Barça vs. Real - El Clásico
- visca el barca
- Presidente del Barça
ráadásul ha zidane is bukik (amire lássuk be jóval több esély van mint h nem), akkor is moshatja a kezeit, hogy ő csak a nép akaratát teljesítette be.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Főleg, h - ha jól emlékszem - a kutya nem akar Real elnök lenni. Egyedüliként indult legutóbb, azóta senki sem szólalt fel abban a városban, h esetleg jobban csinálná a dolgot.visca el barca írta:hagyjuk már. a pincérnél is ez ment, aztán mégsem bukott perec.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hagyjuk már. a pincérnél is ez ment, aztán mégsem bukott perec.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Perecnek ez volt az utolsò lehetősège. Ezzel ő is tisztàban van, ezert is kellett meghoznia ezt a döntést.
Ha ittmarad Benitez abba belebukik, és a fejét veszik. Ha idehoz megint ilyen Mourinho kat meg a sok paprikajancsit akkor abbol ismet làzadás lenne. A nép Zidanet akarta, meg is kapták. A hírek szerint 3 éves szerződést írt alá, és ez nem véletlen. Perecnek most ki kell tartania mellette a végsőkig, mert ha Zidane bukik, azzal ő is bukni fog.
Ha ittmarad Benitez abba belebukik, és a fejét veszik. Ha idehoz megint ilyen Mourinho kat meg a sok paprikajancsit akkor abbol ismet làzadás lenne. A nép Zidanet akarta, meg is kapták. A hírek szerint 3 éves szerződést írt alá, és ez nem véletlen. Perecnek most ki kell tartania mellette a végsőkig, mert ha Zidane bukik, azzal ő is bukni fog.
Itt van egy cikk, szinte ugyanerről, amit Te írsz:csababarca írta:Nem véletlen hogy most lett kitéve Benitez, szerintem a 0-4 után el lett ez döntve, mondhatott akármit.visca el barca írta:a realnak most elég könnyű a sorsolása, lehet majd villogni a betis, granada, gijon trió ellen.
De látták,hogy azért lesznek még neccesebb meccsek, Villareal-Vale idegenben pl, azokat Zidane-l sem biztos hogy be tudták volna húzni. Jobb így, most jönnek a kicsik, amiket mindegy ki az edző is kitömnek,aztán ajnározhatja magát Perez,hogy mekkora király döntést hozott.
SZépen kiszámolta, patikamérlegen, erre van sütnivalója,amikor a saját irháját kell mentenie.
Persze,lehet csak én gondolom túl, és nem volt ennyire számító.
http://www.hatharom.com/2016/01/05/egy- ... lklubjaval" target="_blank
A Zidane-os részen felröhögtem, kicsit szélsőséges megfogalmazás, de ebéd mellé pont jó.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem véletlen hogy most lett kitéve Benitez, szerintem a 0-4 után el lett ez döntve, mondhatott akármit.visca el barca írta:a realnak most elég könnyű a sorsolása, lehet majd villogni a betis, granada, gijon trió ellen.
De látták,hogy azért lesznek még neccesebb meccsek, Villareal-Vale idegenben pl, azokat Zidane-l sem biztos hogy be tudták volna húzni. Jobb így, most jönnek a kicsik, amiket mindegy ki az edző is kitömnek,aztán ajnározhatja magát Perez,hogy mekkora király döntést hozott.
SZépen kiszámolta, patikamérlegen, erre van sütnivalója,amikor a saját irháját kell mentenie.
Persze,lehet csak én gondolom túl, és nem volt ennyire számító.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Meg van miért Zizou:
"Zidane mezét újra lehet majd kapni a boltokban."
"Zidane mezét újra lehet majd kapni a boltokban."
- visca el barca
- Presidente del Barça
a realnak most elég könnyű a sorsolása, lehet majd villogni a betis, granada, gijon trió ellen.

