Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 18:16:37

Villareal is, gyorsan utánanéztem.

kanty írta:[
Amúgy érdekes, hogy Bale marad-e a kis kedvenc - félig ez azért költői kérdés ismerve Perezt. :D
Zidane úgy rémlik eléggé preferálta az ő leigazolását. Most hogy ezt kötelességből mondta vagy sem, azt persze nem tudni, de nem vagyok benne biztos, hogy csak Perez kedvence lenne. Sporton volt, hogy Ancelotti nagyon szívesen vinné a Bayernbe. Ergo ő is szerette, s kellett is neki. James is drága volt mégse játszatta Benitez. :D Szóval csak feltételezések ezek a kedvencezések. Bale.re viszont kíváncsi leszek, jó formában is van és benne sokkal több lehet mint ameddig kihoztak belőle.
Ezek alapjan Pellegrini > mindenki, hiba volt kirugni az oreget.
Sikerült megfogni a lényeget. :D
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.05. 18:11:56

Ezek alapjan Pellegrini > mindenki, hiba volt kirugni az oreget.. :mrgreen:
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.05. 18:09:50

Bob_Marley írta:Okosabbak csak sokkal később lehetünk. Az viszont érdekes, hogy alapvetően Benitez hozta az eredményeket és mégis mennie kellett. Úgy gondolom ebben az egész átfogó kapkodás jellemezte vezetés, játékos hangulat és egyéb dolgok is közrejátszódhattak, de megnyugtatásképpen egy salamoni döntés született. Én mindig annak a híve vagyok, hogy ha valamit elkezdünk akkor vigyük azt végig, s szezon közben nem ildomos edzőt váltani, de kiderül mit hoz. Mindenesetre nagyon érdekes, ami náluk folyik, gyakorlatilag továbbra is azt látom, hogy állnak egy helyben és nem tudják merre induljanak el. Nincs átfogó koncepció, csak próbálkozások.
Hát azért az eredmények nem jöttek a legjobban, bajnokságban döcögött a szekér, plusz azért mi is szépen megszórtuk őket. Nyilván ettől függetlenül még legalább a szezon végét megvárhatták volna, mert az is benne van, hogy Zidane is megbukik. Én örültem volna, ha marad Benitez, mert erősen kózépszerű edzőnek tartom.
Amúgy érdekes, hogy Bale marad-e a kis kedvenc - félig ez azért költői kérdés ismerve Perezt. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 18:00:13

Nagyok elleni megszerezhető pontok százalékos aránya. Bilbao, Sevilla, Valencia, Atletico, Barcelona és talán még a Villareal is, de ebben nem vagyok biztos.

De tessék győzelmi százalékok:
Last 6 Real Madrid Managers (Win % in La Liga): Pellegrini: 82% Mourinho: 76% Ancelotti: 75% Ramos: 71% Schuster: 67% Benitez: 61%.

És legyen más stat is. Összmutató, amiben jobb Ancelotti:
Real Madrid manager win ratios: Pellegrini – 75% Ancelotti – 74.79% Mourinho – 71.91% Benitez – 68%
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.01.05. 17:53:06

Bob_Marley írta:Puntos ante equipos grandes:

MOURINHO:
2010/11- 86,1%
11/12- 80,5%
12/13- 80,5%

ANCELOTTI:
13/14- 50%
14/15- 47%

BENÍTEZ:
15/16- 27,7%
242 retweet 112 kedvelés
Ez mit jelent? Nem ertem a spanyolt, de gondolom nem a gyozelmek aranya, ahhoz eleg nagyok a kulonbsegek..:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 17:48:53

Jó hogy te láttál minden meccset és nézhetetlen játékuk volt, akkor szerencsére Ancelottit is biztos láttad. Na nekik még elképzelésük sem volt. :D Nézhetetlen játékkal nem lehet rekordokat összehozni, nagy elfogultságot érzek nálad is, de negatív irányban, igazság félúton.

Puntos ante equipos grandes:

MOURINHO:
2010/11- 86,1%
11/12- 80,5%
12/13- 80,5%

ANCELOTTI:
13/14- 50%
14/15- 47%

BENÍTEZ:
15/16- 27,7%
242 retweet 112 kedvelés

Az igazi erőpróba pedig egyértelműen a bajnokság, de ha azt veszem hogy nemzetközi kupa? Ő hozta vissza őket az elitbe. Elődöntők közelében sem voltak évekig.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.05. 17:37:34

Bob_Marley írta: Egyszer nyert bajnokságot és állította meg az uralmunkat. És emellett a legjobb eredményei voltak a nagy csapatok ellen, legtöbb pont, legtöbb gól. Ancelotti ezzel szemben nem tudta ezeket felmutatni. Benitezt elfogadom, de úgy hogy pár pontra vagy lemaradva az elsőtől nem szoktak edzőt kirugdosni. Itt valóban a népnek akart megfelelni Perez és ezzel magát bebiztosítani.
Egy idényben tudta azokat az eredményeket felmutatni és a nagy csapatok ellen sem vitézkedett annyira. Azért az sok mindent elmond, hogy 15 pontot vertük rájuk és az ő regnálása alatt kapta a Real a történelmi pofonját, nem mellesleg véres viadalokká változtatta a Clásicókat, amikből már a szurkolóknak is elegük lett. De akárhogy vesszük, három év alatt 1 bajnokság, 1 kupa, 1 sp. szuperkupa párosulva egy nézhetetlen játékkal az minden csak nem eredmény. Ráadásul Ancelottival és Benitezzel szemben neki szabad kezet adott Perez, amit ha megkap az utóbbi kettő ki tudja mi lehetett volna.

Ez a legtöbb gól stb. nagyon szép, de az szebben beszél hogy nemzetközi szinten,ami igazi erőpróba, háromból háromszor mondott csődöt.
Forca Barca!!!!
Capon
Llegenda del Barça

2016.01.05. 16:59:35

Zidane szerintem most közel olyan szabad kezet fog kapni mint Mou kapott anno, mivel Perecnek is ez az utolsó esélye, ha Zidane bukik akkor szerintem Ő is.
És ez rossz hír Cuncinak és Bélnek ha nem javul a játékuk, mert hamar a padon találhatják magukat és Perec sem foghatja a kezüket a háttérből.
Rövid távon jó megoldásnak tartom a franciát, hosszú távon már nem annyira, de ez ugye majd kiderül.

Viszont szerintem Zidane szinte semmit nem veszthet ezen a dolgon, ha csak kicsit is sikerül javítani a csapatjátékon és egységen akkor mennybe megy, ha pedig bukik akkor sem lesz leírva, hisz ki nem bukott még meg a Realnál?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 14:38:04

Chino írta:
Bob_Marley írta:Nyert egy BL-t na bumm, látványosan leeresztett a csapata mindkétszer, nem ment a nagyok ellen mindkétszer. Legyen bennem elfogultság, elfogadom ha valaki ezt írja, de Mourinho sokkal jobban összerakta az előtte lévő Madridot mint Ancelotti. Az eredményei is jobbak voltak, s nyilván soha nem tudjuk meg, de mindig úgy tudom ezt a BL "üldözési mániát" illusztrálni, hogy Ramos Bayern ellen kilőtte a labdát, Atletico ellen befejelte. Ennyi múlt a dolog. Bajnokságban pedig volt bőven különbség a két csapatuk között.
Mou három éve alatt egyszer nyert bajnokságot plusz egy törött kupát, nemzetközi szinten megbukott, a játékosokkal egyáltalán nem találta a hangot, nem mellesleg kapott egy 5:0-ás zakót tőlünk és ami fontos nézhetetlen focit játszatott. Ez Madridban nagyon fontos. Emlékezzünk csak Capellora. A Real-nal pedig nem úgy vélekedtek, mint Te, hogy a bajnokság a legfontosabb, hanem mindenáron kellett a tizedik, Mout is elsősorban ezért hozták, plusz, hogy minket sikerüljön valahogy megverni, mert orrba-szájba kapta a cumit. A többi nem nyomott nagy súlyt a latba. Szóval nem helyezném egyértelműn Ancelotti elé.
Azzal viszont még kevésbé értek egyet, hogy Benitez hozta az eredményeket. A kiscsapatokat izomból behúzták, azt is inkább az egyéni képességek miatt, viszont az összes komolyabb ellenféllel nem tudtak mit kezdeni. Egyedül a PSG a kakukktojás, de az is a párizsiak balf..sága volt, hogy nem nyomták le oda-vissza őket.

