Jött Casemiora, szóval ő pótlás, ráadásul annyit ér, mint a másik 3 együtt - a Realban értve, Illarra sem ügyetlen, de Khedira a Juvében kifejezetten jó, lehet csak a Realban volt szörnyű. Plusz amúgy szerintem Casemiro már most többet játszott kb, mint a nyáron eladott trió tavaly egész szezonban.. És mondom, a brazil ma is a pályán volt, ugyanúgy átjáróház volt a középpálya, nem azért védekeznek rosszul, emrt Kroos és Modric az, akinek ezt meg kéne oldania. Bob linkelt még egy szuper kis elemzést a Clasicoról, amiben Carragher magyarázta a Real hibáit, na ott van a bajuk. Hogy ezen a kettősön kívül senki más nem zár vissza rendesen.. Játszhatna itt 3 Makelele a középpályán, akkor se védekeznének jól, mert manapság már nem fér bele, hogy a támadók kivánják magukat a hátrafele játékból.zsoltfree írta:Nyáron eladtak 3 vkp-t is. Persze nekik nem ment a játék, de pótolták valakivel? Nem.
Barça vs. Real - El Clásico
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ejj, most fáj csak igazán az a két döntetlen... Gyakorlatilag lenne 10 pont előnyünk, úgy hogy az összes nehéz idegenbeli pályát letudtuk. Namindegy ez az 5(6) se olyan rossz.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Capitá del Barça
Klasszikus vkp-juk csak ő van, ami azért egy ilyen kaliberű csapatnál hát enyhén szólva kevés. Modric és Kroos is inkább támadó, persze védekezni is tudnak, de nem ebben a legjobbak. Nyáron eladtak 3 vkp-t is. Persze nekik nem ment a játék, de pótolták valakivel? Nem. Ugyan azt csinálják, mint Makelele eladása után. A kis csapatok ellen, ahol elég csak támadni, ott be is vált, de ahol már több kell, ott durván felsültek eddig. Nem tudom mi kellene ahhoz, hogy ott megint egy igazi csapat legyen, de elnöki szinten kellene kezdeni szerintem. Most nyáron biztosan lesz pár igazolás (aki 2 egyeneset rúg a labdába az EB-n, azt majd megveszik 3szoros áron), de káosz ami ott folyik.palesz77 írta:Ma jatszott a vkp-juk, nem is igen ment a gyors labdakihozatal, a vegere mar Ramos volt az iranyitojuk.. Nem lenne azzal a Kroos-Modric duoval semmi baj vedekezesben, ha az egesz csapat beszallna a bugiba, de amig a tamadok ilyen statikusak, erre nincs sok eselyuk.zsoltfree írta:Durva, hogy a Madrid nem vert meg még egy éppékézláb csapatot sem ebben a szezonban, bár én ezt tippeltem év elején 0 azaz nulla darab védekező középpályással.
De itt tenyleg nagyobb bajok vannak egy vkp-nal, amin nyilvan lehet javitani meg, de Benitez alol szep lassan kicsuszik a talaj szerintem, es elveszti az oltozot. Most is Kroos erdekes nyilatkozata utan 90 perc jegeles, es inkabb vallalta a vereseg kockazatat.. Valami nagyon nincs ott rendben oltozon belul.
Egyébként, respect a Marcelo megmozdulásáért, amikor monda a fekete srácnak, hogy feküdjön le, ha rosszul van.
1. Nem a Madriddal kell foglalkozni, hanem magunkkal.MessiNeymarSuarez írta:Elbénázzuk a 4 pontos előnyünket egy amatőr hibán, oszt' erre 5 pontos előnyünk lesz a Reallal szemben...Najo.....![]()
![]()
Ami igazából 6 pont, mert pontegyenlőség esetén egymás elleni számít, és egy 0-4-et nem biztos hogy überelnek![]()
3 tanulság:
1.Remélem nálunk a fejekben nem az lesz hogy "nem baj ha elbénázzuk amatőr hibákkal, úgyis botlik majd valamikor a Real Madrid"
2. Nagyon kemény lesz számunkra is a Villarreal otthonában, nagyon harciasan küzdöttek, kisebb szerencsével nagyobb is lehetett volna a végeredmény.
3. Nem szabad többet ilyen amatőr hibákkal pontokat veszíteni, mint amiket tegnap csináltunk, mert már akár 9 pontos előnyünk is lehetne ha a 2 utolsó meccset nem bénázzuk el.
2. Benitez se fogja kitölteni a szerződését.
3. Nagyon bízok a téli igazolásokban és Arda játékában. Szóval javulhatunk még!

