Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Samper
Director del Fútbol

2016.01.06. 07:38:17

Akárhová megy, imádkozhat, hogy ne kerüljön a rivális csapathoz Mourinho. Neki a békés munkakörülmények kedveznek, nem a túlfeszített rivalizálás és a mindent jobban tudó szurkolók.
zola8787
Director del Fútbol

2016.01.05. 17:56:38

nzxtpo írta:
PCsabi írta:Sky Sports News Germany have confirmed that Pep Guardiola will 100% join Manchester City next season.
-ha eredményes lesz, akkor meggyőzi a károgókat
Én vagyok a legnagyobb károgó, továbbra is várom, hogy meggyőzzön. A City-vel megteheti (mindig is mondtam, hogy egy középszerű csapatot emeljen magasba, akkor elismerem, hogy tévedtem és jó edző, a City jó lesz :mrgreen: )
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.05. 17:39:01

PCsabi írta:Sky Sports News Germany have confirmed that Pep Guardiola will 100% join Manchester City next season.
Cityvel jól jár több szempontból is(, feltéve ha tényleg odamegy):
-végtelenül mély pénztárca
-nincs igazi stílusa a csapatnak, ő adhat nekik
-nem szólnak bele a munkájába
-nem akkorák az elvárások, mint a Bayern-nél, még ha a hosszútávú cél a BL győzelem is
-ha eredményes lesz, akkor meggyőzi a károgókat
-van egy jó alap mag, akik képesek játszani, az első és harmadik pontból kiindulva viszont kénye kedve szerint alakíthatja tovább a keretet
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
PCsabi
aka Game90

2016.01.05. 17:00:20

Sky Sports News Germany have confirmed that Pep Guardiola will 100% join Manchester City next season.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2015.12.20. 22:24:04

A PSG-hez menni kb. ugyanaz lenne, mint a Bayern. Otthon szanaszét nyerné magát, viszont csak akkor kapna totális elismerést, ha a BL-ben is sikerülne dobbantani - azt meg tudjuk, hogy ott azért nem olyan egyszerű.
Stílus szerint tényleg a City lenne a legjobb megoldás, és szerintem ott is fog kikötni. Ő lehet az, aki képes lehet a Cityt új szintre emelni, és nem csak a bajnokság lehet meg, hanem végre a BL-ben is tényezők lennének.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2015.12.20. 22:03:37

Ugye 4 esélyes a dolog Pepnél:
Mehet a Psg-hez, de én ennek nem örülnék. Egyrészt azzal a kerettel a francia bajnokság gyerekjáték, és nemzetközi szinten pedig a nagy áttörés hiányzik nekik, ami lutri, hiszen ott egy kis kihagyás kiesést jelenthet, akármilyen jó is a csapata.
Mehet a Cityhez, ahol egyfajta állandóságot hozhatna,és talán nemzetközi szinten is nagy sikereket érhetne el. A keret adott, pénz van, és jelenleg az angol bajnokság legnagyobb konkurensei gyengélkednek. Szóval ez a Psg nél nagyobb kihívás, de itt is csak finomhangolni kell, mert nem rossz a keret, és az elmult évek eredményei sem vészesek, csak ugye itt is a nemzetközi szereplés a hiba, de itt is uaz a helyzet, mint a Psg-nél.
Mou kitúrásával szabad az út a Chelseahez is. Itt azért lenne munka, bár a keret nem rossz, de sok az idòs játékos. Ide sok igazolás kellene. Érdekes lenne, ha Mou örökébe lépne...de ez sem lenne az igazi.
Végül az MU. Na itt lenne a legtöbb munka, a legnagyobb kihívás. Van Gaal igazából hiába költött rengeteget, dobott ki jobbnál jobb játékosokat, valami nem működik. Szerintem ezt látják fennt is, és biztos vagyok benne, hogy lépni fognak és kiteszik a hollandot. Pláne, hogy Mou és Pep is szabad most, ugyhogy válogathatnak is. Szóval szerintem ez lenne a neki való feladat, mivel az MU egy tradicionlálisan nagy klub, ahol Alex távozása után olyan űr maradt, amit nem tudtak betölteni eddig. Ez egy rettentő nagy, de annàl szebb feladat lenne neki. Aki kétkedett a munkájában, mert mindig beton ketettel volt sikeres, az tuti csendbe maradna, ha felemelné újra a csúcsra a MU-t. Én ennek örülnék leginkább, és nagyon drukkolnék neki
Chino
Llegenda del Barça

2015.12.20. 20:51:10

Azt írják Angliában, hogy a Cityhez megy, bár nem tudom mennyire lehet hinni ennek, mert hozzáteszik, hogy vinni akarja Suarezt 140 milláért. :roll:
Forca Barca!!!!
noname
Llegenda del Barça