Amellett csababarca-val egyetértek, amit korábban is írtam, hogy most bucira verhetik a kiscsapatokat, jó ideig nem találkoznak érdemleges ellenféllel, el fog kezdődni a hurráhangulat, Zidane Isten lesz, Perez meg verheti a mellét. Az utóbbi viszont bukni nem fog, azzal a módosítással amit eszközölt az elnökválasztáshoz gyakorlatilag ellehetetlenítette a vetélytársakat, önszántából pedig nem tartom valószínűnek, hogy lemond.
Egyszer nyert bajnokságot és állította meg az uralmunkat. És emellett a legjobb eredményei voltak a nagy csapatok ellen, legtöbb pont, legtöbb gól. Ancelotti ezzel szemben nem tudta ezeket felmutatni. Benitezt elfogadom, de úgy hogy pár pontra vagy lemaradva az elsőtől nem szoktak edzőt kirugdosni. Itt valóban a népnek akart megfelelni Perez és ezzel magát bebiztosítani.

Én úgy tudom, hogy ügyesen megkétharmadozta ( :D) a szabályzatot és elég magasra emelkedett a szükséges alaptőke, amivel ellehet indulni a pályázaton, hogy elnök lehessen valaki a RM élén.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... no-6891942
Következő szerintem az lesz, hogy orosz módra elfognak tűnni a jelöltek vagy visszalépnek vagy "autóbalesetük" lesz. :D

Amúgy mindenki Pephez meg Luchohoz próbálja hasonlítani (én is ezt tettem egyébként, mert kézenfekvő) de azért voltak nemrég pl próbálkozások a Milannal is volt játékossal és nem vált be pl Seedorf.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.01.05. 14:24:34

nzxtpo írta:Beszélgettünk arról, hogy nincs neki egy olyan kialakult stílusa, mint Pepnek pl. amikor ideérkezett,
Pont ma olvastam, hogy ő is Beilsától "vett leckéket", és Pepet is felkereste már régebben tudommal, szóval valami tudást csak csurrantottak neki.. Ő is labdatartós, szép focit próbál majd játszatni szerintem, amire a középpályája meg is van, a támadósor kétséges már, de ha sikerül szót értenie velük, akkor még bármi kisülhet belőle. Mondjuk szerintem baromi nehéz dolga van, mire megismeri a keretet, kialakítja a taktikát, és elsajátítják azt a játékosok, már vége is a szezonnak kb.. Én kíváncsi vagyok rá nagyon, "drukkolok" neki, hogy ne bőgjön le, mert ezerszer inkább egy ilyen karakter üljön a túloldalt, mint egy Mourinho, akitől a falra tudtam volna mászni..

Hazard és Pogba pedig elkezdtek csomagolni szerintem.. :D Mindkettő nagy kedvence, sokszor szóba is hozták már őket a Reallal, nem csodálkoznék, ha legalább egyikük menne a nyáron. Még aki külön érdekel, az Isco, ezzel szerintem megkapta az utolsó lehetőségét Madridban, remélem kihozza belőle a maxot Zidane, annak ellenére, hogy habfehérben tolja, komálom a kis spanyolt.
BarcaPamp
Barça B

