Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
noname:Rinku írta:Arbeloa:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval."
Néhány dologgal sajnos egyet kell értenem. Ha valamit is változtat a mondandómon, én Piquét sosem szerettem és ugyanakkora tajparasztnak tartom, mint Ramost. Akármilyen játékos, már évekkel ezelőtt eladtam volna, közvetlenül Guardiola távozása után, még azon a nyáron. Taszít a viselkedése, egy neveletlen kőgazdag majom. Pont az ilyen ömlengéseire van még itt szükség...palesz77 írta:Most tök komolyan kérdezem, hogy ha ezeket felhozod, mint érv, akkor a Barcának miért lehet drukkolni? Piqué ahol tud belerúg a Realba, adócsalások tömkelege van a klubnál, elmeszeltek minket az átigazolási szezonból, Neymar leigazolása minden volt csak tiszta nem, Masch a fent említettek miatt előzetesben van, az Ex elnökünk lehet megy dutyiba szintén, Qatart nyomatjuk a világ felé, miközben az egész focivilág őket fújja - jogosan -, stbstb. Minden klubnak vannak ilyenjei, csak nem szemellenzőn keresztül kell nézni..
Ezt én se értem, hogy ezzel miért "takarózik" valaki..zola8787 írta:Egyszerűen azt nem értem, hogy miért fontos a fiatalabb generációnak a történelem.
Ezt szintén nem értem, hogy mire is kéne féltékenynek lennie..Cristiano Ronaldo; "Piqué is jealous of Real Madrid. I won't give him free advertisement."
Most tök komolyan kérdezem, hogy ha ezeket felhozod, mint érv, akkor a Barcának miért lehet drukkolni? Piqué ahol tud belerúg a Realba, adócsalások tömkelege van a klubnál, elmeszeltek minket az átigazolási szezonból, Neymar leigazolása minden volt csak tiszta nem, Masch a fent említettek miatt előzetesben van, az Ex elnökünk lehet megy dutyiba szintén, Qatart nyomatjuk a világ felé, miközben az egész focivilág őket fújja - jogosan -, stbstb. Minden klubnak vannak ilyenjei, csak nem szemellenzőn keresztül kell nézni..Rinku írta:És még a szívességet is megteszik nekem, hogy még egy kisujjnyit sem kell alátámasztanom a korábbi kommentemből. Hát nem gyönyörű? Milyen sportszerű és tisztalelkű hozzászólás? Na, ezért gyűlöljük, hajnesz, a madridot és a madridistákat.Mert összefoglalnak mindent, amitől egy jó érzelmű futballszurkoló a gyomrát kihányja.
Erre többet már nem is nagyon lehet írni. Talán csak annyit, hogy nem én tényleg tudom, hogy több százmillió ember hogyan képes ezt a csapatot támogatni? Mi szépet, becsülendőt lát benne? Mi az, ami megfogja úgy, hogy kiadjon pénzt arra, hogy még mezt vegyen, meccsre járjon?
Ezzel meg egyetértek, tök vicces, hogy mindkét szurkolótábor azt hiszi, hogy ő sokkal jobb a másiknál, miközben szinte full ugyan azt csináljuk..Balinho írta: Mindenesetre nem látok nagy különbséget az itteni reakciók között és aközött, ahogy a RM-fanok reagálnak amikor mondjuk Piqué böffent be egy piquéset...
Egyszerűen azt nem értem, hogy miért fontos a fiatalabb generációnak a történelem. Na elmagyarázom, mert ez így hülyeségRinku írta:És még a szívességet is megteszik nekem, hogy még egy kisujjnyit sem kell alátámasztanom a korábbi kommentemből. Hát nem gyönyörű? Milyen sportszerű és tisztalelkű hozzászólás?MessiNeymarSuarez írta:Arbeloa:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval."
Én sem szeretem őket, egyáltalán nem. Viszont nem is gyűlölöm őket,csak egyszerűen nem szeretem. Van, hogy bekapcsolok egy Real meccset, és "próbálom kiszurkolni" a vereséget, viszont egy meccset sem áldoznék meg a mi csapatunktól azért, hogy a Real is kikapjon (bár palesznak igaza van, az égvilágon semmi köze a kettőnek egymáshozRinku írta:És még a szívességet is megteszik nekem, hogy még egy kisujjnyit sem kell alátámasztanom a korábbi kommentemből. Hát nem gyönyörű? Milyen sportszerű és tisztalelkű hozzászólás? Na, ezért gyűlöljük, hajnesz, a madridot és a madridistákat.MessiNeymarSuarez írta:Arbeloa:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval."Mert összefoglalnak mindent, amitől egy jó érzelmű futballszurkoló a gyomrát kihányja.
