Nyert egy BL-t na bumm, látványosan leeresztett a csapata mindkétszer, nem ment a nagyok ellen mindkétszer. Legyen bennem elfogultság, elfogadom ha valaki ezt írja, de Mourinho sokkal jobban összerakta az előtte lévő Madridot mint Ancelotti. Az eredményei is jobbak voltak, s nyilván soha nem tudjuk meg, de mindig úgy tudom ezt a BL "üldözési mániát" illusztrálni, hogy Ramos Bayern ellen kilőtte a labdát, Atletico ellen befejelte. Ennyi múlt a dolog. Bajnokságban pedig volt bőven különbség a két csapatuk között.
Na de ez múlt, szerintem Ancelotti fel van fújva, de csababarca meggyőzött, hogy azért árnyaljam ezt és jobban át kell gondolni. Valóban, nem kókler, de akkor egész idényt tekintve (bajnokság) valami mégis hiányzik belőle. Lehet ez pont Zidane-ban lesz meg. Előnye a franciának, hogy őt biztosan jobban elfogja fogadni a közeg. (bár hozzáteszem Benitez is ős madridista volt) Mivel közelebb van korban a játékosokhoz, lehet jobban szót ért velük. Én egyedül a szakmai hozzáértését kérdőjelezem meg, mert a Castilla élén sem virított (LE, Pep meg igen, nálunk) és szerintem nem tanult olyan kaliberű edzőktől mint a nálunk lévő Pep és Lucho. Ancelotti így került a képbe, Lippit én erősebbnek tartom, de összességében ezt is elfogadom, hogy lehet ez rossz nyomvonal és semmi jelentősége nincsen. Sajátjainknál biztos volt, mert Pep és Lucho munkásságán is látszik az elődök "szelleme". Zidane-nál kiderül, új impulzus, könnyebb meccsek, jól is elsülhet. Ahogy néztem Solari a segédedző, érdekes kis páros lesz.

Én is úgy érzem, amire veb akart utalni (én legalábbis ezt vettem ki a szavaiból), hogy ez egy totális pániklépés volt a vezetőségtől. Egész egyszerűen a "nép" akarta ezt, de nem vagyok benne biztos, hogy amit a nép akar az a jó...sőt. Ez klasszikus kenyeret és cirkuszt állásfoglalás volt Pereztől. És veb valahogy úgy fogalmazott, hogy azt hiszik Zidane lehet az ő Guardiolájuk.
Ez meg:
https://vine.co/v/ibPJQPVOMPZ