Benitezt kinevezni volt hiba, mindenki látta, hogy lejtmenetben van a csávó évek óta, már akkor sem tisztelték sem a játékosok, sem a közönség, amikor odakerült. Lehetett tudni, hogy ekkora nyomás alatt minden hibát duplán vágnak a fejéhez.Bob_Marley írta:Okosabbak csak sokkal később lehetünk. Az viszont érdekes, hogy alapvetően Benitez hozta az eredményeket és mégis mennie kellett. Úgy gondolom ebben az egész átfogó kapkodás jellemezte vezetés, játékos hangulat és egyéb dolgok is közrejátszódhattak, de megnyugtatásképpen egy salamoni döntés született. Én mindig annak a híve vagyok, hogy ha valamit elkezdünk akkor vigyük azt végig, s szezon közben nem ildomos edzőt váltani, de kiderül mit hoz. Mindenesetre nagyon érdekes, ami náluk folyik, gyakorlatilag továbbra is azt látom, hogy állnak egy helyben és nem tudják merre induljanak el. Nincs átfogó koncepció, csak próbálkozások.
Igazából már eleve Ancelotti kirúgása is hiba volt, ami igazából sokkal inkább szólt a Barca triplázásának, mint a Real évének (azért ne feledjük, hogy a kulcsjátékosoknak a szezon legfontosabb részében történő sérüléséig mindenhol versenyben állt), ráadásul azért utólag látható, hogy nem volt sportszakmailag igazán megfelelő alternatíva a helyére. A Madrid szurkolóknak le kellett nyelni a keserű pirulát a Barca tarolással, kellett nekik adni egy gumicsontot, és mivel gondolom nem volt elég pénz az újabb 80M-s igazolásra, maradt az új edző. Benitez se azért megy, mert vállalhatatlanul állnak, csak a 0-4 a nagyon fájó tavalyi sebeket tépte fel és most megint kell egy új kezdet, ezúttal egy klubikonnal.
Afelől viszont vannak komoly kétségeim, hogy Zizouban benne van-e az a potenciál, hogy akkora kaliberű edző legyen, ami hosszú távon a Madrid élére kell. Vannak játékosok, akik az edző meghosszabbított karjai már játékosként is, és akikről lehet tudni, hogy remek edzők lehetnek (pl ilyen volt Pep vagy hazai példával élve Dárdai, vagy ilyen lehet egyszer Pirlo vagy Xavi), de Zizout pont, hogy teljesen szabadon kellett engedni, hogy alkothasson. Nyilván rövid távon a puszta személye gatyába rázza a bandát, de hosszú távon kérdéses, hogy beválhat-e (és most nem a Madrid ellen szólok alapból, azt se tudom elképzelni, hogy mondjuk Dinho vagy Messi egyszer nagy edző lesz).
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Okosabbak csak sokkal később lehetünk. Az viszont érdekes, hogy alapvetően Benitez hozta az eredményeket és mégis mennie kellett. Úgy gondolom ebben az egész átfogó kapkodás jellemezte vezetés, játékos hangulat és egyéb dolgok is közrejátszódhattak, de megnyugtatásképpen egy salamoni döntés született. Én mindig annak a híve vagyok, hogy ha valamit elkezdünk akkor vigyük azt végig, s szezon közben nem ildomos edzőt váltani, de kiderül mit hoz. Mindenesetre nagyon érdekes, ami náluk folyik, gyakorlatilag továbbra is azt látom, hogy állnak egy helyben és nem tudják merre induljanak el. Nincs átfogó koncepció, csak próbálkozások.

Miért ne lehetne?Bob_Marley írta:Én is úgy érzem, amire veb akart utalni (én legalábbis ezt vettem ki a szavaiból), hogy ez egy totális pániklépés volt a vezetőségtől. Egész egyszerűen a "nép" akarta ezt, de nem vagyok benne biztos, hogy amit a nép akar az a jó...sőt. Ez klasszikus kenyeret és cirkuszt állásfoglalás volt Pereztől. És veb valahogy úgy fogalmazott, hogy azt hiszik Zidane lehet az ő Guardiolájuk.
