Bob_Marley írta:Isco-t hagyjuk, engem legutóbb totál kiakasztott az ukránok ellen ezért lehet még inkább negatívan vagyok vele elfogult, de én tőle meg azon kívül, hogy rátekeredik a labdára mást nem látok.
Ezt mondom, idén nincs formában, az utolsó passzokat rendre rontotta ukránok ellen is. Ennél azért játszott már sokszor lényegesen jobban is, csak sosem hosszabb ideig. Pedig olyankor elég jó tud lenni - bár a stílusából adódóan szerintem akkor se kedvelnéd.
Bob_Marley írta:Ez az elit meg olyan dolog, hogy egy csapatba Khedirák is kellenek és főleg hogy ő nem fog éppen hisztizni meg mutogatni ha éppen nem kap labdát, hanem csinálja tovább és megszerzi magának.
Modric, Kroos, Gündogan, Verratti, Motta, Matuidi, Koke, Schweinie, Yaya. Most így full hasra ütés szerűen, nagyjából hasonló poszton játszók, akiket én "szintnek" tartok, mégis illik rájuk a leírásod - sőt, nálam ők javarészt elitek (néhányan csak voltak). Egyszerűen Khedirától én még nem láttam olyan teljesítményt klubszinten, ami alapján kedvelném. De majd EB-n megnézem még jobban magamnak - bár szerintem Gündi fog helyette játszani.
Nero. írta:Akkor én meg mondhatnám, hogy nem véletlenül volt alapember Mourinhonál, vagy Löwnél még akkor is amikor a Madridba már nem fért be mert a nagynevű sztárokat kellett játszatni.
Persze, ebbe is van valami, bár José meg az ő módszerei.. Modricot se akarta játszatni elég sokáig, pedig talán a legjobb ma a poszton. Na de mindegy, nekem nem kell a Madridisták véleménye ahhoz, hogy ne lássam jól játszani klubszinten évekig. Engem még nem nyűgözött le egyszer se, Pogbáért ott sokan oda meg vissza vannak, mégse kedvelem őt se. Ezzel csak arra célzok, hogy magamtól sikerült ezt a véleményt alkotni, nem kellett külső befolyás hozzá..