Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
visca el barca írta:percből kinézem h bejelenti jo5ét
Nagyon is rosszul állnak, mert lehet, hogy pontokban ott vannak, de meg lehet nézni, hogy az erős közép, vagy nagy csapatok ellen milyen eredményt értek el. Sőt! Nem csak az eredmény, hanem a játékuk képe is elkeserítő volt javarészt, és ez az ami aggasztana engem Real szurkolóként. Az meg, hogy csak ennyi az előnyünk az nem az ő érdemük, hanem a mi szégyenünk, hiszen mi a "kötelező" meccseken buktuk a legtöbb pontot, míg ők csak azokat hozták, és mégis hasonló mennyiségű pontot szereztünk.Kovbal88 írta:Jelenleg két pont az előnyünk, igaz egy meccsel kevesebbet is játszottunk, ahhoz képest elég erősen megy itt a Benitez-ezés. Egyáltalán nem állnak rosszul. Bár a Barca meg egy évig nem igazolhatott, szóval nehéz ezt így megítélni. Nem vagyok madridista, nem is nézem a meccseiket, de nem látom annyira rossznak a helyzetet, mint ami volt és van a Chelsea-nél vagy a MU-nál.
Minden lehozta már, 17:30kor lesz a bejelentés.Chino írta:Amúgy ez mennyire valós, mert mostanában sok hiteltelen infot hoz le a Marca. Két héttel ezelőtt még Perez nyilvánosan kiállt Benitez mellett, plusz a játékosok sem nyilatkoztak kétértelmű mondatokat, szóval nem hiszem, hogy Perez ekkora segget csinálna a szájából. Ráadásul a francia is azt mondta, hogy még nincs kész a nagycsapat irányítására.csababarca írta:Benitez menesztve lesz este, Zidane lesz az új edző.
forrás: marca
Amúgy Zidane-nak ezzel nincs sok vesztenivalója. Ha hasonló lesz az eredmény és a játék senki sem fogja elmarasztalni, mert így vette át a csapatot, ha pedig javulnak akkor a mennybe megy. Nem hiszem, hogy hálátlan feladat lenne. Plusz elvből nem fogják kikezdeni, ezzel csak nyerhet.
Amúgy ez mennyire valós, mert mostanában sok hiteltelen infot hoz le a Marca. Két héttel ezelőtt még Perez nyilvánosan kiállt Benitez mellett, plusz a játékosok sem nyilatkoztak kétértelmű mondatokat, szóval nem hiszem, hogy Perez ekkora segget csinálna a szájából. Ráadásul a francia is azt mondta, hogy még nincs kész a nagycsapat irányítására.csababarca írta:Benitez menesztve lesz este, Zidane lesz az új edző.
juhécsababarca írta:Benitez menesztve lesz este, Zidane lesz az új edző.
Szögletekkel.visca el barca írta:annyit bénázunk mi is meg a reál is, hogy a végén az atleti lesz a bajnok
Az X teljesen igazságos volt.nzxtpo írta:Hát csak elikszelt a Real, nem láttam a meccset, aki igen az írhatna egy rövid összefoglalót, pl. jogos volt-e a tizi, a kiállítás, illetve milyen volt a meccs képe? Igazságos volt az x?
Én egész életére adnék nekiNero. írta:https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater
Adjatok neki egy egy éves ingyen bérletet a Nou Campba![]()
hogy mit dönt el ...én világosan fogalmaztam: AKÁR....., az utolsó bekezdésed pedig, ahogy a mondás tartja..." ez így ebben a formában".... szerintem: nem igaz.recrea írta:Vagy nem vették észre...egyáltalán nem egyszerűbb ez a megoldás, mert mérlegelnie kell, h szándékos volt-e vagy sem. Ha minden kéz tizi, az az egyszerű. Azt meg, h mit dönt el, nem tudhatod, mert változik a játékhelyzet.mess2009 írta:alkalmam volt néhány angol meccset megnézni a szünet alatt, legalább három olyan esetet láttam, ahol kezezés történt, de büntető nem! nem, mert nem minősítette szándékosnak, ilyen egyszerű. ez a felfogás (mert ez felfogás kérdése, hiszen a döntés mindenhol a kezükbenvan)sokkal normálisabb, mert az esetek döntő többségében a kezezések nem döntenek el semmit, míg az érte megítélt büntetők - akár meccseket is.
Ha a gólvonalon kezen bombáznak valakit, h közben még el is fordul, a labda kifelé pattan, a kezezés nem szándékos. Akkor ez sem tizi?
Semmi véleményes nem volt benne, azért a világon mindehol büntetőt ítélnek, ha észreveszik a kezezés tényét.
A védő jól csúszott be, elsőre a lábát találta el a labda, onnan pattant a kezére, nem szándékos kezezés volt, és még csak nem is lett volna meccset eldöntő tévedés, ha nem adja meg a tizenegyest.recrea írta:Az első kamu, a második egyértelmű tizi volt, sőt, szigorúan véve még a második félidei kezezés is az lett volna. Ne essünk már át a ló túloldalára könyörgöm.Kash írta:Megnéztem a Real - Rso meccs összefoglalóját, az említett 2 "tizi" egyike sem volt az, ezt már páran el is mondták, de igazából nem is ez volt bennük az idegesítő, hanem ronáldó szokásos feszítése...Én egy kicsit hülyén érezném magam, de ő tudja.![]()
Bármennyi forintban le merem fogadni, hogy nem lesz ott az aranylabda-díj átadásán, lehet ez a feszítése is csak azért van, hogy ne látszódjon rajta a csalódottság.
Én fogadok Veled, mondj egy összegetSztem ott lesz, az egykori nem megjelenés elsősorban Mou hatásának meg Blatter beszólásának volt köszönhető.
Vagy nem vették észre...egyáltalán nem egyszerűbb ez a megoldás, mert mérlegelnie kell, h szándékos volt-e vagy sem. Ha minden kéz tizi, az az egyszerű. Azt meg, h mit dönt el, nem tudhatod, mert változik a játékhelyzet.mess2009 írta:alkalmam volt néhány angol meccset megnézni a szünet alatt, legalább három olyan esetet láttam, ahol kezezés történt, de büntető nem! nem, mert nem minősítette szándékosnak, ilyen egyszerű. ez a felfogás (mert ez felfogás kérdése, hiszen a döntés mindenhol a kezükbenvan)sokkal normálisabb, mert az esetek döntő többségében a kezezések nem döntenek el semmit, míg az érte megítélt büntetők - akár meccseket is.