Hiszen Pepnek sem volt más dolga (vigyázzatok, ha munkahelyen vagytok, fel ne röhögjetek hangosan), minthogy kirakja a keretből Dinhot meg Decot, felküldje a kezdőt, Xaviék meg kicsit focizva hozzanak 4 év alatt 2 BL-t, 2 elődöntőt, 3 bajnokságot, egy hat- meg egy négykupás szezont. Beleült a tutiba, jókor volt jó helyen, csak megszületni volt neki nehéz.
Zidane csak kirakja CR-t meg Ramost, aztán - mivel övéké a világ legerősebb kerete és középpályája (röhögéssel ismét vigyázni), csak az edző sz.r - jöhetnek orrba-szájba a kupák.
Kedvelem a franciát, csak nálam túl van ajnározva, mint játékos, mint ember, mint megmentő...ettől függetlenül szerintem is jó megoldás, sok dolog szól mellette, tényleg kíváncsi vagyok a tavaszra.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nyert egy BL-t na bumm, látványosan leeresztett a csapata mindkétszer, nem ment a nagyok ellen mindkétszer. Legyen bennem elfogultság, elfogadom ha valaki ezt írja, de Mourinho sokkal jobban összerakta az előtte lévő Madridot mint Ancelotti. Az eredményei is jobbak voltak, s nyilván soha nem tudjuk meg, de mindig úgy tudom ezt a BL "üldözési mániát" illusztrálni, hogy Ramos Bayern ellen kilőtte a labdát, Atletico ellen befejelte. Ennyi múlt a dolog. Bajnokságban pedig volt bőven különbség a két csapatuk között.
Na de ez múlt, szerintem Ancelotti fel van fújva, de csababarca meggyőzött, hogy azért árnyaljam ezt és jobban át kell gondolni. Valóban, nem kókler, de akkor egész idényt tekintve (bajnokság) valami mégis hiányzik belőle. Lehet ez pont Zidane-ban lesz meg. Előnye a franciának, hogy őt biztosan jobban elfogja fogadni a közeg. (bár hozzáteszem Benitez is ős madridista volt) Mivel közelebb van korban a játékosokhoz, lehet jobban szót ért velük. Én egyedül a szakmai hozzáértését kérdőjelezem meg, mert a Castilla élén sem virított (LE, Pep meg igen, nálunk) és szerintem nem tanult olyan kaliberű edzőktől mint a nálunk lévő Pep és Lucho. Ancelotti így került a képbe, Lippit én erősebbnek tartom, de összességében ezt is elfogadom, hogy lehet ez rossz nyomvonal és semmi jelentősége nincsen. Sajátjainknál biztos volt, mert Pep és Lucho munkásságán is látszik az elődök "szelleme". Zidane-nál kiderül, új impulzus, könnyebb meccsek, jól is elsülhet. Ahogy néztem Solari a segédedző, érdekes kis páros lesz.
Én is úgy érzem, amire veb akart utalni (én legalábbis ezt vettem ki a szavaiból), hogy ez egy totális pániklépés volt a vezetőségtől. Egész egyszerűen a "nép" akarta ezt, de nem vagyok benne biztos, hogy amit a nép akar az a jó...sőt. Ez klasszikus kenyeret és cirkuszt állásfoglalás volt Pereztől. És veb valahogy úgy fogalmazott, hogy azt hiszik Zidane lehet az ő Guardiolájuk.
Ez meg:
https://vine.co/v/ibPJQPVOMPZ

Na de ez múlt, szerintem Ancelotti fel van fújva, de csababarca meggyőzött, hogy azért árnyaljam ezt és jobban át kell gondolni. Valóban, nem kókler, de akkor egész idényt tekintve (bajnokság) valami mégis hiányzik belőle. Lehet ez pont Zidane-ban lesz meg. Előnye a franciának, hogy őt biztosan jobban elfogja fogadni a közeg. (bár hozzáteszem Benitez is ős madridista volt) Mivel közelebb van korban a játékosokhoz, lehet jobban szót ért velük. Én egyedül a szakmai hozzáértését kérdőjelezem meg, mert a Castilla élén sem virított (LE, Pep meg igen, nálunk) és szerintem nem tanult olyan kaliberű edzőktől mint a nálunk lévő Pep és Lucho. Ancelotti így került a képbe, Lippit én erősebbnek tartom, de összességében ezt is elfogadom, hogy lehet ez rossz nyomvonal és semmi jelentősége nincsen. Sajátjainknál biztos volt, mert Pep és Lucho munkásságán is látszik az elődök "szelleme". Zidane-nál kiderül, új impulzus, könnyebb meccsek, jól is elsülhet. Ahogy néztem Solari a segédedző, érdekes kis páros lesz.

