha szenved akkor is a marketing miatt játszatni kell.
bale mint nagy marketing fogás? ugyan miért lenne az? egy középszerű sztárnak sem nevezném. játéktudása nem kiemelkedő, nem is sármos/tinibálvány, vhogy nem tudom elképzelni, hogy érte kapkodna mindenki.

amúgy az nájkinál nagyon durván fontolják, hogy CR-t mellékvágányra teszik és nemyar lesz az új sztár
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 18:41:42

Ezért írtam Jamest, ráadásul Kolumbia alapból nem kis ország, de vehetjük en bloc Dél-Amerikában most elég népszerű lehet szerintem és mégis letették a padra. És szerintem ő is Adidasnal van.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.05. 18:29:35

Bale esetében ismét előjön a marketing, ebből a szempontból (is) lehet abszolút Ronaldo-utód, plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy ő adidas-os, és a Realnál ez is fontos szempont.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 18:16:37

Villareal is, gyorsan utánanéztem.

kanty írta:[
Amúgy érdekes, hogy Bale marad-e a kis kedvenc - félig ez azért költői kérdés ismerve Perezt. :D
Zidane úgy rémlik eléggé preferálta az ő leigazolását. Most hogy ezt kötelességből mondta vagy sem, azt persze nem tudni, de nem vagyok benne biztos, hogy csak Perez kedvence lenne. Sporton volt, hogy Ancelotti nagyon szívesen vinné a Bayernbe. Ergo ő is szerette, s kellett is neki. James is drága volt mégse játszatta Benitez. :D Szóval csak feltételezések ezek a kedvencezések. Bale.re viszont kíváncsi leszek, jó formában is van és benne sokkal több lehet mint ameddig kihoztak belőle.
Ezek alapjan Pellegrini > mindenki, hiba volt kirugni az oreget.
Sikerült megfogni a lényeget. :D
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.05. 18:11:56

Ezek alapjan Pellegrini > mindenki, hiba volt kirugni az oreget.. :mrgreen:
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.05. 18:09:50

Bob_Marley írta:Okosabbak csak sokkal később lehetünk. Az viszont érdekes, hogy alapvetően Benitez hozta az eredményeket és mégis mennie kellett. Úgy gondolom ebben az egész átfogó kapkodás jellemezte vezetés, játékos hangulat és egyéb dolgok is közrejátszódhattak, de megnyugtatásképpen egy salamoni döntés született. Én mindig annak a híve vagyok, hogy ha valamit elkezdünk akkor vigyük azt végig, s szezon közben nem ildomos edzőt váltani, de kiderül mit hoz. Mindenesetre nagyon érdekes, ami náluk folyik, gyakorlatilag továbbra is azt látom, hogy állnak egy helyben és nem tudják merre induljanak el. Nincs átfogó koncepció, csak próbálkozások.
Hát azért az eredmények nem jöttek a legjobban, bajnokságban döcögött a szekér, plusz azért mi is szépen megszórtuk őket. Nyilván ettől függetlenül még legalább a szezon végét megvárhatták volna, mert az is benne van, hogy Zidane is megbukik. Én örültem volna, ha marad Benitez, mert erősen kózépszerű edzőnek tartom.
Amúgy érdekes, hogy Bale marad-e a kis kedvenc - félig ez azért költői kérdés ismerve Perezt. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 18:00:13

Nagyok elleni megszerezhető pontok százalékos aránya. Bilbao, Sevilla, Valencia, Atletico, Barcelona és talán még a Villareal is, de ebben nem vagyok biztos.

De tessék győzelmi százalékok:
Last 6 Real Madrid Managers (Win % in La Liga): Pellegrini: 82% Mourinho: 76% Ancelotti: 75% Ramos: 71% Schuster: 67% Benitez: 61%.

És legyen más stat is. Összmutató, amiben jobb Ancelotti:
Real Madrid manager win ratios: Pellegrini – 75% Ancelotti – 74.79% Mourinho – 71.91% Benitez – 68%
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.05. 17:53:06

Bob_Marley írta:Puntos ante equipos grandes:

MOURINHO:
2010/11- 86,1%
11/12- 80,5%
12/13- 80,5%

ANCELOTTI:
13/14- 50%
14/15- 47%

BENÍTEZ:
15/16- 27,7%
242 retweet 112 kedvelés
Ez mit jelent? Nem ertem a spanyolt, de gondolom nem a gyozelmek aranya, ahhoz eleg nagyok a kulonbsegek..:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 17:48:53

Jó hogy te láttál minden meccset és nézhetetlen játékuk volt, akkor szerencsére Ancelottit is biztos láttad. Na nekik még elképzelésük sem volt. :D Nézhetetlen játékkal nem lehet rekordokat összehozni, nagy elfogultságot érzek nálad is, de negatív irányban, igazság félúton.

