mvik írta:üdv. hát ez siralmas meccs volt, de
Nem igazán értem ezeket a megnyilvánulásokat. A kezdőnkből volt három játékos fent (közülük ráadásul Alba iszonyat gyengén játszott), akikből ráadásul egyet le is cserélt LE. A csapat majd, fele fiatalokból állt. Munir, Sandro, Kaptoum, Samper, Cámara, de még akár Bartra is idevehető valamennyire. De ott volt a már kihalófélben lévő Adriano, aki ráadásul nem is a posztján játszott. És egy olyan ellenféllel játszottunk idegenben (!) ami nem egy gyenge társaság, plusz élet-halál kérdés volt nekik a győzelem. Nem tudom ki mit várt.
A Munir-Sandro párosról azért nem mondanék ilyen radikális véleményt, mert ez inkább LE hibája. Munirt kitette a balosra, Sandrot a jobbosra, aminek semmi értelme nem volt. Az egy dolog, hogy alapból mindketten középen a legjobbak, de ha azt nem lehet akkor pedig pont a másik oldalon kellene, hogy legyenek. Ráadásul eddig is így volt többnyire, nem értem miért változtatott Lucho. Munir Messivel cserélgetve a helyét sokkal jobb lehetett volna.
Gömbit viszont tényleg felejtsék már el,, még a B-ben is mínusz egy ember.
A kp-n nem nagyon tudtuk kihozni a labdát, ami várható volt. Egy agresszívan letámadó ellenfél ellen egy Samper-Kaptoum páros nem elég, ez nem a másod/harmadosztály. A kh-k is azért tűntek gyengébbnek és pontatlanabbnak, mert egyszerűen nem volt hova tenni a labdát. Azért általában egy Busi és Ini (SR) van ott, akiknek azérrt bátran oda lehet adni, kis passzokkal ki tudják játszani az ellenfelet vagy tenni tovább a felfutó embernek/szélsőknek. Itt kb. lepasszolták és készülhettek egyből védekezni. Összességében azt kaptam amit vártam, Sampernek örülök, illetve MAtS teljesítményének. A fanyalgóknak remélem egy kicsit bizonyított, előbbit többször fel lehetne hozni kisebb csapatok ellen rotálni Busit, mert ő is túl van terhelve.
Messi is sokat járt vissza sokat mozgott, az különösen tetszett, mikor Kaptoum-mal érkeztek e labdára és ő rűgta el, aztán bocsánatot kért a kicsitől.A sok kihagyott helyzet mellett azért meg kell említeni, hogy a góljukban Fortuna erősen közrejátszott.