brownieheaven írta:Origo szerint bekerült a játékvezető jelentésébe is a meccs utáni folyosós szájkarate meg dulakodás, sőt goal.com-on már szavazni is lehet, hány meccsre tiltsák el Luist.
Remélem nem fújják fel túlzottan.
Nekem meg már színültig tele a *-m azzal, hogy egy szájalás miatt tiltanak el valakit, nem azért mert alpári genyó módon megpróbálja valakinek eltörni a lábát, vagy pofozkodik, vagy úgy játszik, mint egy igazi mocsadék, akit a sikátorban kellene vascsővel agyonverni. Unom, amikor minket vesznek elő mindenért. Gondoljuk már végig, hogy mi a súlyosabb? Egy "Na, gyere ide akkor!", vagy az hogy belerúgok valakibe egyet vagy fejelgetem a pályán, mert attól acéllá keményednek a golyóim, mivel én ekkora fiú vagyok? Ilyenektől megy fel az agyvizem 100 fokra... A tegnapi gyönyörűségért én ki is zárnám ezeket a taknyokat.
A visszavágóra is biztosan küldenek valami töketlen gyíkot bírónak, azt nézhetünk, amikor annyi sérültünk lesz, mint az Arsenalnak. Ha jövőhéten is ugyanígy fog folyni a teljes meccs, 30 perc után le kellene fújni a francba, de úgysem fogják.
P.Kluivert9 írta:Na a harapóst azt hiszem pár meccsre elvesztettük...gratula neki...
Igenis álljon ki magáért és a csapatáért. Jól néznénk ki, ha ilyen papírkutyáktól, mint az Espanyol kapusa, és a teljes hokinudli keretüktől összetojná magát. Kár, hogy nem az AtMa-val nyomták tegnap, azok adtak volna a pofájukra, hogy megemlegetik.