Viszont tegyük hozzá, hogy fent tartásokkal kell kezelni magát a hírt, s ítélkezni senki felett nem szabad. De maga az hogy sajnáljak valakit, aki amúgy tehetséges volt, de nem kellett neki azt nem tudom. Hozzáteszem én is ilyen voltam, hogy nálam biztosan volt a pályán 10 ügyesebb gyerek, de hogy nálam többet senki nem futott és nem szerelt az is biztos.

És soha nem irigykedtem másra, mert ügyesebb, csinálni kell a saját dolgodat és mindig meglesz annak az eredménye ha akarod. Nem szeretnéd meg talán, hanem AKAROD. Pato mindig is ügyes volt, de valószínűleg a sérülések okozta csalódottság miatt is mentálisan meggyengült. De ilyenből is volt nem egy a történelemben, aki felküzdötte magát. Most mondok egy kosaras példát, Livingston. Erős idegzetűek keressenek rá Youtube-on a sérülésére. Konkrétan a csávónak nem maradt térde, s még az is kérdéses volt lábra tud-e állni valaha és az amputáció is szóba került. Eltelt x év, bajnok lett a Warriorsban és nem epizód szerepkörben. Nem volt soha egy hú de kiemelkedő játékos, de csinálta és visszaküzdötte magát. De írhatnám Xavit, aki súlyos térdsérülése után mintha megújult volna.
Livingston injured almost every part of his knee, tearing the anterior cruciate ligament (ACL), the posterior cruciate ligament (PCL), and the lateral meniscus, badly spraining his medial collateral ligament (MCL), and dislocating his patella and his tibio-fibular joint.
Nem Pato ellen vagyok, sőt kívánom kacsa legyen és térjen vissza, mert így a helyes ha nem adja fel, de legfőképpen arról volt szó, hogy tehetség küzdés, s inkább nézek olyat, aki meghal a pályán és több akar lenni mint azt, aki eldobja magától azt, amit csak keveseknek adatott meg.
szerk: ha jól rémlik kacsa a beceneve, szóval nomen est omen, biztos hamis hír.
És áttudom érezni a helyzetét, mert nekem is volt térdszalag szakadásom. A legundorítóbb sérülés és baromi rossz érzés volt, hogy mások játszanak te meg egyik dokitól jössz és a másikhoz mész. Meg fiziora meg magneora és társai. De nincs mese csinálni kell.
És szerintem meg a sport pont erről szól, hogy saját magad teljesítőképességének határát akarod átlépni. Nem az hogy xy ügyes nem ügyes, esetleg szórakoztat, hanem ott van 22 ember a pályán. Nem számít te szegény vagy, gazdag vagy, fekete, sárga, fehér vagy bármi hanem hogy kihozd magadból a maximumot. Ez a sport lényege, hogy saját magadat győzd le elsősorban.