Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
1. Nem a Madriddal kell foglalkozni, hanem magunkkal.MessiNeymarSuarez írta:Elbénázzuk a 4 pontos előnyünket egy amatőr hibán, oszt' erre 5 pontos előnyünk lesz a Reallal szemben...Najo.....![]()
![]()
Ami igazából 6 pont, mert pontegyenlőség esetén egymás elleni számít, és egy 0-4-et nem biztos hogy überelnek![]()
3 tanulság:
1.Remélem nálunk a fejekben nem az lesz hogy "nem baj ha elbénázzuk amatőr hibákkal, úgyis botlik majd valamikor a Real Madrid"
2. Nagyon kemény lesz számunkra is a Villarreal otthonában, nagyon harciasan küzdöttek, kisebb szerencsével nagyobb is lehetett volna a végeredmény.
3. Nem szabad többet ilyen amatőr hibákkal pontokat veszíteni, mint amiket tegnap csináltunk, mert már akár 9 pontos előnyünk is lehetne ha a 2 utolsó meccset nem bénázzuk el.
Ma jatszott a vkp-juk, nem is igen ment a gyors labdakihozatal, a vegere mar Ramos volt az iranyitojuk.. Nem lenne azzal a Kroos-Modric duoval semmi baj vedekezesben, ha az egesz csapat beszallna a bugiba, de amig a tamadok ilyen statikusak, erre nincs sok eselyuk.zsoltfree írta:Durva, hogy a Madrid nem vert meg még egy éppékézláb csapatot sem ebben a szezonban, bár én ezt tippeltem év elején 0 azaz nulla darab védekező középpályással.
Nem a védekező középpályás hiánya a legfőbb probléma, (mert speciel ma Casemiro játszott), akinek a védekezés az erőssége, hanem a hozzáállás és a Benitez féle taktika.zsoltfree írta: Durva, hogy a Madrid nem vert meg még egy éppékézláb csapatot sem ebben a szezonban, bár én ezt tippeltem év elején 0 azaz nulla darab védekező középpályással.

Még a CAS-nál fellebbezhetnek és már mondták is , hogy ezt is megfogják tenni. Ennyi reményünk még maradt.noname írta:Mostmár hivatalos h a Real ki van zárva. Amennyire tudom az összes hivatal visszadobta a fellebbezést. Helyes!
Jöhet megint Bilbao elleni döntő?

Azt, hogy a Realt utálod nagymértékben hozzájárul, hogy talán a futballtörténelem legnagyobb riválisai függetlenül attól, hogy melyik mennyire sikeres és te egyiküknek szurkolsz. Plusz vannak ideológiai, politikai stb. ellentétek.mess2009 írta:sok mindent leírtatok, a Real M. utálatról ami tény: számtalan aspektusa létezik.
engem az gondolkodtat el valójában, hogy nézek gyakorta angol, német meccseket, ritkábban olasz és franciát, látok erős konkurens csapatokat játszani de egyet sem utálok, csak a Madridot![]()
vajon mi lehet az oka?
nézzük pl. a tegnapi ámokfutásukat: vissza fogtam magam egész idáig, mondván: a francba mi is rúgtunk már 6-7 gólt gyengébb csapatoknak akkor azt gálának neveztem és örültem neki....akkor most mi a bajom ezzel a 8-al?
nos elsősorban az, hogy ezek miután feltöröltük velük a saját stadionjuk padlóját, a kis csapatokon gázolnak át és úgy ünnepeltetik magukat mintha ez egy valódi érdem lenne pedig nagyon nem az.
van persze más is...a "királyi" kivételek (spanyol politikai hátszél), a kiapadhatatlan bevásárló szatyor...stb.
ami pedig Piquét illeti én nem ócsárolnám barca drukker létemre... már csak azért sem, mert ő egy olyan szempontot is magáénak tudhat amit ti nemigen: t.i. ő katalán és valódi barca gyökerei vannak...
Tenyleg, bocsi, elirtam.Alcantara írta:Bocsi Palesz, de némi szakmaiság miatt szúrja a szemem!![]()
Masch felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, ami teljesen más jogi fogalom, mint az előzetes letartóztatás. Szép is lenne, ha azt kapott volna!
palesz77 írta: Masch a fent említettek miatt előzetesben van, az Ex elnökünk lehet megy dutyiba szintén.....
Ez egy elegáns gyomrosvisca el barca írta:mibe kapaszkodjanak szerencsétlenek? olyan ez mint a magyar foci... aranycsapat meg stb, rajtunk kivul már a kutya nem emlékszik rájuk...
noname:Rinku írta:Arbeloa:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval."

Néhány dologgal sajnos egyet kell értenem. Ha valamit is változtat a mondandómon, én Piquét sosem szerettem és ugyanakkora tajparasztnak tartom, mint Ramost. Akármilyen játékos, már évekkel ezelőtt eladtam volna, közvetlenül Guardiola távozása után, még azon a nyáron. Taszít a viselkedése, egy neveletlen kőgazdag majom. Pont az ilyen ömlengéseire van még itt szükség...palesz77 írta:Most tök komolyan kérdezem, hogy ha ezeket felhozod, mint érv, akkor a Barcának miért lehet drukkolni? Piqué ahol tud belerúg a Realba, adócsalások tömkelege van a klubnál, elmeszeltek minket az átigazolási szezonból, Neymar leigazolása minden volt csak tiszta nem, Masch a fent említettek miatt előzetesben van, az Ex elnökünk lehet megy dutyiba szintén, Qatart nyomatjuk a világ felé, miközben az egész focivilág őket fújja - jogosan -, stbstb. Minden klubnak vannak ilyenjei, csak nem szemellenzőn keresztül kell nézni..