Erre többet már nem is nagyon lehet írni. Talán csak annyit, hogy nem én tényleg tudom, hogy több százmillió ember hogyan képes ezt a csapatot támogatni? Mi szépet, becsülendőt lát benne? Mi az, ami megfogja úgy, hogy kiadjon pénzt arra, hogy még mezt vegyen, meccsre járjon? A jelenlegi és az elmúlt 10 éves realnak szurkolni számomra olyan, mint nyalogatni egy fehérre meszelt latrinát, amelyik minden vidéki idős embernek kint áll a kertjében. 50-60 éve szerzett fasiszta aranyak? Összevásárolt galaktikus csapat, akiknek akkor éppen nem volt párjuk? Ez lenne a nagy történelem? Az ilyennek az arcával tudnám felmosni a Vörösmarty teret.
És még a szívességet is megteszik nekem, hogy még egy kisujjnyit sem kell alátámasztanom a korábbi kommentemből. Hát nem gyönyörű? Milyen sportszerű és tisztalelkű hozzászólás? Na, ezért gyűlöljük, hajnesz, a madridot és a madridistákat.MessiNeymarSuarez írta:Arbeloa:
Egy vérbeli Barca szurkoló szavai és gondolkodása, egy-két hozzászóló merőben félreértette néhányunk álláspontját.Rinku írta:Szerintem rosszul méred fel a dolgokat. Az nem kétséges, hogy az itt jelenlévők a lelkük mélyéről gyűlölnek mindent, ami a real. És ezt elvitatni sem lehet tőlük. Gondolom te sem 3 éve nézed a Barca meccseket. Szóval nem is nagyon van mit megindokolnom azon, hogy a megvetés ás az utálat a madrid felé az egy érthető szurkolói hozzáállás részünkről. De hogy a Barca szereteténél jobban utálnánk őket? Hm, ez azért már túlzó állítás szvsz.hajnesz írta:Nem vagyok álszent, de itt egyesek jobban szurkolnak a Real ellen, mint a saját csapatuknak, kicsit unalmas már. Nemhiába "barca kids troll footbalon..."
Ha mi játszottunk volna a Malmö ellen, mi sem álltunk volna meg 6 alatt, és biztos lövettünk volna Messivel 3 gólt, e felől senkinek ne legyen semmilyen kétsége sem.
Mi is alaposan megkentük volna a Malmöt, ez így van. De itt a lényeg, és ez a fontos, megint totál minden rendben van arcban madridban. Megint kisz.rták a spanyol viaszt, megint ők a világ teteje. Nem baj, hogy két héten belül elkövették a klub egyik legszégyenteljesebb dupláját, most hogy a hétvégén megverték a patinás nebáncsvirág Getafe-t, tegnap pedig Gyökér rúgott négyet és tök szerényen, mélységes alázattal lenyilatkozta, hogy "a rekordok kergetnek engem", ismét adják az alapot arra, hogy mindent amit dobálni lehet, dobjunk és ismét röhögni lehessen rajtuk.Ami utálat és megvetés folyik be hozzájuk tőlünk, azt mind maguknak köszönhetik. Úgyszólván, ők teremtettek minket.
A végtelenül pacifista hozzáállásoknak is megvan a maguk előnyök. Bob aztán, ha vödörrel húznák nyakon, sem lehetne a sodrából kihozni. Becsülöm az ilyen magatartást, de ez a real madrid elég régóta egy rohadó fekély, majd ha változni fog az eszmei és ideológiai hozzáállásuk mindenhez és mindenkihez, aki nem ők, na majd akkor beszélhetünk arról, hogy ne kössünk beléjük.
Robcsyy írta:"Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak, mint a klasszis, a kreativitás, a bátorság és a higgadtság mintapéldájára. A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg. Kivételes játékos, aki a géniuszok anyagából kelt életre..."Nero. írta:Azért Gutit ennyire nem oltanám le. Az a sarkazós passza mindennél többet ér, Messi soha nem tudná megcsinálni, Xavi a cipőjét se kothetné ennek a meg nem értett futballzseninek, jaaa hogy egyhete az ötödik számú csatárunk megcsinálta.
Zseniális, sose felejtem el![]()
Próbált vicces lenni a kis meleghógolyó, de ez eleg gyengéje sikerült.
"Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak, mint a klasszis, a kreativitás, a bátorság és a higgadtság mintapéldájára. A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg. Kivételes játékos, aki a géniuszok anyagából kelt életre..."Nero. írta:Azért Gutit ennyire nem oltanám le. Az a sarkazós passza mindennél többet ér, Messi soha nem tudná megcsinálni, Xavi a cipőjét se kothetné ennek a meg nem értett futballzseninek, jaaa hogy egyhete az ötödik számú csatárunk megcsinálta.