Én is úgy érzem, amire veb akart utalni (én legalábbis ezt vettem ki a szavaiból), hogy ez egy totális pániklépés volt a vezetőségtől. Egész egyszerűen a "nép" akarta ezt, de nem vagyok benne biztos, hogy amit a nép akar az a jó...sőt. Ez klasszikus kenyeret és cirkuszt állásfoglalás volt Pereztől. És veb valahogy úgy fogalmazott, hogy azt hiszik Zidane lehet az ő Guardiolájuk.
Ez meg:
https://vine.co/v/ibPJQPVOMPZ

Ez pont így van, de Ancelotti teljesítette a csapattal azt, amire már tizenéve vártak a szurkolók, a 10. BL-címet. Ez az egész Real Madridnak nagyobb eredmény volt, mint bármi más, de a bajnoki címek nem jöttek, ezért mennie kellett. Még egy évet marasztalni kellett volna Ancelottit, vele a kispadon talán sosem kaptak volna ki 0-4-re ellenünk. De hát minden jó volt úgy, ahogy történt.Bob_Marley írta:Mondjuk DM eléggé sok pénzt akart ha jól rémlik, így védhető, hogy elküldték. De vele is harmadiknak sodródtak be, egy nehezebb időszakot élő Barcelona (halálhír, gondok, botrányok) és egy sokkal szerényebb lehetőségekkel bíró Atletico mögött. Perez biztosan benne van, de az hogy idáig jutottak abban sok minden benne van. És Ancelottival szintén nagyon nem ment a nagyok ellen. Hányszor fricskázta meg őket pl az Atletico is? Nem mondom, hogy Benitez jó volt, mert neki valóban lefelé ment a csillaga az utóbbi időben ezért sem fogadták el, de Ancelotti nagyon magas szintre emelése sem jogos. Valóban biztosan jobb mint én beállítom, de vannak aspektusok, amiket nehéz lenne megmagyaráznia.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk DM eléggé sok pénzt akart ha jól rémlik, így védhető, hogy elküldték. De vele is harmadiknak sodródtak be, egy nehezebb időszakot élő Barcelona (halálhír, gondok, botrányok) és egy sokkal szerényebb lehetőségekkel bíró Atletico mögött. Perez biztosan benne van, de az hogy idáig jutottak abban sok minden benne van. És Ancelottival szintén nagyon nem ment a nagyok ellen. Hányszor fricskázta meg őket pl az Atletico is? Nem mondom, hogy Benitez jó volt, mert neki valóban lefelé ment a csillaga az utóbbi időben ezért sem fogadták el, de Ancelotti nagyon magas szintre emelése sem jogos. Valóban biztosan jobb mint én beállítom, de vannak aspektusok, amiket nehéz lenne megmagyaráznia.

- csababarca
Jó mondjuk az olasz bajnokságból nem indulnék ki akkortájt pláne, ki tudja mik mentek ott, így utólag belegondolva:D
De amúgy értem az érved, meg egyébként nekem sem nagy kedvencem az öreg, eleve olasz, nekem ez elég az unszimpatiára:D De azért nem véletlen van ott ahol, és ért el azért mindenhol sikereket, ilyet-olyat ahol megfordult.
Plusz azért őt bírták a játékosai, tudom nálad ez nem számít, de ott nagyon fontos. Lásd Benitez esete, mennyire számított hogy már a kezdettől fogva nem szerették pl.
Más kérdés, hogy kizsigerelte őket tavaszra, de itt megint Perezt érzem, azért csak eladott alóla egy épp élete formáját hozó DM-t, vagy egy kiegészítőnek, és rotációs embernek még egy szezonra tökéletes Xabit.
