Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor tegyük felBob_Marley írta:De akaratlanul is egy korhoz kötöd az adott játékost és csapatszinten gondolkoznék itt is. Abszolút értem a felvetést, elvileg egyszerű kérdés, de valójában korántsem az szerintem. És nem elhanyagolható, hogy odaadod xy kezébe, de azért fontos hogy a többiek is mit képviselnek, hiszen mennyire tudják levédekezni. Próbálom logikusan megközelíteni, de racionális dolgokat nem lehet egyik vagy másik mellett letenni. Ha azt mondjuk sima dobóhelyzet kinek adnád a labdát, akkor mindegyik megoldaná.
Szerintem nem kifejezetten az akkori Pacers-re vagy a mostani Warriors-ra gondolt az, aki feltette a kérdést, hanem csak úgy általánosságban, hogy kire bíznál egy döntő dobást, ha tripla kéne.Bob_Marley írta:Nagyon nehéz kérdés, mert más korok. Egy Reggie Millerre könnyebb lett volna rákettőzni, mert senki mástól nem jöhetett volna a tripla. Talán még Mark Jacksontól. Allen mellett azért ott volt Lewis az könnyebb, de Curry mellett ott lenne még 10 jól dobó.Logikusan Curryre írná fel mindenki, mert nagyon jól dobja a triplát, de nagyon több lépcsős egyenlet ez szerintem. Bird triplábóll tenné fel alley-oopra Parrishnek pl +1ért.
Én Ray Allent írnám, mert akiket láttam azok közül ő dobta be a legtöbb nagyon fontos triplát szerintem. Más korok, más dobóhelyzetek, nehéz. Igazi érvelést nem tudok mondani, Allen.
Nagyon nehéz kérdés, mert más korok. Egy Reggie Millerre könnyebb lett volna rákettőzni, mert senki mástól nem jöhetett volna a tripla. Talán még Mark Jacksontól. Allen mellett azért ott volt Lewis az könnyebb, de Curry mellett ott lenne még 10 jól dobó.PCsabi írta:Down by 3 and there's 1 second left on the clock...Who do you choose to take the last shot?
A: Reggie Miller
B: Ray Allen
C: Larry Bird
D: Stephen Curry
Az ideit eltalálták nagyon.daffy írta:Imádom a karácsonyi mezeket. Besza-behu számomra.
Bulls nagyon két arcú szerintem és a védekezésük sokat számít mindig. És most Kelet erősebb is, nehezebb érvényesülni. Kicsit meglepetés, de így nyugodtan tudom tenni a Cavs +5,5-re.PCsabi írta:Erősebbnek tartom ezeket a csapatokat.Bob_Marley írta:A tippek tutik, nagy kunszt.![]()
Mondjuk a Bulls nagyon megy, a negyedik negyed kis túlzással garbage time
Erősebbnek tartom ezeket a csapatokat.Bob_Marley írta:A tippek tutik, nagy kunszt.![]()
Orákulum vagyPCsabi írta:Szerintem meg a Heat - Pelicans meccsen hosszabbítás lesz.
Nálam: Thunder, Warriors, Spurs, Clippers.
Talán a kosár. A reszkessetek betörők amúgy is felvételről megy akár ma nézed,akár holnap(vagy tegnap vagy tavaly vagy jövőre).Bob_Marley írta: Melyik a jobb, Reszkessetek betörők vagy NBA Karácsonykor?
Még mielőtt megnyitottam, tudtam, hogy Curry kis ziccerdobásai lesznek.PCsabi írta:Nem fair:
KATT
All-Star csapatok? Nálam:
Kelet: Lowry, Butler, LBJ, George, Drummond.
Nyugat: Curry, Westbrook, Leonard, Durant, Draymond Green.
Kelet: Butler, Batum, James, George, DrummondPCsabi írta:
All-Star csapatok? Nálam:
Kelet: Lowry, Butler, LBJ, George, Drummond.
Nyugat: Curry, Westbrook, Leonard, Durant, Draymond Green.