Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért nem is válaszoltam rá.visca el barca írta:és ennek mi köze a barca igazolásokhoz?mondtam már , kell egy Bob vs rest of the world és ott lehetne csapatni
Ebbe a rendszerbe könnyen lehet integrálni, mert passzai megvannak. A megtanítani focizni arra utalt, hogy azokat az automatizmusokat amiket játszunk eltud sajátítani, mert többek között a válogatott is hasonlóan játszik. Xavit meg nem érdemes idekeverni, mert az egy másik kor követelményeinek játékosa.Engem is meg lehet tanítani focizni, csak én nem kerülök 80 millióba. Szerintem ha ennyit kiadunk egy játékosra, az legyen egy technikailag képzett "komplett" játékos, akit már "csak" a mi játékrendszerünkbe kell integrálni.
A fizikai adottságai pedig valóban megvannak...kérdés hogy mennyire van rá szükség... a Liga nem egy PL ahol le kell ütközni mindenkit... Xavi sem a fizikuma miatt lett legenda.
Engem is meg lehet tanítani focizni, csak én nem kerülök 80 millióba. Szerintem ha ennyit kiadunk egy játékosra, az legyen egy technikailag képzett "komplett" játékos, akit már "csak" a mi játékrendszerünkbe kell integrálni.Bob_Marley írta:@palesz77
Egész egyszerűen Pogbaban legjobban azt szeretem, hogy olyan fizikai tulajdonságai vannak, amik páratlanak és esze is megvan innentől az hogy most jobban vagy rosszabbul passzol az lényegtelen, mert meglehet tanítani focizni...
Direkt írtam is, hogy a zseniálisabb megoldásaira jut egy rossz.. Nem azt mondtam, hogy minden második megoldása szörnyű, csak amikor próbálkozik valami komolyabbal, akkor abba sokszor hiba csúszik. Rakitic is 88%-al passzol, aztán közelébe nincs mostanság Ininek vagy Businak, ha kulcspasszról van szó. Szóval jó dolog itt a statisztika, de én ebben inkább hagyatkozok a szememre, mert az idei összes meccsét lepörgettem már.Bob_Marley írta:@palesz77
86%-kal passzol az azért nem rossz.
...
Egész egyszerűen Pogbaban legjobban azt szeretem, hogy olyan fizikai tulajdonságai vannak, amik páratlanak és esze is megvan innentől az hogy most jobban vagy rosszabbul passzol az lényegtelen, mert meglehet tanítani focizni (és 86% az átlag feletti).
Szezon elején nem sűrűn nézhetted akkor..Bob_Marley írta:Ő lehet pont Isco ellentettje, mert én mikor látom játszani Pogba jó.
Csak nehogy 5 év múlva Robi meg Gumbau versenyezzen az aranylabdáértpalesz77 írta:Na neki mondjuk tényleg elég sok idő kéne, hogy megüsse a szintet..Bob_Marley írta: Szerintem kellenek is még a fiataloknak az idő, Samper, Gumbau, Halilovic stb embereknek.
Én kifejezetten örülnék neki, balosra ő lenne a lehető legjobb megoldás Neymar mögé.palesz77 írta:Patoról írnak ma is a Mundonál,
Jaja neki kell idő, mondjuk egy Stoke Cityben egy egy 5-6 éves szerződéssel, visszavásárlási opció nélkül, egyszerűen kiráz a hideg ettől a gyerektől.palesz77 írta:Na neki mondjuk tényleg elég sok idő kéne, hogy megüsse a szintet..
Ezt amúgy komolyan nem értem, hogy Pogbát te hogy kedvelheted ennyire. Félreértés elkerülése végett, nálam is már pozitív irányba billent a mérleg a megítélésében - lenne róla videóm is már, ha a gépem hajlandó lenne összevágni a klipeketBob_Marley írta: Én viszont Pogba-ról sem mondtam még le
Na neki mondjuk tényleg elég sok idő kéne, hogy megüsse a szintet..Bob_Marley írta: Szerintem kellenek is még a fiataloknak az idő, Samper, Gumbau, Halilovic stb embereknek.