Csak hogy a szép James fiúra fussa, és tuti kezdő lehessen. Ezek inkább Perez sarai, mint Ancelottié.
De amúgy értem az érved, meg egyébként nekem sem nagy kedvencem az öreg, eleve olasz, nekem ez elég az unszimpatiára:D De azért nem véletlen van ott ahol, és ért el azért mindenhol sikereket, ilyet-olyat ahol megfordult.
Plusz azért őt bírták a játékosai, tudom nálad ez nem számít, de ott nagyon fontos. Lásd Benitez esete, mennyire számított hogy már a kezdettől fogva nem szerették pl.
Más kérdés, hogy kizsigerelte őket tavaszra, de itt megint Perezt érzem, azért csak eladott alóla egy épp élete formáját hozó DM-t, vagy egy kiegészítőnek, és rotációs embernek még egy szezonra tökéletes Xabit.
Csak hogy a szép James fiúra fussa, és tuti kezdő lehessen. Ezek inkább Perez sarai, mint Ancelottié.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Elfogadom ezeket az érveket, nyomósak. Rombuszt feltétlen, erre nem gondoltam. LVG-nél a válogatottság számított és hogy AZ volt, de meggyőztél. Nekem nagyon kevés az hogy valaki nem tud teljesíteni a bajnokságokban, s volt kerete hozzá. Lehet nincs egyenes arányosság a kettő között (bajnoki cím, jó edző), de ha kitalálja a rombuszt és mégse eredményes vele akkor valami mégis hiányzik.csababarca írta:Nem akarlak meggyőzni, csak szóltam, hogy ez a bajnokságos jó edző párhuzamod sántít, mert nem megy neki rosszabbul mint sokaknak.
Igen LvG nyert velük is, kétezres években az a két bajnoki címe van.
De a milan rombusza pl azért elég komoly volt, ha nem is ő találta ki, de tökéletesítette, és középszer Gattusok-Ambrosinik éltek benne mint hal a vízben.
Pirloról nem is beszélve, bár ő nem is középszer, de így tudta beépíteni őt a Milanba.
Persze lehet ezek is semmik.
Vagy mondjuk Di Mariat ő alkalmazta új szerepkörben huzamosabb ideig, kb az volt a kulcs a bl győzelmükhöz.

- csababarca
Nem akarlak meggyőzni, csak szóltam, hogy ez a bajnokságos jó edző párhuzamod sántít, mert nem megy neki rosszabbul mint sokaknak.
De a milan rombusza pl azért elég komoly volt, ha nem is ő találta ki, de tökéletesítette, és középszer Gattusok-Ambrosinik éltek benne mint hal a vízben.
Pirloról nem is beszélve, bár ő nem is középszer, de így tudta beépíteni őt a Milanba.
Vagy mondjuk Di Mariat ő alkalmazta új szerepkörben huzamosabb ideig, kb az volt a kulcs a bl győzelmükhöz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.01.05. 02:28:13-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem az nem elhanyagolható, hogy közben a holland volt szövetség kapitány is. Semmi bajom nincs Ancelottival, de legendásan nem megy neki a bajnokságokban.csababarca írta:Az agyonmagasztalt LVG-d 15év alatt 2 bajnoki címre volt képes pl.
De ha a barcas kettőt ideszámítom, akkor is 4 még hosszabb idő alatt.
Vagy a szerinted szintén jo szakember Benitez is 2t gyűjtött be összesen.
Nem értem ezt az Ancelotti lehúzásod, nem állja meg a helyét.
Mond azt hogy neked nem szimpatikus, de ilyen álhülyeségek mögé bújtatni hogy kevés a bajnoki címe, miközben felhozol egy LVGt ellenpéldának akinek szintén nincs sokkal több, szerintem nem fair.
Benitez amúgy szerintem tényleg jó, de nem az a szint ő sem, ezt nem is mondtam soha. Ha a spanyolnál fel lett hozva, hogy mennyire nem ment a nagy csapatok ellen, na hát Ancelottival sem ment nekik. De győzz meg miért jó edző Ancelotti? Mit adott olyan újítást a futballnak, amire azt mondhatom ez igen. Vagy miért tegyük a legmagasabb szintekre? Lippi sokkal inkább lenne jogos, mint ő szerintem.
