Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem.Ez egy regebbi projectoros (elvileg HDTV 1080i,ra van irva)hatul 3 scart csati,1 s video, meg 2 sor 5x rca bemenet,es ezek fole van irva h component in, es a felbontasok 480i/480p/576i/576p/1080igergo9 írta:Nem lehet hogy Displayport-os a TV? Nemigen találkoztam még olyan full HD tv-vel amin sem HDMI sem Displayport nincs

Ha esetleg úgy alakul hogy megismerkedsz valakivel,akiről kiderül hogy fórumozik(legrosszabb esetben mondjuk itt),akkor mit teszel?Bob_Marley írta: Ezek elvek, s pont hogy nem fogok úgy beszélgetni életben senkivel, hogy chatről, fórumról ismertem meg. Mert ha elmennék, pont ennek mondanék ellent, hogy virtuális oldalról ismertem meg valakit és emiatt találkozok valakivel, azt meg én soha nem fogom megtenni.

Ezek elvek, s pont hogy nem fogok úgy beszélgetni életben senkivel, hogy chatről, fórumról ismertem meg. Mert ha elmennék, pont ennek mondanék ellent, hogy virtuális oldalról ismertem meg valakit és emiatt találkozok valakivel, azt meg én soha nem fogom megtenni.PCsabi írta: Bob, te írod mindig, hogy mennyire zavar, hogy az emberek chat-en/fb-on/email-ben/sms-ben beszélgetnek egymással, nem pedig személyesen. Most egy eurobarcás találkozóval mi a probléma? Szemtől szemben tudnál beszélgetni az itteni arcokkal, nem pedig a fórumon, neten keresztül.

Bob, te írod mindig, hogy mennyire zavar, hogy az emberek chat-en/fb-on/email-ben/sms-ben beszélgetnek egymással, nem pedig személyesen. Most egy eurobarcás találkozóval mi a probléma? Szemtől szemben tudnál beszélgetni az itteni arcokkal, nem pedig a fórumon, neten keresztül.Bob_Marley írta:Én a kettőt nem mosom össze.MQuCsabi írta:Soha ne mondd, hogy sohaEgyszer megvilágosodsz. Tudom, hogy kifejtetted, de hihetetlen, hogy, ha iskolában barátkozik az ember, akkor egy "virtuális" közösség útján miért ne lehetne. Annyi a különbség, hogy itt máshogy vettük fel egymással a kapcsolatot.
Itt mindenki egy adatlap, engem is beleértve. Életben meg nagyon nem, ott hús vérről van szó.