2016.01.05. 14:06:06

Fél éve megkönnyebbülve vettem tudomásul (Barca fan szemmel) az Ancelotti - Benitez cserét, szerintem akkor óriási hibát követett el a Real Benitez kinevezésével, Ancelotti szerintem nagyon jó edző, jobb, mint Benitez, és alapvetően jó munkát végzett a Real-al, az más kérdés, hogy a BARCA még jobb volt. Most megint dörzsölöm a tenyerem Zidane-nal kapcsolatban. Rövid távon lehet, hogy fel tudja rázni a Real-t és esetleg tudja majd kezelni a sztárokat is, de el tudjátok képzelni róla, hogy felépít Madridban egy komplett játékrendszert, egy egységes-egyedi Madridista stílust 2 éves alsóbb osztályú edzősködés után? Kötve hiszem!
Az egyetlen és óriási szerencséje, hogy Ancelotti mellett tanulhatott, mint segédedző...
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.05. 14:05:42

nzxtpo írta:Beszélgettünk arról, hogy nincs neki egy olyan kialakult stílusa, mint Pepnek pl. amikor ideérkezett, viszont ami mellette szól, hogy már évek óta ott van a háttérben, mindent tud a Real Madridról, a madridizmusról, és egy élő legenda. Korban is sokkal közelebb áll a játékosokhoz, és a tisztelet ami körülövezi, az nagyon nagy. Szerintem ő szót fog tudni érteni még Ronaldoval is, és ha igazán tökös, akkor bevállalja, hogy lehozza pl. Balet vagy Roncit ha éppen rossz meccsük van.
+1
A kulcs szerintem abban lesz, hogy hogyan fogják Ronciék tűrni, hogy lekapja őket ha rossz meccsük van, mert ha elégedetlenkedni fognak, akkor lényegében ugyanott lesznek, mint most Benitezzel voltak, hogy széthúzások lesznek az öltözőben.
A tiszteletről meg annyit, hogy Casillast is csúnyán kiutálták a stadionból, szégyenszemre.
Nem valami hálás mostanság elvállalni a Real Madrid kispadját.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.05. 13:49:20

Beszélgettünk arról, hogy nincs neki egy olyan kialakult stílusa, mint Pepnek pl. amikor ideérkezett, viszont ami mellette szól, hogy már évek óta ott van a háttérben, mindent tud a Real Madridról, a madridizmusról, és egy élő legenda. Korban is sokkal közelebb áll a játékosokhoz, és a tisztelet ami körülövezi, az nagyon nagy. Szerintem ő szót fog tudni érteni még Ronaldoval is, és ha igazán tökös, akkor bevállalja, hogy lehozza pl. Balet vagy Roncit ha éppen rossz meccsük van.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
hau30
Capitá del Barça

2016.01.05. 13:37:26

Rizikós húzás volt Zidane-t kinevezni és még kockázatosabb, hogy el is vállalta. Viszont nem volt más alternatívájuk. Úgy rémlik kb. 40 nappal ezelőtt saját maga nyilatkozta le, hogy sokat kell fejlődnie, hogy az első csapatot írányítsa. Jelenleg úgy látom, hogy Perez papa megnyomta a pánik gombot, 19-re lapott húzott és a nép akaratának eleget tett. Előfordulhat, hogy bejön nekik, bár én személy szerint kétlem. Ekkora egoval rendelkező játékosokkal nem fog tudni mit kezdeni,ha anno még egy tini norvég suhanc is visszaszájalt neki. Zseniális playa volt, de nem látom benne azt a pluszt (ami meg van LE-ben vagy Pep-ben), hogy mindenkit beállítson a sorba és a renitens elemeket egyszerűen kirakja a csapatból vagy jegelné. Mindenesetre Marca újságíróként ez lenne az első kérdésem a hétvégi meccs előtt:

- Ön egy X-men? Mi változott 40 nappal ezelőtti nyilatkozatához képest? Akkor aztán lenne : #-o
noname
Llegenda del Barça