2015.12.20. 20:21:59

Legjobban annak örülnék ha az MU-hoz kerülne. Amúgy a játékoskeret/stílus alapján legjobban a City/PSG passzolna neki.
Az MU-nak kéne egy stílusedző, mert jelenleg össze-vissza váltogatnak a stílustalan edzők között és látjuk mi az eredménye. Már Rooney se tudja mit kezdjen magával. A gond az h az MU jelenlegi kerete nem alkalmas Pep játékára. A védelem még oké, ahogy pár támadó se vészes, de kéne vigyen magával minimum 2 középpályást.
Kíváncsi leszek hova kerül. Szerintem ha egy kész kerettel rendelkező csapathoz kerül, nem lesz sikeres. A Bayernnél is kész a keret, de a BL-ben (eddig) nem tényezők. Igazán kiugró sikere egy olyan csapatnál lesz, ahol építkezni is kell. PL az MU-nál elhozná a stabilitást, 1-2 év alatt összejönne egy ütőképes keret is, mellé stabil BL részvétel. 3-4 év múlva megint tényező lenne az MU a világ focijában.
A Fifa egy szégyen
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.20. 19:18:09

Chelsea nem való neki. Ott még mindig Mourinho hatása alatt lesznek, évekig...véletlen passzolnak kettőt egymáshoz, és egyik se ívelés, akkor már kikezdenék.

Menjen a Cityhez, pénz van, alapanyag megvan, buta angol csapatokat simán zsebre vághatja. Hátha tud a alkotni velük bl-ben is...Pellegrininél lényegesen jobb és felkészültebb edző, én sokszor láttam azt, hogy korlátoltak a képességei a csapathoz képest.

Vagy MU...bár ott szerintem LVG nem éli meg a szezon végét, közben meg nem biztos hogy oda menne.

Mindenesetre Pep-Mou városi csatái kemények lennének, és simán alakulhat így.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2015.12.20. 19:07:05

Szerintem tuti, City lesz ebből. Kíváncsi leszek, mit hoz ki belőlük. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.20. 18:38:39

Szerintem a Chelsea a spanyolok miatt érdekes lehet neki, de Fabregast azonnali hatállyal kikell rúgni. :D
City Txiki miatt, Arsenalt én kizárom, mert most jól is megy nekik és az állandóság mellett tették le a voksukat, nincs ok a váltásra.
Kép
Kép
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.12.20. 18:32:02

Bob_Marley írta:Erre nagyon kíváncsi vagyok, Ancelotti szerintem az egyik legtúlértékeltebb edző,. Vele nem lesznek korán megnyert bajnokságok.....

Jövőre a Dortmund odaérhet,l komolyan mondom.

Guardiola meg szerintem tuti Anglia és ott Arsenalon kívül bármelyik "nagycsapat" benne lehet a pakliban.
Nem zárnám ki az Arsenalt, sőt. Pep mennél tovább titkolni szeretné, hogy hová megy. Ezzel nem lesz sikere, mert ha a MU-nál váltás lesz, az kiesik. Ha Mourinho megy Manchesterbe, a City is kiesik.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.20. 14:00:28

Erre nagyon kíváncsi vagyok, Ancelotti szerintem az egyik legtúlértékeltebb edző,. Vele nem lesznek korán megnyert bajnokságok.....

Jövőre a Dortmund odaérhet,l komolyan mondom.

Guardiola meg szerintem tuti Anglia és ott Arsenalon kívül bármelyik "nagycsapat" benne lehet a pakliban.
Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2015.12.20. 12:20:35

Hivatalos: Pep a szezon végén távozik a Bayerntől, helyét Ancelotti veszi át!

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... os-2456699" target="_blank
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
recrea
Llegenda del Barça

2015.12.18. 21:50:41

roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ir-2456175

Úgy néz ki akkor eldőlt.
Guardiola :arrow: City
Ancelotti :arrow: Bayern
Messi :arrow: City :D

Bayern-nek meg könnyen leeshet idén a BL, kb. mellettünk az első számú esélyesei.
Samper
Director del Fútbol

2015.12.18. 21:29:01

roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ir-2456175

Úgy néz ki akkor eldőlt.
Most inkább az Arsenalt tippelik - egy év pihenővel. Ez szerintem nem életszerű. Egy ilyen szerződésért az Arsenalnak túl sokat kéne fizetnie és ráadásul Wenger beteg kacsává válna. Úgyhogy vagy most, vagy egyáltalán nem. Akkor marad a City.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.17. 14:25:23

Res írta: Szerintem ha 2013-ban nem nyer meg mindent a Bayern egészen másként ítélné meg mindenki Pep teljesítményét, ami szerintem egészen elképesztő és sok hasonló kaliberű edző kiegyezne vele... =D>
Ez egyértelmű. Ott kicsit el lettek kapatva a BM fanok, azt hitték, hogy onnantól a BL alanyi jogon jár...pedig az volt a kivételes,hogy akkor megnyerték, nem az,hogy utána nem, meg előtte sem 12 (?) évig.
Szóval kicsit viccesen gondolkoznak ott, de hát ez van.

