Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ne is mondd, akkora gólt vert mint az állat.Bob_Marley írta:És hát Grízestészta meg nem nagyon viccel. Csak tartson ki a lendülete az EB-re is, akkor a francnak sem fog Benzema hiányozni.
Szerintem sincs már neki hely itt a kp-n. Ráadásul ha választanom kéne közte és Halilovic között, egyértelműen a horvátot hoznám vissza.TripleH írta:Denis Suarez elég ügyes ma is, én nem bánnám, ha rá érvényesítve lenne a visszavásárlási opció.
Itt arra gondoltam, hogy jegelve van, ha kell ha nem.MessiNeymarSuarez írta:
Azért nem szabad leírni Cheryshev-et sem, szép gólt akasztott a Cádiz ellen, hátmég ha játszhatott is volna....![]()
Azért nem szabad leírni Cheryshev-et sem, szép gólt akasztott a Cádiz ellen, hátmég ha játszhatott is volna....TripleH írta:Mondjuk ne felejtsük el, hogy a Villarealban, Cheryshev is jól tolta, azt látjuk mi van most vele.palesz77 írta: Tenyleg ugyes, de egyszeruen nem tudom hova johetne. Ha Halilovicot nem hozzuk vissza, es Samper se jon fel, akkor is meglennenk mar letszamban Ardaval, hat meg igy.. Pedig tenyleg nem ugyetlen a srac.
Mondjuk ne felejtsük el, hogy a Villarealban, Cheryshev is jól tolta, azt látjuk mi van most vele.palesz77 írta: Tenyleg ugyes, de egyszeruen nem tudom hova johetne. Ha Halilovicot nem hozzuk vissza, es Samper se jon fel, akkor is meglennenk mar letszamban Ardaval, hat meg igy.. Pedig tenyleg nem ugyetlen a srac.
Tenyleg ugyes, de egyszeruen nem tudom hova johetne. Ha Halilovicot nem hozzuk vissza, es Samper se jon fel, akkor is meglennenk mar letszamban Ardaval, hat meg igy.. Pedig tenyleg nem ugyetlen a srac.TripleH írta:Denis Suarez elég ügyes ma is, én nem bánnám, ha rá érvényesítve lenne a visszavásárlási opció.
Számomra ez sem túl nagy ügy, odabökött neki reflexből, Casillas meg rögtön dobta magát, szintén reflexből. Kb egy jót kellett volna röhögni az egészen.barca0417 írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,bajn ... elte,86338
pályára sem kéne engedni, nemhogy a válogatottba meghívni. Remélem távol marad a spanyol EB kerettől, mert méltatlan hozzá akkor is ha 40 gólt rúgna szezononként. Mondjuk idén ettől is messze van. Nem tudom kinek képzeli ez magát.
Eddig ilyen Sosiedad-féle óriásölő szezont tolnak. Szépen kihuppannak a BL-ből, aztán szezon végére megint befutnak a legjobb 6 (4?) közé...Gaizka írta:A Sevillával mi a helyzet, nem nagyon követem a meccseiket, de eléggé meglepett ez a 10. hely