LVG biztosan nyert AZ-val meg a Bayernnel. AZ azért nem nagy csapat. Ha így vesszük valóban kettő. Ez vitathatatlan, de szerintem nehezebb megnyerni egy AZ-val a bajnokságot mint egy Juventussal pl. Ezért vettem ki a Parma-t is.

- csababarca
Az agyonmagasztalt LVG-d 15év alatt 2 bajnoki címre volt képes pl.
Mond azt hogy neked nem szimpatikus, de ilyen álhülyeségek mögé bújtatni hogy kevés a bajnoki címe, miközben felhozol egy LVGt ellenpéldának akinek szintén nincs sokkal több, szerintem nem fair.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Névre lehet hogy nagy név Ancelotti, de én őt nem sorolom abba a kategóriába. Aki 20 év alatt 3 bajnoki címet tud összehozni az nálam nem eredmény, És ha kiveszem a Parma-t akkor is 15 év. BL-t nyertek, grat nekik, Ramos nem kirúgta a stadionból hanem a 200-ik percben befejelte, ennyin múlt. A bajnokságban meg csőd mindkétszer. Keretre top keretük van, de pont hogy hosszútávon mutatkozik meg egy-egy adott munka. Kupában jók voltak, mert tehetségből betudtak rántani fontos meccset, de a bajnokságban ez nem ment. Sérülések ide vagy oda, nem Kroosék kérték, hogy játszanak kilencvenből 110 percet. Ancelotti még inkább atyáskodó ha már Lippire is ezt a szót használtam, de Lippit többre tartom.csababarca írta:Azért Ancelotti nagy név, akár szeretjük akár nem. És ott ült mellette a BL győztes szezonban is. Akkori real rendben volt, ezt nem kéne elvitatni. (keverjük ide Mout, 4....3....2....1....)Bob_Marley írta:
Én már írtam, nekem felemás ez. Kezdve azzal, hogy nem csak Benitez itt a ludas, hanem kapásból Perez meg 1-2 játékos is, aki többnek hiszi magát annál mint ami. És folytatva azzal, hogy Zidane nem edzőzsenik keze alatt volt és kevésbé sajátíthatta el a dolgokat, plusz a B csapatuk nem túl fényesen teljesít. LE vagy Pep azért koránt sem ilyen háttérrel jött hozzánk. Ott volt egy B csapat felfutás is és hát Cruyff meg LVG szakmai tudása eléggé rendben volt. Csak Lippi volt olyan edző Zidanenak szerintem, aki magasabb szinten volt, de ő sem a taktikai érzéke miatt.

Nem beszélve arról az apróságról, hogy Zidane jobb focista volt, mint a mai Realból bárki.csababarca írta:Bob_Marley írta:
Azért Ancelotti nagy név, akár szeretjük akár nem. És ott ült mellette a BL győztes szezonban is. Akkori real rendben volt, ezt nem kéne elvitatni. (keverjük ide Mout, 4....3....2....1....)
- csababarca
Azért Ancelotti nagy név, akár szeretjük akár nem. És ott ült mellette a BL győztes szezonban is. Akkori real rendben volt, ezt nem kéne elvitatni. (keverjük ide Mout, 4....3....2....1....)Bob_Marley írta:
Én már írtam, nekem felemás ez. Kezdve azzal, hogy nem csak Benitez itt a ludas, hanem kapásból Perez meg 1-2 játékos is, aki többnek hiszi magát annál mint ami. És folytatva azzal, hogy Zidane nem edzőzsenik keze alatt volt és kevésbé sajátíthatta el a dolgokat, plusz a B csapatuk nem túl fényesen teljesít. LE vagy Pep azért koránt sem ilyen háttérrel jött hozzánk. Ott volt egy B csapat felfutás is és hát Cruyff meg LVG szakmai tudása eléggé rendben volt. Csak Lippi volt olyan edző Zidanenak szerintem, aki magasabb szinten volt, de ő sem a taktikai érzéke miatt.