Pepnek jó lesz a City, jó az alapanyag, plusz alakíthat is bőven rajta, pénz nem akadály.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Res
Jugador d'estrella

2015.12.17. 14:16:08

Vakmacska írta:Pep a Bayernnél nem tudott csodát tenni.
A bajnokságok meg a kupák nem voltak nehezek. De a BL csak nem jött össze neki.
Eddig két év két bajnokság, egy német kupa és egy német szuperkupa. + Kétszer a BL legjobb négy között asszem. S akkor az idei szezonról még nem is beszéltünk, ki tudja mi lesz a vége... A bajnokság nagyon valószínű, de a BL győzelem is reális lehet.

Nem hiszem, hogy reális elvárás ennél többet elvárni egy edzőtől. Pláne, hogy a Bayern egész története során "mindössze" 5x hódította el a BL- serleget (illetve előzményeit). Ilyen erős mezőnyben ha 10 éven belül összejön nekik még egyszer az is nagy szó lesz.

Azon is lehetne vitatkozni, hogy a jelenleg mélyponton lévő angol bajnokság "nehezebb", vagy a német... de minek??

Szerintem ha 2013-ban nem nyer meg mindent a Bayern egészen másként ítélné meg mindenki Pep teljesítményét, ami szerintem egészen elképesztő és sok hasonló kaliberű edző kiegyezne vele... =D>
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.12.17. 13:01:43

hát, talán a City most így tényleg erős csapat lesz.
Pep a Bayernnél nem tudott csodát tenni.
A bajnokságok meg a kupák nem voltak nehezek. De a BL csak nem jött össze neki.
roby122
Entrenador del Barça

2015.12.17. 11:09:53

http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ir-2456175" target="_blank

Úgy néz ki akkor eldőlt.
Chino
Llegenda del Barça

2015.12.16. 22:26:45

TripleH írta: De mint említettem én legszívesebben a PSG-nél látnám, mert a 4 opció közül ott van meg az a játékos állomány amin nagyon kis finomhangolással óriási eredményt érhetne el.
Lehetne új twitter trend a #PepForParis. :D

És megkapná a nyakába Ibra-t meg CR-t. :lol: :lol: :lol: :lol:
Forca Barca!!!!
TripleH
Entrenador del Barça

2015.12.16. 19:57:14

palesz77 írta: Ezzel igy belegondolva tok egyetertek, nagyon passzolna oda. Ennek ellenere szerintem is Manchesterben fog kikotni, kerdes csak az, hogy melyik felen..
Hát ugye a 2 oldala az érmének, MU egy nagy klub nagy szurkolótáborral, filozófiával, saját identitással ám viszonylag közepes játékosokkal.

City egy 2000 után erőre kapott és a legnagyobbak közé emelt klub sokszár elköltött Euromillióval, ahol jelenleg a MUénál egy jóval erősebb keret van saját identitás nélkül, tehát megteremthetné nekik.

Ott a 3 pedzegetett opció a Chelsea, ahol ugyan játékosállomány ugyanúgy megvan mint a City-ben és a csapat alkalmas a labdatartó játékra, de kikéne őket rángatnia a gödörből és nyáron kiszanálni a játékfelfogására alkalmatlan elemeket, mint pl Costa.

Igazából úgy gondolom, hogy mind a 3 klubnál annyi pénz állna rendelkezésére amennyit akarna kb, bevételek miatt a MUnál fenyegetné legkevésbé az FFP, de ott meg szó szerint a csapat 90%-t le kéne cserélnie.

De mint említettem én legszívesebben a PSG-nél látnám, mert a 4 opció közül ott van meg az a játékos állomány amin nagyon kis finomhangolással óriási eredményt érhetne el.
Lehetne új twitter trend a #PepForParis. :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.12.16. 19:49:15

TripleH írta:Én mondok egy ereknekséget az eddigiekhez képest, mégpedig a PSG-t. azzal a játékosálománnyal tudná a legjobban játszatni a taktikáját.
Ezzel igy belegondolva tok egyetertek, nagyon passzolna oda. Ennek ellenere szerintem is Manchesterben fog kikotni, kerdes csak az, hogy melyik felen..
TripleH
Entrenador del Barça

2015.12.16. 19:41:38

Én mondok egy ereknekséget az eddigiekhez képest, mégpedig a PSG-t. azzal a játékosálománnyal tudná a legjobban játszatni a taktikáját.
MR. TROMORT777

2015.12.16. 19:18:35

Ha Angliába megy akkor én csakis a City kispadján tudom elképzelni, méghozzá Txiki Begiristain személye miatt. Jó kapcsolatban álnak. Chelsea-be már csak a csapat filozófiája miatt sem menne szerintem.
Válasz küldése