Szerintem ha Samperrel számolunk(márpedig sok lehetőség van benne), akkor felesleges, hiába nagyon jó játékos Verratti.Messias2 írta:PSG midfielder Marco Verratti (23) thinks he could join Barcelona in case PSG signs Juvnetus player Pogba. Doesn't want to move to EPL. [md]
Palesznak speciálba.![]()
Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már őt se igazolnám le feltétlen nyáron. Ez a kp nagyon telített, nem hiszem, h szükségünk lenne az olaszra.
Főleg akkor nem, ha Ini ilyen formában tudja tolni még pár évig, SR hosszabb távon megragad a kp-n, Rafinha ott folytatja majd, ahol abbahagyta, Arda beválik, esetleg Samperrel többet számol Lucho.
Persze ha még mindezek együttesen is teljesülne, akkor se dőlnék a kardomba, ha leigazolnánk.
Én csak ebben az esetben nem hoznám, amúgy kéne még ilyen stílusú játékos a keretbe Busin kívül. Ha nem Samper, akkor nálam egyértelműen az olasz. Mielőtt valaki belekötne, nyilván Verratti szintekkel jobb Serginél jelenleg, de a mi kutyánk kölykének kell előbb lehetőséget adni..Messias2 írta:PSG midfielder Marco Verratti (23) thinks he could join Barcelona in case PSG signs Juvnetus player Pogba. Doesn't want to move to EPL. [md]
Palesznak speciálba.![]()
Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már őt se igazolnám le feltétlen nyáron.
...
esetleg Samperrel többet számol Lucho.
Pont ez jutott eszembe tegnap. Suarez cseréjének jó lenne. Kisebb csapatok ellen rúghat gólokat, a nagyobbak ellen meg jön Suarez. Időhúzó cserének is kiváló lenne, hiszen ha pályára lép, garantáltan 4-5 percet ellop színészkedéssel, nyavalygással.recrea írta:Jöhetne CR, ha pihentetni kell valakit a hármas közül....
Lavezzinek nagy előnye a nemzetközi tapasztalat mellett, hogy képes mindegyik oldalon játszani. Munir meg legutóbb is bizonyította, hogy a baloson meghal a játéka.. Nyilván ha Ardáék jönnek, akkor ez megoldódhatna, de Lucho nem hinném, hogy velük szeretné letudni Neymar helyettesítését. Bár arra ott lehetne Sandro, szerintem ma meg is nézhetjük, hogy mit alkot azon a poszton a Messi-Suárez duóval.Chino írta:Csak éppen akik eddig fel lettek hozva mint lehetséges alternatívák, azok közül egy sem lenne jobb opció mint például Munir. Pato volt az egyetlen, bár azt hiszem, hogy róla nem is kölcsönként írtak.
Hát, nálunk szerintem Nolito jobb lenne..Samper írta:Nolitonál jobb.
Nolitonál jobb.recrea írta:Jöhetne CR, ha pihentetni kell valakit a hármas közül....
Ők négyen valóban mehetnek, de Douglas helyett már itt van Vidal, Adriano helyett mehet a baloson Mathieu és Grimaldo (vagy Vermaelen), szélsőhátvédet igazolni most teljesen felesleges lenne. Előre kell egy csere, aki pótolja Sandrót és Munirt, a hírek alapján pedig ez akkor okosan, kölcsönvétellel lesz megoldva, ami szerintem jó is.noname írta:Nagyjából abból indult a dolog h most van 3-4 játékosunk, akit tényleg el kell küldeni, mert már nem jók vagy nem válnak be: Adriano, Douglas(ő még él?), Munir, Sandro, szóba jött még Bartra, aki továbbra se bizonyít eleget és akkor ezen felbuzdulva, előjöttek azok is, akik el akarják küldeni Mathieu mert csúnya feje van és Mascheranot mert...fogalmam sincs hirtelen h miért.