Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én vagyok a legnagyobb károgó, továbbra is várom, hogy meggyőzzön. A City-vel megteheti (mindig is mondtam, hogy egy középszerű csapatot emeljen magasba, akkor elismerem, hogy tévedtem és jó edző, a City jó lesznzxtpo írta:-ha eredményes lesz, akkor meggyőzi a károgókatPCsabi írta:Sky Sports News Germany have confirmed that Pep Guardiola will 100% join Manchester City next season.
Cityvel jól jár több szempontból is(, feltéve ha tényleg odamegy):PCsabi írta:Sky Sports News Germany have confirmed that Pep Guardiola will 100% join Manchester City next season.
Nem zárnám ki az Arsenalt, sőt. Pep mennél tovább titkolni szeretné, hogy hová megy. Ezzel nem lesz sikere, mert ha a MU-nál váltás lesz, az kiesik. Ha Mourinho megy Manchesterbe, a City is kiesik.Bob_Marley írta:Erre nagyon kíváncsi vagyok, Ancelotti szerintem az egyik legtúlértékeltebb edző,. Vele nem lesznek korán megnyert bajnokságok.....
Jövőre a Dortmund odaérhet,l komolyan mondom.
Guardiola meg szerintem tuti Anglia és ott Arsenalon kívül bármelyik "nagycsapat" benne lehet a pakliban.
Messiroby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ir-2456175
Úgy néz ki akkor eldőlt.
GuardiolaCity
AncelottiBayern
Most inkább az Arsenalt tippelik - egy év pihenővel. Ez szerintem nem életszerű. Egy ilyen szerződésért az Arsenalnak túl sokat kéne fizetnie és ráadásul Wenger beteg kacsává válna. Úgyhogy vagy most, vagy egyáltalán nem. Akkor marad a City.roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ir-2456175
Úgy néz ki akkor eldőlt.
GuardiolaCity
AncelottiBayern
Ez egyértelmű. Ott kicsit el lettek kapatva a BM fanok, azt hitték, hogy onnantól a BL alanyi jogon jár...pedig az volt a kivételes,hogy akkor megnyerték, nem az,hogy utána nem, meg előtte sem 12 (?) évig.Res írta: Szerintem ha 2013-ban nem nyer meg mindent a Bayern egészen másként ítélné meg mindenki Pep teljesítményét, ami szerintem egészen elképesztő és sok hasonló kaliberű edző kiegyezne vele...
Eddig két év két bajnokság, egy német kupa és egy német szuperkupa. + Kétszer a BL legjobb négy között asszem. S akkor az idei szezonról még nem is beszéltünk, ki tudja mi lesz a vége... A bajnokság nagyon valószínű, de a BL győzelem is reális lehet.Vakmacska írta:Pep a Bayernnél nem tudott csodát tenni.
A bajnokságok meg a kupák nem voltak nehezek. De a BL csak nem jött össze neki.
TripleH írta: De mint említettem én legszívesebben a PSG-nél látnám, mert a 4 opció közül ott van meg az a játékos állomány amin nagyon kis finomhangolással óriási eredményt érhetne el.
Lehetne új twitter trend a #PepForParis.
Hát ugye a 2 oldala az érmének, MU egy nagy klub nagy szurkolótáborral, filozófiával, saját identitással ám viszonylag közepes játékosokkal.palesz77 írta: Ezzel igy belegondolva tok egyetertek, nagyon passzolna oda. Ennek ellenere szerintem is Manchesterben fog kikotni, kerdes csak az, hogy melyik felen..
Ezzel igy belegondolva tok egyetertek, nagyon passzolna oda. Ennek ellenere szerintem is Manchesterben fog kikotni, kerdes csak az, hogy melyik felen..TripleH írta:Én mondok egy ereknekséget az eddigiekhez képest, mégpedig a PSG-t. azzal a játékosálománnyal tudná a legjobban játszatni a taktikáját.