2016.01.05. 13:36:56

recrea írta:
visca el barca írta:hagyjuk már. a pincérnél is ez ment, aztán mégsem bukott perec.
Főleg, h - ha jól emlékszem - a kutya nem akar Real elnök lenni. Egyedüliként indult legutóbb, azóta senki sem szólalt fel abban a városban, h esetleg jobban csinálná a dolgot.
Dehogy indult egyedüliként. Egy csomóan indultak volna, de mivel a választási bizottság Perez zsebében volt, addig emelték az induláshoz szükséges magántőkét, amíg Perez maradt az egyetlen jelölt. A politika történelmének egy leglátványosabb csalása volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2016.01.05. 13:37:31-kor.
A Fifa egy szégyen
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.05. 13:36:28

Bob_Marley írta:Nyert egy BL-t na bumm, látványosan leeresztett a csapata mindkétszer, nem ment a nagyok ellen mindkétszer. Legyen bennem elfogultság, elfogadom ha valaki ezt írja, de Mourinho sokkal jobban összerakta az előtte lévő Madridot mint Ancelotti. Az eredményei is jobbak voltak, s nyilván soha nem tudjuk meg, de mindig úgy tudom ezt a BL "üldözési mániát" illusztrálni, hogy Ramos Bayern ellen kilőtte a labdát, Atletico ellen befejelte. Ennyi múlt a dolog. Bajnokságban pedig volt bőven különbség a két csapatuk között.
Mou három éve alatt egyszer nyert bajnokságot plusz egy törött kupát, nemzetközi szinten megbukott, a játékosokkal egyáltalán nem találta a hangot, nem mellesleg kapott egy 5:0-ás zakót tőlünk és ami fontos nézhetetlen focit játszatott. Ez Madridban nagyon fontos. Emlékezzünk csak Capellora. A Real-nal pedig nem úgy vélekedtek, mint Te, hogy a bajnokság a legfontosabb, hanem mindenáron kellett a tizedik, Mout is elsősorban ezért hozták, plusz, hogy minket sikerüljön valahogy megverni, mert orrba-szájba kapta a cumit. A többi nem nyomott nagy súlyt a latba. Szóval nem helyezném egyértelműn Ancelotti elé.
Azzal viszont még kevésbé értek egyet, hogy Benitez hozta az eredményeket. A kiscsapatokat izomból behúzták, azt is inkább az egyéni képességek miatt, viszont az összes komolyabb ellenféllel nem tudtak mit kezdeni. Egyedül a PSG a kakukktojás, de az is a párizsiak balf..sága volt, hogy nem nyomták le oda-vissza őket.

Amellett csababarca-val egyetértek, amit korábban is írtam, hogy most bucira verhetik a kiscsapatokat, jó ideig nem találkoznak érdemleges ellenféllel, el fog kezdődni a hurráhangulat, Zidane Isten lesz, Perez meg verheti a mellét. Az utóbbi viszont bukni nem fog, azzal a módosítással amit eszközölt az elnökválasztáshoz gyakorlatilag ellehetetlenítette a vetélytársakat, önszántából pedig nem tartom valószínűnek, hogy lemond.
Forca Barca!!!!
Kash
Entrenador del Barça

2016.01.05. 13:16:40

Benitezben megvolt a szakmai tudás, a játékosok nem kedvelték túlzottan, főleg az egoista társaság, nem is ment a játék. Zidane esetében pedig ez egyelőre fordítva van, talán nincs akkora szakmai tudása, mint Bentiznek, de a játékosokon már a mai edzésen is látszott, hogy jókedvűek...A real játékosainak olyan edző kell, aki a pelenkájukat is kicseréli, ha kell, a fórumon is írták páran, hogy nekik egy "apa" kell, ez Ancelottiban megvolt, Benitezben nem.
A mai profi futbalisták már mindent tudnak a játékról, nem lehet nekik újat tanítani, ezért lehet az, hogy egy tapasztalatlanabb, de megbecsültebb edzővel jobban megy a játék, mint egy ízig-vérig edzővel, akiben nincs ott a pszichológus. Remélem, hogy tévedeke, de olyan érzésem van, hogy Zidane-nal sokkal jobbak lesznek...Hosszú idő után hoztak egy olyan edzőt, mint amilyen nekünk volt Pep, Tito és most Lucho.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.05. 13:08:19

