Statisztika vitahoz, pont most olvasom 2015 alomcsapatat egy statisztikai elemzes alapjan:
Team of 2015: Neuer - Alves T.Silva Chiellini Monreal - Ozil Gundogan DeBruyne Cazorla Hazard - Messi #fcblive (statistical analysis) [cies]
Hadd ne velemenyezzem..

Jo jatekosok, de nalam fele ha bekerulne.
En is szeretem a statisztikat, hasznos tud lenni sokszor, de feluletes infonak jo csak. Passzpontossagnal is tok jo, csak sehol nincs benne, hogy az ellenfel harmadaban milyen pontosak pl. Statisztikailag semmi kulonbseg akozott, hogy hatul passzolok 19-et, es a 20. labdat elorevagom rossz helyre, vagy hogy rovid passzokkal felhozom, es a 20. passzt, a kiugratast epphogy lesen kapja a csatar.
Azokkal meg nem ertek egyet, akik szerint ket Pl kozepcsapat csorteje elvezetesebb. Nekem a tempotol nem lesz jo a meccs, es amig csak 3-4 passzt kepesek egymas utan kivitelezni elore, addig nekem az nem elvezheto, mert csak elkezd idegesiteni egy ido utan. Az altalam sokat emlegetett Gijon-Granada meccset pl millioszor jobban elveztem, mint szinte barmelyik Pl szuperrangadot eddig iden.