Alapból az egész egy Új Remény remake. Annyi különbséggel hogy ez jóval gyengébb. Bárkiben megmaradt a csatajelenet amibe a Halálcsillag 3at (?) pusztítják el? A parancsnokok teljesen gagyik, akárcsak az új sith a maszk nélkül. Minek kellett levennie? És ki a fene az, aki az ő mestere, és hologramon kommunikálnak. Chewie feltűnése üde színfolt, de alig jöttek át az érzelmei amikor Han meghalt. A kiscsaj a néger meg a robot voltak azok akik valamennyire mentették a sztorit. Az eleje nagyon elvan húzva felesleges jelenetekkel, a vége meg úgy összevan csapva, mint aki iskolába esszét ír, de a felénél se tart és 5 perc múlva kicsengetnek. Remélem a következő jobb lesz, de úgy tűnik hogy J.J. nek ez nagyon nagy falat volt így elsőre.
Mozi & Filmek
Mivel sok helyen olvasom, hogy mennyire jó ezért elkezdem leírni mi nem tetszett.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Atya úristen mekkora film, uram atyám

Ma délelőtt volt "szerencsém" a filmhez. Nagyon szeretem az SWt, az összes részt imádtam, de ez valami hatalmas csalódás. Nem is tudim, hogy gondolták ezt Lucast nélkül. 10/5 de az is csak nagy nagy jóindulattal és mert felbukkan egy-két régi arc.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
23.-a Westend 14:00 3D. Egy jó kis karácsonyi mozi
.
Elvileg azok a sztárok és hollywoodi híressegek akik premier előtt látták nagyon dicsérik. Kíváncsi leszek
.

Elvileg azok a sztárok és hollywoodi híressegek akik premier előtt látták nagyon dicsérik. Kíváncsi leszek

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Rinku és palesz: nem Cinemában az drágaság itt is 
http://www.cinemis.hu/a_nyito.php tádáááám
3 éve bukkantunk rá, azóta csak oda járunk. Ugye kisebb a terem, nincsen kajálda meg ha nem ekkora felhajtás van a film körül akkor a kijövetel után adják vagy 1-2 héttel. Úgy szoktuk csinálni, hogy felmegyünk a Cinema City-be, veszünk popcornt és gyorsan átmegyünk a Művészetek házába, legjobb 
De most nézem,hogy hazudtam nektek
A 2d-s vetítés nem 500, hanem 550

http://www.cinemis.hu/a_nyito.php tádáááám

De most nézem,hogy hazudtam nektek

majd valamikor, mikor már nem lesz tömve a mozi, valószínűleg 3D-ben, hátha jó lesz a látvány, amúgy angol 2D verzsön lennezola8787 írta:Na ki hol nézi meg a Star Wars-t?Én haverokkal megyek 3d-sre kemény 900 ft-ért, Miskolc
(ja és nem diákjegy, ha lenne 2d-ben 500 ft-ba kerülne, francba, hogy nincs
)

- geridoss
- Director del Fútbol
zola8787 írta:Na ki hol nézi meg a Star Wars-t?Én haverokkal megyek 3d-sre kemény 900 ft-ért, Miskolc
)
Eger, haverokkal 3D

Péntek 00:01 perc, premier előtti vetítés, erkély, első sor. A lehető legjobb hely és idő.

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Zola valld be, egy haverod megszerezte a filmet, és otthon projectoron vetíti..Rinku írta:Hogy az Istenbe kerül nektek csak ennyibe?zola8787 írta:Én haverokkal megyek 3d-sre kemény 900 ft-ért, Miskolc(ja és nem diákjegy, ha lenne 2d-ben 500 ft-ba kerülne, francba, hogy nincs
)
![]()

Hogy az Istenbe kerül nektek csak ennyibe?zola8787 írta:Na ki hol nézi meg a Star Wars-t?Én haverokkal megyek 3d-sre kemény 900 ft-ért, Miskolc
)

Btw csak jövőhét szerda, CC Nyíregyháza.

Football, bloody hell. /SAF/
Vasárnap 22:30, Allee, 3D 

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- aka Game90
Aréna, szombat 19:30, 2D.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Péntek 23:00, aréna pláza, 3d(sajna).zola8787 írta:Na ki hol nézi meg a Star Wars-t?Én haverokkal megyek 3d-sre kemény 900 ft-ért, Miskolc
)
Aztán ahogy kapok jegyet imax, aztán meg eredeti nyelven is.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
A nagy mizériában csak 20-ára tudtam jegyet foglalni reggel 10 órára a legjobb helyek közül néhányat, de legalább IMAX
. Mennyit érhet most a jegyem? 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2015.12.14. 21:10:44-kor.
Na ki hol nézi meg a Star Wars-t?
Én haverokkal megyek 3d-sre kemény 900 ft-ért, Miskolc
)

hát pedig ez elég nagyon hülyeség voltS.Agüero írta: Nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy emlékszem, hogy meghalt.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy emlékszem, hogy meghalt.Rinku írta:Jó, de Martin Lawrence-szel?Mert nélküle nem nagyon vagyok erre kíváncsi, együtt voltak az igaziak. Amúgy meg a fószerrel mi van? Sehol nem látom, semmiben, már évek óta...

Jó, de Martin Lawrence-szel?

Football, bloody hell. /SAF/
Akkor én pedig kiveszem a spoiler-bőlsoadroli írta:azért tettem abba, hogy ne foglaljon annyi helyet![]()
Di Caprio filmje még belefér, a kritikusok látták már

azért tettem abba, hogy ne foglaljon annyi helyet

soadroli írta:pár fontos kategória a Golden Globe-jelöltek közül:
DiCaprio filmje mit keres itt? Nem csak jövő év elején jön ki?
Akkor az Oscar-ra is jelölhetik?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2015.12.10. 18:59:30-kor.
pár fontos kategória a Golden Globe-jelöltek közül: