Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Kovbal88 írta:Azért a bundesligában előfordul, hogy elkapják egymást. Nehezen, de tovább fognak jutni.MessiNeymarSuarez írta:Mi van ezzel a Wolfsburggal mostanság?
Nagyon lejtmeneten vannak, nemrég pedig épp a MU-t győzték le. Gondolom megviselte őket azért De Bruyne hiánya.
Szerintetek tovább fog így jutni a Gent ellen a Bl-ben?
Viszont a Bayern nem biztos, hogy továbbmegy a Juventus ellen. Okosan játszva elkaphatják őket a zebrák.
Azért a bundesligában előfordul, hogy elkapják egymást. Nehezen, de tovább fognak jutni.MessiNeymarSuarez írta:Mi van ezzel a Wolfsburggal mostanság?
Nagyon lejtmeneten vannak, nemrég pedig épp a MU-t győzték le. Gondolom megviselte őket azért De Bruyne hiánya.
Szerintetek tovább fog így jutni a Gent ellen a Bl-ben?

Ezt kétlem, pont nemrég nyilatkozta, hogy lehet nem megy onnan el soha. Ez nyilván nem készpénz, de várható volt Pep távozása, emiatt nem hinném, hogy teljesen megváltozna a véleménye.roby122 írta:Thiago-ra leszek kíváncsi, hogy követi ismét Peppet?!
Van aki igen, van aki nem..zalazs88 írta:Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek a bayern szurkolók meg voltak elégedve pep munkájával? Mert én amennyit látok, hallok az elég vegyes.
Köszi a választ
nem, utalják mint állat. nem tetszik nekik a spanyol foci, meg az, hogy meccsenként 5 gólokat rúgtak mindenkinek. idióta egy népség.zalazs88 írta:Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek a bayern szurkolók meg voltak elégedve pep munkájával? Mert én amennyit látok, hallok az elég vegyes.
Köszi a választ

Lesz még ebből " Benitez a Bayernbe tart" cikk isBob_Marley írta:Edzőkeringő on.Ancelotti-Guardiola-Mourinho hol köt ki? Az is lehet Mourinho vissza Madrid-Pep Chelsea-Ancelotti Bayern. Szépen leosztják a lapokat.

És év végén fogja váltani Pepet, vagy most télen? (Utóbbira nem sok esélyt látok, de gondoltam megkérdezem.soadroli írta:Ancelotti váltja Guardiolat, elvileg jövőhéten jelentik be.

zola8787 írta:https://www.youtube.com/watch?v=o4RlVe2xp6g
Dárdai féle Hertha szurkolás. Az ilyenek miatt mindig a német szurkolók lesznek az elsők.