- palesz77
Ma jatszott a vkp-juk, nem is igen ment a gyors labdakihozatal, a vegere mar Ramos volt az iranyitojuk.. Nem lenne azzal a Kroos-Modric duoval semmi baj vedekezesben, ha az egesz csapat beszallna a bugiba, de amig a tamadok ilyen statikusak, erre nincs sok eselyuk.zsoltfree írta:Durva, hogy a Madrid nem vert meg még egy éppékézláb csapatot sem ebben a szezonban, bár én ezt tippeltem év elején 0 azaz nulla darab védekező középpályással.
De itt tenyleg nagyobb bajok vannak egy vkp-nal, amin nyilvan lehet javitani meg, de Benitez alol szep lassan kicsuszik a talaj szerintem, es elveszti az oltozot. Most is Kroos erdekes nyilatkozata utan 90 perc jegeles, es inkabb vallalta a vereseg kockazatat.. Valami nagyon nincs ott rendben oltozon belul.
-
- Capitá del Barça
Na jó, a maradék popcornal megyek bizonyos fórumokra mozizni:)
Nem vagyok nagyarcú, de ezt pont azért írtam, mert tegnap este akkora össznépi örülés volt, hogy feljönnek 2 pontra, és mekkora bénák vagyunk de ők pedig mostanában hengerelnek stb. Ezt megint benyögték úgy, hogy nem játszották le a meccsüket, erre tessék.
Nem vagyok nagyarcú, de ezt pont azért írtam, mert tegnap este akkora össznépi örülés volt, hogy feljönnek 2 pontra, és mekkora bénák vagyunk de ők pedig mostanában hengerelnek stb. Ezt megint benyögték úgy, hogy nem játszották le a meccsüket, erre tessék.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért ez elég kemény:
Real Madrid: Atletico, Sevilla, Barcelona, Villarreal: 1 pont.
Real Madrid: Atletico, Sevilla, Barcelona, Villarreal: 1 pont.
-
- Capitá del Barça
Nagy tanulság nincs, mert minden meccs más. Emlékezz vissza a Vigo ellen milyen volt. Szerencse sem állt mellettünk, de jobbak is voltak. A Vigonak senki más ellen nem jött ki a lépés ennyire. Az egyetlen tanulság az lehet, hogy koncentrálni kell nagyon. Az Athletico 15 meccsen 22 gólt lőtt, és ugyan úgy kihozta a 11 győzelmet és 2 döntetlent mint mi 36 góllal. Sok meccsen hozták az 1-0-t, ami 90 perc kontrollt jelent. Ebben ők nagyon jók, mi pedig kevésbé. Ettől függetlenül nagyon bizakodó vagyok. Holnap nagy drukkolás van, mert délben sorsolás.
Nem a védekező középpályás hiánya a legfőbb probléma, (mert speciel ma Casemiro játszott), akinek a védekezés az erőssége, hanem a hozzáállás és a Benitez féle taktika.zsoltfree írta: Durva, hogy a Madrid nem vert meg még egy éppékézláb csapatot sem ebben a szezonban, bár én ezt tippeltem év elején 0 azaz nulla darab védekező középpályással.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2015.12.13. 22:34:14-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Elbénázzuk a 4 pontos előnyünket egy amatőr hibán, oszt' erre 5 pontos előnyünk lesz a Reallal szemben...Najo.....
Ami igazából 6 pont, mert pontegyenlőség esetén egymás elleni számít, és egy 0-4-et nem biztos hogy überelnek
3 tanulság:
1.Remélem nálunk a fejekben nem az lesz hogy "nem baj ha elbénázzuk amatőr hibákkal, úgyis botlik majd valamikor a Real Madrid"
2. Nagyon kemény lesz számunkra is a Villarreal otthonában, nagyon harciasan küzdöttek, kisebb szerencsével nagyobb is lehetett volna a végeredmény.
3. Nem szabad többet ilyen amatőr hibákkal pontokat veszíteni, mint amiket tegnap csináltunk, mert már akár 9 pontos előnyünk is lehetne ha a 2 utolsó meccset nem bénázzuk el.

