Direkt írtam is, hogy a zseniálisabb megoldásaira jut egy rossz.. Nem azt mondtam, hogy minden második megoldása szörnyű, csak amikor próbálkozik valami komolyabbal, akkor abba sokszor hiba csúszik. Rakitic is 88%-al passzol, aztán közelébe nincs mostanság Ininek vagy Businak, ha kulcspasszról van szó. Szóval jó dolog itt a statisztika, de én ebben inkább hagyatkozok a szememre, mert az idei összes meccsét lepörgettem már.Bob_Marley írta:@palesz77
86%-kal passzol az azért nem rossz.
...
Egész egyszerűen Pogbaban legjobban azt szeretem, hogy olyan fizikai tulajdonságai vannak, amik páratlanak és esze is megvan innentől az hogy most jobban vagy rosszabbul passzol az lényegtelen, mert meglehet tanítani focizni (és 86% az átlag feletti).
Rengeteget kéne tisztulnia, és az alapján amit láttam tőle, nem fog sokat csökkenni a hibafaktor nála. Cselezni ennél jobban például kétlem hogy fog, pont a szuper fizikális adottságai hátrányából kifolyólag. Persze írhatod, hogy meg lehet tanítani focizni, de ez meg erre a szintre már nem igaz. Vagyis de, le lehet ezekről szoktatni, csak akkor meg az már nem Pogba lesz..
Szezon elején nem sűrűn nézhetted akkor..Bob_Marley írta:Ő lehet pont Isco ellentettje, mert én mikor látom játszani Pogba jó.