visca el barca írta:ráadásul ha zidane is bukik (amire lássuk be jóval több esély van mint h nem), akkor is moshatja a kezeit, hogy ő csak a nép akaratát teljesítette be.
Mondjuk, ez gondolom Téged sem zavar(na)?! :lol:
Legyen még sokáig elnök.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.05. 13:04:16

ráadásul ha zidane is bukik (amire lássuk be jóval több esély van mint h nem), akkor is moshatja a kezeit, hogy ő csak a nép akaratát teljesítette be.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.05. 12:25:51

visca el barca írta:hagyjuk már. a pincérnél is ez ment, aztán mégsem bukott perec.
Főleg, h - ha jól emlékszem - a kutya nem akar Real elnök lenni. Egyedüliként indult legutóbb, azóta senki sem szólalt fel abban a városban, h esetleg jobban csinálná a dolgot.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.05. 12:12:16

hagyjuk már. a pincérnél is ez ment, aztán mégsem bukott perec.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2016.01.05. 12:03:16

Perecnek ez volt az utolsò lehetősège. Ezzel ő is tisztàban van, ezert is kellett meghoznia ezt a döntést.
Ha ittmarad Benitez abba belebukik, és a fejét veszik. Ha idehoz megint ilyen Mourinho kat meg a sok paprikajancsit akkor abbol ismet làzadás lenne. A nép Zidanet akarta, meg is kapták. A hírek szerint 3 éves szerződést írt alá, és ez nem véletlen. Perecnek most ki kell tartania mellette a végsőkig, mert ha Zidane bukik, azzal ő is bukni fog.
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.05. 11:25:17

csababarca írta:
visca el barca írta:a realnak most elég könnyű a sorsolása, lehet majd villogni a betis, granada, gijon trió ellen.
Nem véletlen hogy most lett kitéve Benitez, szerintem a 0-4 után el lett ez döntve, mondhatott akármit.
De látták,hogy azért lesznek még neccesebb meccsek, Villareal-Vale idegenben pl, azokat Zidane-l sem biztos hogy be tudták volna húzni. Jobb így, most jönnek a kicsik, amiket mindegy ki az edző is kitömnek,aztán ajnározhatja magát Perez,hogy mekkora király döntést hozott.

SZépen kiszámolta, patikamérlegen, erre van sütnivalója,amikor a saját irháját kell mentenie.
Persze,lehet csak én gondolom túl, és nem volt ennyire számító.
Itt van egy cikk, szinte ugyanerről, amit Te írsz:
http://www.hatharom.com/2016/01/05/egy- ... lklubjaval" target="_blank

A Zidane-os részen felröhögtem, kicsit szélsőséges megfogalmazás, de ebéd mellé pont jó.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.05. 11:16:52

visca el barca írta:a realnak most elég könnyű a sorsolása, lehet majd villogni a betis, granada, gijon trió ellen.
Nem véletlen hogy most lett kitéve Benitez, szerintem a 0-4 után el lett ez döntve, mondhatott akármit.
De látták,hogy azért lesznek még neccesebb meccsek, Villareal-Vale idegenben pl, azokat Zidane-l sem biztos hogy be tudták volna húzni. Jobb így, most jönnek a kicsik, amiket mindegy ki az edző is kitömnek,aztán ajnározhatja magát Perez,hogy mekkora király döntést hozott.

SZépen kiszámolta, patikamérlegen, erre van sütnivalója,amikor a saját irháját kell mentenie.
Persze,lehet csak én gondolom túl, és nem volt ennyire számító.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.01.05. 11:02:31

Meg van miért Zizou:
"Zidane mezét újra lehet majd kapni a boltokban."
Válasz küldése