Ami igazából 6 pont, mert pontegyenlőség esetén egymás elleni számít, és egy 0-4-et nem biztos hogy überelnek

3 tanulság:
Bíztam a sárgákban es nem is kellet csalódnom
. Mondjuk ez annyira nem vigasztal sőt inkább csak még mérgesebb vagyok, hogy kihagytunk egy ekkora ziccert.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
-
- Capitá del Barça
Egy klasszikust idézzek:
(azért megvártam a 3-as sípszót:))
Durva, hogy a Madrid nem vert meg még egy éppékézláb csapatot sem ebben a szezonban, bár én ezt tippeltem év elején 0 azaz nulla darab védekező középpályással.

(azért megvártam a 3-as sípszót:))
Durva, hogy a Madrid nem vert meg még egy éppékézláb csapatot sem ebben a szezonban, bár én ezt tippeltem év elején 0 azaz nulla darab védekező középpályással.
Na Arbeloa után Esteban "te vagy a patkány?" Granero is bemondta a tutit a Pique ügy kapcsán.
Komolyan mondom már csak Pintonak és Oleguernek kéne valami frappánsat nyilatkozni, nameg Gravesennek. 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Még a CAS-nál fellebbezhetnek és már mondták is , hogy ezt is megfogják tenni. Ennyi reményünk még maradt.noname írta:Mostmár hivatalos h a Real ki van zárva. Amennyire tudom az összes hivatal visszadobta a fellebbezést. Helyes!
Jöhet megint Bilbao elleni döntő?
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... sa-2455009" target="_blank
Végre kiderült az igazság. Minden ellenségeskedés csak a sajtó agyszüleménye:
https://www.facebook.com/DJJammyUK/vide ... age_bubble
https://www.facebook.com/DJJammyUK/vide ... age_bubble
- Kash
- Entrenador del Barça
Miután a madrid kikapott a Sevillától, és tőlünk is, én az igazat megvallva számítottam egy kissebb hullámvölgyre, mint ami minket folyton elér, ha becsúszik 1-2 nagyobb vagy váratlan vereség, ehhez képest a madrid átment szépen a Getafén és a Malmö-n is, persze nem vártam azt. hogy majd ez a 2 csapat megállítja őket, de egy minimális ellenállásra számítottam, ehhez képest rúgnak nekik nyolcat, ez azért figyelemre méltó kitartásról és lelki erőről tesz tanúbízonyságot, azthittem, hogy a madrid majd kicsit haloványabban fog játszani, elsősorban ronáldótól vártam kicsit visszafogottabb játékot, de végül négyet rúgott nekik, a gólokat nem láttam, de nem hiszem, hogy bármelyik gólja is a "hihetetlen" vagy a "zseniális" kategóriába tartozna, a szabadrúgását láttam, amit a kapus benézett.
Ők természetesen (szurkolók) most boldogok, és azthiszik minden rendben, vagy legalábbis kicsit megnyugodtak a Barcától kapott négyes után, sokan el is "ájultak" ronáldó négy góljától, de ha majd visszanézem őket, szerintem ugyanaz az az érzés fog felülkerekedni rajtam, mint Lewandowski szenzációs 9perc alatt összeszedett 4 vagy 5 góljánál...Melyik gólja árulkodott a zsenialitásról vagy a hihetetlenségről? Arra járt, megtalálta a labdát, és begúrította, némelyik mozdulata a drága Müllert idézte nekem, azzal a kecses testtartással.
Amint jön egy erősebb csapat a reál ugyanúgy beég, leszerepel, aztán jön egy kiscsapat, rúgnak nekik nyolcat, köztük ronáldó ötöt és megint ők a császárok.
Ők természetesen (szurkolók) most boldogok, és azthiszik minden rendben, vagy legalábbis kicsit megnyugodtak a Barcától kapott négyes után, sokan el is "ájultak" ronáldó négy góljától, de ha majd visszanézem őket, szerintem ugyanaz az az érzés fog felülkerekedni rajtam, mint Lewandowski szenzációs 9perc alatt összeszedett 4 vagy 5 góljánál...Melyik gólja árulkodott a zsenialitásról vagy a hihetetlenségről? Arra járt, megtalálta a labdát, és begúrította, némelyik mozdulata a drága Müllert idézte nekem, azzal a kecses testtartással.
Amint jön egy erősebb csapat a reál ugyanúgy beég, leszerepel, aztán jön egy kiscsapat, rúgnak nekik nyolcat, köztük ronáldó ötöt és megint ők a császárok.

- Chino
- Llegenda del Barça
Azt, hogy a Realt utálod nagymértékben hozzájárul, hogy talán a futballtörténelem legnagyobb riválisai függetlenül attól, hogy melyik mennyire sikeres és te egyiküknek szurkolsz. Plusz vannak ideológiai, politikai stb. ellentétek.mess2009 írta:sok mindent leírtatok, a Real M. utálatról ami tény: számtalan aspektusa létezik.
engem az gondolkodtat el valójában, hogy nézek gyakorta angol, német meccseket, ritkábban olasz és franciát, látok erős konkurens csapatokat játszani de egyet sem utálok, csak a Madridot![]()
vajon mi lehet az oka?
nézzük pl. a tegnapi ámokfutásukat: vissza fogtam magam egész idáig, mondván: a francba mi is rúgtunk már 6-7 gólt gyengébb csapatoknak akkor azt gálának neveztem és örültem neki....akkor most mi a bajom ezzel a 8-al?
nos elsősorban az, hogy ezek miután feltöröltük velük a saját stadionjuk padlóját, a kis csapatokon gázolnak át és úgy ünnepeltetik magukat mintha ez egy valódi érdem lenne pedig nagyon nem az.
van persze más is...a "királyi" kivételek (spanyol politikai hátszél), a kiapadhatatlan bevásárló szatyor...stb.
ami pedig Piquét illeti én nem ócsárolnám barca drukker létemre... már csak azért sem, mert ő egy olyan szempontot is magáénak tudhat amit ti nemigen: t.i. ő katalán és valódi barca gyökerei vannak...
A 8:0 meg 8:0 ezen nincs mit magyarázni. Bárki ellen megsüvegelendő teljesítmény, ugyanakkor nem szabad elfeljteni nekik is, hogy milyen csapatokat szórtak meg. Nem akarom elvitatni Cr érdemeit sem, de sok következtetést nem vonnék le abból, hogy néhány kiscsapatot megszór, a nagyobbak ellen meg duplanulla. (elég a bajnokságot megnézni) És ez a csapat egészére is jellemző. A PSG mindkétszer bucira verhette volna őket, a többi nagyobb csapat ellen nemhogy gála nem volt, de győzelem sem. Talán a Bilbao elleni idegen pozitív.
Lehet, hogy úgy tűnik leszólom őket vagy irigységnek hangzik, leszögezem nincs bennem ilyen érzés, de ennek a tegnapi Malmönek egy Bl közepes csapat is legalább 5-öt vágott volna.
Viszont nem hiszem, hogy emiatt változni kellene a Reallal szembeni hozzáállásnak. Ha majd a komolyabb csapatokat verik 3-4 góllal el lehet gondolkodni. Ha pedig ez most a fejükbe száll és úgy érzik, hogy eloltották a tüzet az csak nekünk jó.
A szurkolókról pedig annyit, hogy véleményem szerint egyik tábor sem különbözik a másiktól. Számomra a legnagyobb hiba, ha ennyi embert egy kalap alá veszünk csupán a szurkolói hovatartozásuk miatt. Leginkább abban mutatkozik meg, amikor van egy-két hangadó akiknek radikális a véleményük és az alapján ítélnek meg több ezer embert. (most csak a magyarokra gondolok) Igaz ez leginkább a szurkolói fórumokra. De ugyanígy játékosokra is. Nálunk is ott van pl. Piqué, aki miatt sokan beskautlyázzák a csapatot. Rajta kívül talán Alves az aki túlzásba viszi olykor, de a többiekről ez nem nagyon mondható el.
Lehet, hogy nálunk voltak adóügyek stb., cserébe pl. Benzemanál zsarolás, nemi erőszak (valami drogos ügy ha jól emlékszem). Mondjuk előbbieknél személy szerint nem elsősorban a játékosokat venném elő. Aki 20 milliót keres évente nem hiszem, hogy ekkorát kockáztatna, főleg, hogy "csak" egy focista, köze nincs a pénzügyekhez. De ez már egy másik történet.
Szóval örüljenek a győzelmüknek, mi figyeljünk magukunkra és nem lesz gond.
Forca Barca!!!!
sok mindent leírtatok, a Real M. utálatról ami tény: számtalan aspektusa létezik.
engem az gondolkodtat el valójában, hogy nézek gyakorta angol, német meccseket, ritkábban olasz és franciát, látok erős konkurens csapatokat játszani de egyet sem utálok, csak a Madridot
vajon mi lehet az oka?
nézzük pl. a tegnapi ámokfutásukat: vissza fogtam magam egész idáig, mondván: a francba mi is rúgtunk már 6-7 gólt gyengébb csapatoknak akkor azt gálának neveztem és örültem neki....akkor most mi a bajom ezzel a 8-al?
nos elsősorban az, hogy ezek miután feltöröltük velük a saját stadionjuk padlóját, a kis csapatokon gázolnak át és úgy ünnepeltetik magukat mintha ez egy valódi érdem lenne pedig nagyon nem az.
van persze más is...a "királyi" kivételek (spanyol politikai hátszél), a kiapadhatatlan bevásárló szatyor...stb.
ami pedig Piquét illeti én nem ócsárolnám barca drukker létemre... már csak azért sem, mert ő egy olyan szempontot is magáénak tudhat amit ti nemigen: t.i. ő katalán és valódi barca gyökerei vannak...
engem az gondolkodtat el valójában, hogy nézek gyakorta angol, német meccseket, ritkábban olasz és franciát, látok erős konkurens csapatokat játszani de egyet sem utálok, csak a Madridot

vajon mi lehet az oka?
- palesz77
Tenyleg, bocsi, elirtam.Alcantara írta:Bocsi Palesz, de némi szakmaiság miatt szúrja a szemem!![]()
Masch felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, ami teljesen más jogi fogalom, mint az előzetes letartóztatás. Szép is lenne, ha azt kapott volna!

palesz77 írta: Masch a fent említettek miatt előzetesben van, az Ex elnökünk lehet megy dutyiba szintén.....
Bocsi Palesz, de némi szakmaiság miatt szúrja a szemem!

Masch felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, ami teljesen más jogi fogalom, mint az előzetes letartóztatás. Szép is lenne, ha azt kapott volna!
A többi részét adom, meddő és értelmetlen vita, melyik a "szentebb" csapat.
Mindenki a saját portáján sepregessen.
Kivételesen Bobbal értek egyet: magunkkal kell foglalkozni, nem más csapattal.
Ez egy elegáns gyomrosvisca el barca írta:mibe kapaszkodjanak szerencsétlenek? olyan ez mint a magyar foci... aranycsapat meg stb, rajtunk kivul már a kutya nem emlékszik rájuk...

Lassan 20 éve vagyok Barca drukker...mindig is felsőbbrendűnek érezték magukat, a szertárostól az elnökig, nem a beszólásokkal van a gond, hanem azzal, h folyamatosan éreztetik, h mindenek felett állnak. Volt szerencsém 3-4 mecceset a Bernabeuban megnézni, a szurkolók jó fejek, normálisan el lehet velük beszélgetni, de az istenért nem bírod velük megértetni, h őket is anya szülte, amikor meg nem megy a csapatnak, elfordulnak tőlük, megindulnak haza.
Bizton állíthatom, h ezek a történelemben sosem játszottak olyan focit, mint ahogy mi most vagy a Pep korszak idején jó pár meccsen.
Még valami: rosszul vagyok a játékosaink, klubhoz kötődő személyek, elnökeink általi pocskondiázástól is, semmibe nem nézem az ilyen viselkedést, de el kell fogadni, h az észt nem egyformán osztották mindenkinek. Én személy szerint mély tisztelettel beszélnék a Realról, aztán 4-0 után dagadó mellel levonulnék a pályáról, kimennék a VIP páholyból.