Puntos ante equipos grandes:

MOURINHO:
2010/11- 86,1%
11/12- 80,5%
12/13- 80,5%

ANCELOTTI:
13/14- 50%
14/15- 47%

BENÍTEZ:
15/16- 27,7%
242 retweet 112 kedvelés

Az igazi erőpróba pedig egyértelműen a bajnokság, de ha azt veszem hogy nemzetközi kupa? Ő hozta vissza őket az elitbe. Elődöntők közelében sem voltak évekig.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.05. 17:37:34

Bob_Marley írta: Egyszer nyert bajnokságot és állította meg az uralmunkat. És emellett a legjobb eredményei voltak a nagy csapatok ellen, legtöbb pont, legtöbb gól. Ancelotti ezzel szemben nem tudta ezeket felmutatni. Benitezt elfogadom, de úgy hogy pár pontra vagy lemaradva az elsőtől nem szoktak edzőt kirugdosni. Itt valóban a népnek akart megfelelni Perez és ezzel magát bebiztosítani.
Egy idényben tudta azokat az eredményeket felmutatni és a nagy csapatok ellen sem vitézkedett annyira. Azért az sok mindent elmond, hogy 15 pontot vertük rájuk és az ő regnálása alatt kapta a Real a történelmi pofonját, nem mellesleg véres viadalokká változtatta a Clásicókat, amikből már a szurkolóknak is elegük lett. De akárhogy vesszük, három év alatt 1 bajnokság, 1 kupa, 1 sp. szuperkupa párosulva egy nézhetetlen játékkal az minden csak nem eredmény. Ráadásul Ancelottival és Benitezzel szemben neki szabad kezet adott Perez, amit ha megkap az utóbbi kettő ki tudja mi lehetett volna.

Ez a legtöbb gól stb. nagyon szép, de az szebben beszél hogy nemzetközi szinten,ami igazi erőpróba, háromból háromszor mondott csődöt.
Forca Barca!!!!
Capon
Llegenda del Barça

2016.01.05. 16:59:35

Zidane szerintem most közel olyan szabad kezet fog kapni mint Mou kapott anno, mivel Perecnek is ez az utolsó esélye, ha Zidane bukik akkor szerintem Ő is.
És ez rossz hír Cuncinak és Bélnek ha nem javul a játékuk, mert hamar a padon találhatják magukat és Perec sem foghatja a kezüket a háttérből.
Rövid távon jó megoldásnak tartom a franciát, hosszú távon már nem annyira, de ez ugye majd kiderül.

Viszont szerintem Zidane szinte semmit nem veszthet ezen a dolgon, ha csak kicsit is sikerül javítani a csapatjátékon és egységen akkor mennybe megy, ha pedig bukik akkor sem lesz leírva, hisz ki nem bukott még meg a Realnál?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 14:38:04

Chino írta:
Bob_Marley írta:Nyert egy BL-t na bumm, látványosan leeresztett a csapata mindkétszer, nem ment a nagyok ellen mindkétszer. Legyen bennem elfogultság, elfogadom ha valaki ezt írja, de Mourinho sokkal jobban összerakta az előtte lévő Madridot mint Ancelotti. Az eredményei is jobbak voltak, s nyilván soha nem tudjuk meg, de mindig úgy tudom ezt a BL "üldözési mániát" illusztrálni, hogy Ramos Bayern ellen kilőtte a labdát, Atletico ellen befejelte. Ennyi múlt a dolog. Bajnokságban pedig volt bőven különbség a két csapatuk között.
Mou három éve alatt egyszer nyert bajnokságot plusz egy törött kupát, nemzetközi szinten megbukott, a játékosokkal egyáltalán nem találta a hangot, nem mellesleg kapott egy 5:0-ás zakót tőlünk és ami fontos nézhetetlen focit játszatott. Ez Madridban nagyon fontos. Emlékezzünk csak Capellora. A Real-nal pedig nem úgy vélekedtek, mint Te, hogy a bajnokság a legfontosabb, hanem mindenáron kellett a tizedik, Mout is elsősorban ezért hozták, plusz, hogy minket sikerüljön valahogy megverni, mert orrba-szájba kapta a cumit. A többi nem nyomott nagy súlyt a latba. Szóval nem helyezném egyértelműn Ancelotti elé.
Azzal viszont még kevésbé értek egyet, hogy Benitez hozta az eredményeket. A kiscsapatokat izomból behúzták, azt is inkább az egyéni képességek miatt, viszont az összes komolyabb ellenféllel nem tudtak mit kezdeni. Egyedül a PSG a kakukktojás, de az is a párizsiak balf..sága volt, hogy nem nyomták le oda-vissza őket.

Amellett csababarca-val egyetértek, amit korábban is írtam, hogy most bucira verhetik a kiscsapatokat, jó ideig nem találkoznak érdemleges ellenféllel, el fog kezdődni a hurráhangulat, Zidane Isten lesz, Perez meg verheti a mellét. Az utóbbi viszont bukni nem fog, azzal a módosítással amit eszközölt az elnökválasztáshoz gyakorlatilag ellehetetlenítette a vetélytársakat, önszántából pedig nem tartom valószínűnek, hogy lemond.
Egyszer nyert bajnokságot és állította meg az uralmunkat. És emellett a legjobb eredményei voltak a nagy csapatok ellen, legtöbb pont, legtöbb gól. Ancelotti ezzel szemben nem tudta ezeket felmutatni. Benitezt elfogadom, de úgy hogy pár pontra vagy lemaradva az elsőtől nem szoktak edzőt kirugdosni. Itt valóban a népnek akart megfelelni Perez és ezzel magát bebiztosítani.

Én úgy tudom, hogy ügyesen megkétharmadozta ( :D) a szabályzatot és elég magasra emelkedett a szükséges alaptőke, amivel ellehet indulni a pályázaton, hogy elnök lehessen valaki a RM élén.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... no-6891942
Következő szerintem az lesz, hogy orosz módra elfognak tűnni a jelöltek vagy visszalépnek vagy "autóbalesetük" lesz. :D

Amúgy mindenki Pephez meg Luchohoz próbálja hasonlítani (én is ezt tettem egyébként, mert kézenfekvő) de azért voltak nemrég pl próbálkozások a Milannal is volt játékossal és nem vált be pl Seedorf.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése